Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsy888
senior tag
Igen a 7800GTX-nek sokkal kisebbek az órajele, mivel még 110nm-en készült. (legalább is nekem ezt írja a GPU-Z) Meg ugye szegény már majdnem 5 éves, a tuningot sem bírja úgy, csak 460/900Mhz-ig megy, ez felett hibázik.
Mindegy lassan úgy is kell vennem valami új VGA-t meg alaplapot, lehet addig félreteszem a játékot.
-
nyunyu
félisten
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Próbálj valami új fajta VGA-val játszani mert a 7800GTX igaz erős de már lejárt lemez!!!
Ez hulyeseg.
Nalam 1024-ben hozza az atlag 22-25fps-t a 7900GTO Win7 x64 alatt a legfrissebb 186.akarmi driverrel, miota felhuztam a procimat 3GHz-re.
XP-n probalva alig 1-2fps-sel gyorsabb csak, mint a W7 alatt.
Ja, hogy a 7800GTX csak 430MHz?

Ez alig 2/3-ada a 7900GTX/GTO-nak
-
ricsy888
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Igen én is a videó kártyára gondoltam. De azért egy 8600GT(S) szintet szvsz megüt. Néztem videókat ahol 8600-es karival játszanak rajta és ott medium beállításokkal 1024-be eldöcögött szépen.
Víruskeresést, töredezettség-mentesítőt lefuttatok és Driver Cleanerel letörlöm az NV drivert aztán feldobom megint a legújabbat.
Remélem valamit segít majd. Köszi!
-
ricsy888
senior tag
Sziasztok!
Ma reggel tettem fel a játékot, videók alapján jónak tűnt és az is. Egyetlen probléma, hogy 800x600-as felbontás felett árnyékokkal és nélkülük is totál belassul 10-15 FPS-re.
(gép az adatlapomon) Azért egy 1024 mediumra számítottam volna, de csak 800x600 low árnyék és medium texturákkal játszható.
Driverek mindenből a legújabbak. -
SzöleTM
csendes tag
válasz
BalaNce87
üzenetére
jaja, az volt a terve, hogy segít kijutni, nem engeditek ledobni az atomot. Aztán ott egyszer csak rájött a dili, mikor kiderült, hogy ő Greene gyereke. Azt akarta, hogy elnyeli Alexet is és akkor majd mindent tudni fog, meg erős lesz, stb. És így el is kendőzi a dolgot.
asszem vhogy így volt. hajnali 3kor játszottam le ezt a játszmát, remélem jól emlékszem

-
BalaNce87
addikt
Spöjler
Kérdésem az lenne a történettel kapcsolatban, hogy akit a végén gyürünk le az volt a green gyereke az a kommandós, és ezért segített nekünk? csak mert így hirtelenjében nem tudtam mire vélni hogy supreme hunterré változik át a csóka aki segített nekünk...
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Amúgy a végén azt a köcsögöt nagyon utáltam,mert állandóan azt a szar drótokat vagy mit használta,és mig bennem volt addig se mozdulni,és még +-ba ment le az energy is!

-
Sonja
nagyúr
válasz
robi0604
üzenetére
De, tudok! Engem is zavart, hogy nincs 1360x768.
Elsőnek letöltöd az UniPatcher programot, KATT! Kicsomagolod, majd bemásolod a játék mappájába. Elindítod a játékot és 640x480-as felbontást állítasz be és elvégzed még a különböző beállításokat (AA legyen, stb). Ha kész vagy, akkor kilépsz. Elindítod az UniPatcher-t és pontosan kitöltöd úgy, ahogy a mellékelt képen látod, majd Patch. Utána kiléphetsz és indíthatod a játékot, immár 1360x768-as felbontásban!
A lényeg, hogy ezek után ne állítgass semmit a Video részben, mert elcsesződhet a felbontás. Ez utóbbi nem biztos, mert nem próbáltam. Jó játékot! 
Ui.: A többieknek, akit érdekel. Az UniPatcher alsó részén, felbontásnak mást is meg lehet adni és akkor abban a felbontásban fog futni a játék!

