- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Raspberry Pi
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Hmm. Visszaraktam a diszkeket ugyanolyan 4k-val csíkozott azonos nevű tömbbe ahogy régen voltak. Windows PE alól futtattam a TestDisk-et, 3x is lefutott a deep test. Egyszer NTFS-t keresett Vista kérdésre igennel, aztán nemmel, de csak egy sosem létezett 30Gb-os partíciót talált amiről nem tudod egy filet se listázni, majd Non particioned módban is keresgéltettem vele, így kaptam egy rakat fals találatot ami közt keresgélve se volt semmi értelmes. (NTFS alig volt, egyiknél se stimmelt a méret).
Most feláldoztam az első partíciót és csináltam egy kis 3Gb-os új partíciót, felhúztam egy XP-t. Most futtatok róla egy Active Partition Recovery nevű programot, egyenlőre csak a logba listáz ez is rakás fals találatot (bár most legalább vannak már méretben stimmelő találatok, szóval biztatóbb). Úgy nézem nem egyszerűen a RAID vezérlő adta be a kulcsot hanem valami nagyobb gáz történt és a raid szakadás csak annak az eredménye, és nem kiváltója volt. (de kár volt beáldozni az első partícióm, most látom ez a program futott volna még DOS-ból is - bár mire GUI nélkül kiválogatom ami nekem kell a 100 fals eredményből...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Energiaital topic
- Sweet.tv - internetes TV
- Napelem
- Xbox Series X|S
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ford topik
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i5 7500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs