Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
Megnéztem, elsőre jónak tűnt, csak van egy komoly baja, ami miatt használhatatlanná teszi a célra, amire készült.
Pontosan nem tudom, miért nem, ill. mi a hibája, de van több program, ami ugyanolyan néven indít még1 thread-et magából és ezeknél csak az egyik thread prioritását tudja módosítani.
Ez a legszembetűnőbb az S&M nevű program esetében lesz. Ez egy CPU/memória/HDD tesztelő program, és igen komolyan tudja "gyilkolni" a CPU-t. A ProcessTamer rendesen lejjebb veszi az összes thread prioritását, ha átlépi a határt, a Lasso viszont csak az egyik thread-ét, és ettől már használhatatlan lesz a gép, a ProcessTamer esetén viszont mintha nem is futna, pörgős marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pontosan nem tudom, miért nem, ill. mi a hibája, de van több program, ami ugyanolyan néven indít még1 thread-et magából és ezeknél csak az egyik thread prioritását tudja módosítani.
Ez a legszembetűnőbb az S&M nevű program esetében lesz. Ez egy CPU/memória/HDD tesztelő program, és igen komolyan tudja "gyilkolni" a CPU-t. A ProcessTamer rendesen lejjebb veszi az összes thread prioritását, ha átlépi a határt, a Lasso viszont csak az egyik thread-ét, és ettől már használhatatlan lesz a gép, a ProcessTamer esetén viszont mintha nem is futna, pörgős marad.