-
Gyusz
őstag
Biztos leírták már a megoldást, de most nem találtam, persze remélem egyre gondolunk. Szóval a sárga izéket kéne összeszedegetni, ami a mutánsok/szörnyek megölése után keletkezik, és azzal töltődik a jobb felső sarokban a mutató, ami a genetikai minták számát mutatja. Magyarul annak a mutatónak kéne teljesen feltöltődnie.
-
Henker2
addikt
Segitsetek! Ott járok, hogy szétcsapkodtam a viztározókat, ahonnan a nagy szörnyek kelnek ki. Aztán jön a következő feladat: Egy nagy épület vagy mi fertőzött és onnan ugrálnak / kelnek kifelé ezek a nagy szörnyek. Közben az utcán fertőzött emberek mászkálnak. Jön a katonaság először tankokkal, aztán helikkel, majd a rakétások is. Közben a fertőződési mutató egyre nagyobb százalékot mutat.
Mi a rákot kell itt csinálnom?
Mert nyirok én mindenkit, de hiába, mert egyszer csak lerombolódik az épület és a küldetésnek vége...
már vagy 6X nekimentem a küldetésnek...Köszi
-
robi0604
őstag
válasz
zstamas010
üzenetére
Nálam sp2 van és ugyanúgy halk...
-
robi0604
őstag
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy LCD TV-n játszom (sajnos nem fullHD) és nem támogatja a felbontást a game. (1366x768)
Nemtudtok valami megoldást, esetleg patchet?
Üdv,
Robi -
FRENK1988
veterán
Nektek is kaka a hangok a játék alatt?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
zstamas010
üzenetére
nálam is halk a videó meg a játék hang!!!

-
zstamas010
csendes tag
Helló! az nagy gond hogyha vistára csak sp1 -em van a 2 helyett ? A bejátszásoknak nincs rendes hangja és az abban lévő beszédnek sem. az sp2 hinya miatt lehet?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
nah sikerült kitolni a game-t!!!
Elég hard volt de nem volt olyan vészes! -
Croft-21
őstag
Nekem kb 5. próbálkozásra sikerült, a bunkóval adtam neki az elején, egyből összerogyott, aztán megmásztam, vertem a fejét, repülőket vágtam hozzá, meg helibe száltam és megsoroztam rakétával, azt mondjuk gyorsan leszedte az égről
aztán megint a bunkóval és kimúlt nagy nehezen. -
TESCO-Zsömle
titán
Én is csináltam úgy, mikor elegem lett, hogy akármitcsinálok, a katonaság csak megtámad, de a rakéták sokkal egyzserűbb és gyorsabb megoldást kínálnak.
Am kezdtem egy új gammát Normal+-os. Kérte, hogy válasszak a korábbi mentéseim közül (de csak a Normal mentésemet dobta a dobozba, az Easy-t nem), majd hogy jelöljek egy slot-ot a mentésre. Mikor az első küldit lenyomtam, örömmel konstatáltam, hogy az összes mentett cuccot visszaállította. Tele a térkép a Gold Event-ekkel, és tele az Upgrade menü is. Végignéztem a menüket, és a Kill event-ek száma kb megduplázódott. Új upgrade-eket (még ?!?) nem találtam... Szerintem ez arra van, ha valaki nem tudta megszerezni az összes upgrade-et, itt most pótolhatja a régiek megtartásável.
Az is nyilvánvaló, hogy x+ módban csak x nehézségű mentést lehet foyltatni. (ami kicseszés, mivel a hard alapból nem elérhető...)
(#267) nyunyu: nem mindig vette be a billzetem a W, W, szokoz kombot
Ha a Glige-Airdash-Glige kombinációra gondolsz, az "csak" Sprint-Szóköz-Szóköz.

