Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• koháry

tag

Teljesen tudatlan vagyok a témában, ma olvastam először erről a kütyüről. Kérdéseim:

Ha egy alap Raspberry Pi 2-t veszek egy hozzá tartozó házzal, akkor azt tudom használni hálózati médialejátszóként. Imac-ről Yosemite alól meg tudom osztani vele a számítógépen lévő mappáim tartalmát smb-n keresztül, vagy kell még hozzá vennem valamit? Láttam, hogy van hozzá sd kártya, az mire való?

Milyen grafikus felület van rajta, mert azt láttam, hogy plex-et meg hasonlókat lehet rá telepíteni, de nekem csupán arra lenne szükségem, hogy amikor az ethernet kábellel összekötöm a pi-t a géppel ugyanabban az elrendezésben lássam a gépen lévő cuccaimat, mint a gépen. Nem szeretem a média szervereket, mert minden adatot átrendeznek külön könyvtárakba. Tehát van a pi-nek saját grafikus operációs rendszere amiből ezeket egyszerűen el tudom érni anélkül, hogy mindenféle parancsokat kéne bepötyögni?

Milyen média formátumokat játszik le és mik a korlátai a készüléknek a videó és hanglejátszásban? Főleg sorozatokat (leginkább mp4-ek) és full hd mkv-kat nézek vagy bd 25-öt.

Köszönöm a válaszokat. :)

Új hozzászólás Aktív témák