- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Gigabyte alaplap topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Sziasztok!
Nemrég vki feldobta azt a pcx-es olcsó, 2.5 amperes tápot. Mivel nekem úgyis aktuális a tápváltás, mert amit hozzá vettem 2A-s táp (természetesen MiC
) még 700 mA-t sem tudott kiadni...Tehát picit furcsáltam érte azt az 1 411 Ftot, de mivel ez nálam nem pénz 1xélünk módon rendeltem egyet. Szállítást nem kértem, hanem el kellett mennem a Duna Plazaba.
Nagyon gyorsan megjött a cucc az üzletbe, (1,5 nap) jött az email korrektül, h átvehető.
Kicsit furcsáltam az eladók mézesmázaskodását, gondoltam magamba, most röhögnek rajtam, h milyen jó vétL-t csináltak...

Tehát hazavittem, kibontottam bekötöttem a kicsikét és eddig nagyon jól szuperál! (Külső (nem aktív) HUBot is elbírta 1 bt adapterrel, 1 wifi adapterrel, 1 hddvel és egy dvd meghajtóval)

Úgyhogy ajánlom mindenkinek!
Előnye: olcsó, 5.2 voltos és 2.5 Amperes
Hátránya: usb/microUSB kabel kábel nem volt hozzá; a szerkezet picit magas ("bumszli"); {ja és ez ugyan nem az eszköz hibája, hanem csak engem zavar picit, h személyes átvételnél is meg kell adni a címet(én random beírtam vmit, de akkor is
)}Egyébként cubieboard töltő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) még 700 mA-t sem tudott kiadni...

wassermann