-
fdisk
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Csak 12x???
Én,bár nem számoltam,min.30x futottam neki.
Feltöltöttem azt a kék csíkot az életerőm végén a hajón lévő katonákból,majd mikor a szörny is kiengedi azt a sok csápból álló akármit,én utána odamegyek a közelébe és szintén aktiválom azt a tulajdonságomat.
Akkor kicsit bekómázik,"E"-vel rá lehet ugrani,majd -én a blade-el- vagdostam rajta párat.
Ezt az egész mizériát megismételtem vagy 3x,utána már nem sokat kell rajta vágni,megdöglik.
És vége a gémnek. -
Ice!?
őstag
Sziasztok!
Elakadtam a játékban annál a résznél, ahol a vizes tartályokból jönnek ki "szörnyek". Már olyan 30 szörnyet megöltem, amelyik a tartályból jött ki, de nem tudom, hogy mit kell csinálni. Azt hiszem, valahogyan le kell rombolnom az épületet, amit elleptek.
Valaki segítsen.
Üdv. -
nyunyu
félisten
Ezekkel a kuzdj az infectedek oldalan kuldikkel, mint a close contact, mit lehet kezdeni?
Letszamfolenyben vannak a superhumanok.Odaig rendben, hogy tab-bal rafokuszalok egyre, de amint nekiallnek csepelni, valahogy mindig odakeveredik par hunter, aztan azok is kapnak tolem par maflast, raadasul sokkal gyorsabban apritom oket blade-del, mint a superhumanokat.

Igy eleg hamar mission failed.
-
SzuL
tag
üdv!
van egy kis gondom, miszerint 3 napja van meg a játék, tegnap estig úgy átlag 40 fps-sel ment, de ma reggelre ez elfogyott úgy 15-re, tömegben 7-8-ra. újraindítottam a gépet, felhúztam 3 ghz-re a procit, újraraktam a játékot, és semmi sem változott. valami ötlet

előre is köszi
szerk: sehol máshol nem tapasztaltam lassulást, csak itt
-
Croft-21
őstag
egy kis gameplay

-
nyunyu
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Megcsináltam az általad említetteket elsőre, csak a hidasat kellett kicsit bemérni. Még a parkos (ahol a vízből kéne "mandínerből?!?" érkezni) glide-ot is csont (víz érintése) nélkül toltam elsőre. Sokszor segít, ha az ember feltölti az ugrást és nekifut.
Az alap, hogy nekifutok, aztan onnan glide, csak repules kozben nem mindig vette be a billzetem a W, W, szokoz kombot, amivel a repules tavolsagat lehet novelni, aztan olyankor ido elotti zuhanas a vege.
(egy csomo repulos kuldit nem lehet csak ugy nekifutasbol vegigrepulni, pl. haz belso udvaran landolosnal mindig a haz kulso falan landolna az ember.Tegnap amugy en is gyurtam egy kicsit a repulosokre, most mar mindegyik arany.
Hazteton futkososokkal meg mindig szenvedek.A "2 perc alatt szivárogj ba a bázisra, amit 5 földi detektor és 3 UAV felügyel" stíl küldikkel vagyok bajba..
Az nem olyan veszelyes, siman oda lehet erni a bazisra repulve 1 perc alatt, utana gyorsan megkeresed duke-ot (nem mindig az ajtoban van!), aztan stealth consume-mal elkapod.
Gond csak az szokott lenni, hogy hiaba allsz a parancsnok mogott, ha valaki figyel, akkor nem engedi a stealth consume-ot, simaval meg nem mesz semmire, mivel red alert alatt nem enged be a bazisra.Helikopteres otleted azert nem jo, mert amint ralosz valamire a bazis teruleten, abban a pillanatban red alert van, aztan az ossze-vissza raketazo katonak/tankok/helikopterek altalaban kinyirjak a parancsnokot, ugy viszont nincs megfelelo alcad+kulcsod a bejutashoz!
BTW, neha latni duke-okat a bazisokon kivul is, azokkal hiaba probalkozol, nincs kulcs naluk

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nekifutottam még egyszer, és kreatív voltam...
Most megoszanám veletek a legegyszerűbb módját a szörny kivégzésének.
Amint lehet, váltsatok Musclemass-ra. A hajó több pontján vannak a fedélzeten rakéták, azokkal tessék jó erősen megdubálni. Mikor kiírja, hogy "Na most ugorj a hátára...
" Akkor pedig a vasökölre kell váltani a minél nagyob gyobb ökölsebzésért. Ha nem akarsz bíbelődni, hagyhatod a Musclemass-t is, a rakéták teszik a dolgukat...Véget ért a sztorí mód, de van egy olyan érzésem, hogy a Mard+-hoz mindent 100-ra kell hozni...
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
ez a game is el lett cseszve......

