Hirdetés
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazsnak
tag
Sziasztok, szeretnek egy kis segitsegetkerni ha szabad, es ha jo helyre irok
Van egy 150es wd raptorom, es most tervezem a 2. megvetelet, es szeretnem raidbe kotni rendszernek.Gyorsasagra mennek, az nem baj ha elszall vagy ilyesmi adatokat masik vinyokon tartok 
Kerdes, nekem egy Raptor X-em van, ilyen plexis okossag, ha szeretnek melle venni egy masikat, akkor szamit-e hogy milyen tipusu, plexi nem plexi, esetleg vannak-e elteresek tipuson belul, mint pl a WD caviarbol is van kulon raid edition.Vagy tok mind1 vehetek barmilyen 150es raptor X-et azzal menni fog raidben.
Masik, konfigom a profilba van, a lapom egy giga p35-ds4 elmeletileg tud raidet, szoval akkor nincs szuksegem semmifele raid vezerlore?
Vagy esetleg hagyjam a fenebe es vegyek ssd-t helyette
, mennyivel gyorsabb egy ma kaphato ssd egy 150es raptornal? tesztekben anno neztem ertekelesben hogy nem vilagmegvalto a sebesseguk, az elerheto aruaknak pl itt phn is lehet kapni buffalo 64gb ssd 30 000-ert.Ha 2 raptor raidben van, az mennyivel gyorsabb, erezheto lesz-e a sebessegnovekedes, ha igen pl milyen alkalmazasokban?
Elore is elnezest kerek ha nagyon bena kerdesek, ilyen temaval meg nem foglalkoztam, de elore is koszonom a valaszokat, ha kapok

Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet OFF topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Tippmix
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Van egy 150es wd raptorom, es most tervezem a 2. megvetelet, es szeretnem raidbe kotni rendszernek.Gyorsasagra mennek, az nem baj ha elszall vagy ilyesmi adatokat masik vinyokon tartok
, mennyivel gyorsabb egy ma kaphato ssd egy 150es raptornal? tesztekben anno neztem ertekelesben hogy nem vilagmegvalto a sebesseguk, az elerheto aruaknak pl itt phn is lehet kapni buffalo 64gb ssd 30 000-ert.