- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazsnak
tag
Sziasztok, szeretnek egy kis segitsegetkerni ha szabad, es ha jo helyre irok
Van egy 150es wd raptorom, es most tervezem a 2. megvetelet, es szeretnem raidbe kotni rendszernek.Gyorsasagra mennek, az nem baj ha elszall vagy ilyesmi adatokat masik vinyokon tartok 
Kerdes, nekem egy Raptor X-em van, ilyen plexis okossag, ha szeretnek melle venni egy masikat, akkor szamit-e hogy milyen tipusu, plexi nem plexi, esetleg vannak-e elteresek tipuson belul, mint pl a WD caviarbol is van kulon raid edition.Vagy tok mind1 vehetek barmilyen 150es raptor X-et azzal menni fog raidben.
Masik, konfigom a profilba van, a lapom egy giga p35-ds4 elmeletileg tud raidet, szoval akkor nincs szuksegem semmifele raid vezerlore?
Vagy esetleg hagyjam a fenebe es vegyek ssd-t helyette
, mennyivel gyorsabb egy ma kaphato ssd egy 150es raptornal? tesztekben anno neztem ertekelesben hogy nem vilagmegvalto a sebesseguk, az elerheto aruaknak pl itt phn is lehet kapni buffalo 64gb ssd 30 000-ert.Ha 2 raptor raidben van, az mennyivel gyorsabb, erezheto lesz-e a sebessegnovekedes, ha igen pl milyen alkalmazasokban?
Elore is elnezest kerek ha nagyon bena kerdesek, ilyen temaval meg nem foglalkoztam, de elore is koszonom a valaszokat, ha kapok

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Diablo IV
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z10 Plus Seasonic 750W
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Van egy 150es wd raptorom, es most tervezem a 2. megvetelet, es szeretnem raidbe kotni rendszernek.Gyorsasagra mennek, az nem baj ha elszall vagy ilyesmi adatokat masik vinyokon tartok
, mennyivel gyorsabb egy ma kaphato ssd egy 150es raptornal? tesztekben anno neztem ertekelesben hogy nem vilagmegvalto a sebesseguk, az elerheto aruaknak pl itt phn is lehet kapni buffalo 64gb ssd 30 000-ert.