-
TESCO-Zsömle
titán
Én eddig 12x futottam neki az utsónak, de nem skerült. Mikor be-be kapok egy nagy támadást, és alig van bennem élet, na akkor kínál meg a katonaság hőkövetővel.
Most felmászok az árbócra álcázva, és addig le se jövök, míg az óra el nem kezd számolni... Addig a katonák nem bántanak, és a mocsok se tud megdobálni vagy odáig felugrani...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tsumaas
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Se co-op. Ami azért nem lett volna rossz, mivel megígérték, csak ugye nem volt rá elég idő, vagy mi a szösz. Elrohangáltam volna valakivel a NY utcáin.

-
fdisk
őstag
Na kivégeztem.
Igaz 1 egerem bánta,mert kettétörtem mint a ropit úgy felidegesített a legutolsó fögenyó kivégzése.

SPOILER ON
A végén mikor kivégzem az anyahajón azt a vmit és vége utána elérhetővé válik a többi nehézségi szint is,és írja h válasszam az új játék opciót,mert kapok még több upgardet.
Azok mik lennének?SPOILER OFF
Kezdtem egy új játékot hard+ fokozaton,de abba is hagytam mikor megláttam,h elölről kell kezdeni az egész upgrade dolgot.

Ja és még vmi.
Borzalmas az egér mozgás.Hiába állítottam a legnagyobb sebességre(azt hiszem 20-as),még így is alig tudtam fordulni az egeremmel.
-
Croft-21
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
kinek mi
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Croft-21
őstag
Na végigvittem.

Pozitívum:
-viszonylag hosszú
-változatos gyilkolási módszer
-sandbox játékmenetnegatívum:
- annyi féle képesség van, h a bill kombinációkat képtelenség mind megjegyezni. -
Somydemy
senior tag
elmegy, nem egy hű de király, de kikapcsolódásnak nagyszerű.
-
Croft-21
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Hát megoldhatták volna vmi egyszerűbb módszerrel is ezt a kombózást... pl ez se sikerül mindíg
pedig a leírás szerint csinálom -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Croft-21
üzenetére
"Olyan ez, mint a mortal kombat. Nyomkodol össznye-vissznya, aszt' milyen profi vagy, csak jönnek a kombók!" (By Lacika, aki tudja)
Amúgy jah! Embertelen kombót gyúrtak bele. Lizi ellen én a Groundspike Devastatort nyomtam. Van tőle nem messze egy ilyen lépcsőzetes torony. Na arra ha felmászik az ember, akkor a kis párkányon lehet harcolni a vadászokkal. Ha meg be is kapnál egy rohamot, hamar vége, mert leesel... Egy honter elfogyasztása után már ott a kritikus tömeg és lehet nemmi csiklandozni a kishölgyet...
Utólag belegondolva, volt a tarsolyomban annyi távolsági fegyver, ami akkor épp nem jutott eszembe, kezdve a sima Grounspike-tól a láncos ostorig, hogy rengeteg alternatíva van.
Első próbálkozásná kicsit fel is ment a pumpa... Onnantól volt nehéz, hogy a sereg is megjött. Akárhányszor elértem a kritikus tömeget, mindíg jött a heli és megkínált egy hőkövetővel... Tulajdonképp az utolsó támadáskor a katonaság végzett ki...
Megtaláltam Karent, és hááát... Nagy poén a liftes jelenet... Érdemes tolni Military Consume-okat...

nyunyu: Megcsináltam az általad említetteket elsőre, csak a hidasat kellett kicsit bemérni. Még a parkos (ahol a vízből kéne "mandínerből?!?" érkezni) glide-ot is csont (víz érintése) nélkül toltam elsőre. Sokszor segít, ha az ember feltölti az ugrást és nekifut.
Néhány küldi annyira könnyűnek tűnik, mások irreálisan nehezek. A "2 perc alatt szivárogj ba a bázisra, amit 5 földi detektor és 3 UAV felügyel" stíl küldikkel vagyok bajba... Ilyen alkalmakra érdemes kopterrel menn, és lekapni a cuccokat, de legalágg a 3 UAV-t, hogy legyen idő hatástalanítan...
-
Croft-21
őstag
Nagyon klasz a játék, ma egésznap felváltva vittük sógorral
Már Elizabeth Greene-en is túl vagyunk, azzal sokat szívtunk, viszont az nem tetszik benne, hogy ahány upgrade, annyi féle gomb kombináció, ki bírja azt mind megjegyezni?

-
nyunyu
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Osszes mozgas skillem ezer eve maxon van, ehhez kepest szenvedek a tetonfutkarozosokkal, valahogy mindig tulrepulok a waypointokon, atesek a haz tuloldalan, mehetek vissza, ezzel sulyos tiz masodperceket vesztek.
Repulosok ugy ahogy mennek, de volt az egyik, ahol egy hid ALA kell besiklani, ott ha a hidon landolsz pontosan a celkereszten, akkor is csak bronzot kapsz.
Az veletlenul sikerult egyszer ezustre, de akkor repkedes kozben W, W, gyorsan szokozzel vettem lenduletet, es pont a hid szele alatt sikerult foldet ernem.Az sem rossz, amikor egy bazinagy epulet belso udvaran kene landolni, ugy, hogy az epulettol nem latod a bullseye-t, ott talalomra leeses van az udvar folott.
Azon meg mar vegkepp csak rohogni tudtam, ahol repules kozben ki kene kerulni ket toronyhazat.
-
TESCO-Zsömle
titán
Nálam minden fullon (kivéve AA, mert az fölös) 1600x1200-ba 40-60FPS
Amúgy meg nem nehezek... Nem mind...
Én a movement-et feljesztettem először, mert az kell a gyors mozgáshoz. Ezzel az ugrálós, repülős küldik alapból mennek. Amúgy meg nem igazán tudok a kérdésre értelmes választ adni... Látod, hogy nem megy mind aranyra...
Tapasztalatom szerint minden küldire van stratégia. Ha pedig végképp nem megy, akkor visszamegyek, miután az adott skill max-on van. Ha úgyse, akkor beírok ide, hátha vkinek már sikerült.
Én egy 12 éves Samu billel tolom, illetve egy Roccat Kone-Razer Destructor párossal.
Most végeztem az összes Medium szintű asszimilálós köldivel, az előző story-küldetésben ilyen gyógyszer-pumpákat kellett szétlőnőm.
sz: 4v5 Upgrade nincs még meg, de azok nem is érhetőek el...
-
nyunyu
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Hogy a rakba birod megcsinalni a kuldiket goldra?
Nem tudom, hogy attol szenvedek jobban, hogy a billzetem nem mindig reagalja le, ha gyorsan nyomom 2x a gombokat, vagy a radios eger miatt, vagy szimplan lassu az atlag 22fps.
-
TESCO-Zsömle
titán
Hell!
Az a gondom, hogy van két Event, amit nem tudok aranxra csinálni. Egyzerüen nem megy, mert nem jön annyi ellenfél. Az egyik a karmos, ami a parknál van, a másik az a láncos távolsági ostor. A többi mind gold, landmarkok, hintek mind megvannak.
Mit lehet ilyenkor tenni?? Az ominózus képességeket már nem tudom fejleszteni, nem a pusztítás mértékével van a gond, hanem hogy gyakran 5-10 másodperceket állok ott úgy, hogy a térképen nincs 1 piros jel sem.
-
-
{Zodiac}
senior tag
Nálatok is 8x-os sebességgel megy az összes átkötő animáció?

-
KisBundi
őstag
Nem tudja valaki, hogy hogy lehet megcsinálni az küldetést amelyben 8 filtert kellene kiiktatni, úgy hogy tiszta mérgező gáz minden? Az Elizabeth Green kinyírása utáni küldetés. Asszem a 29-ik küldetés. Egy kép.
-
Zalaymate
senior tag
válasz
Croft-21
üzenetére
Hát azért, mert a jobb egérgombot kell nyomva tartani a levegőben ahhoz, hogy egyből szétcsapja!

--Disztroj--: Sorry, az adatlap kiment a fejemből!

Valószínű a driver miatt van, mert nekem csak 2 GB RAM van és Vista 32, de szépen fut, semmi akadás. Ma elutazok, de vasárnap letesztelem FRAPS-al, hogy mennyi pontosan az FPS-em!

-
--Disztroj--
senior tag
válasz
Zalaymate
üzenetére
Jah nekem vettem úgy hogy leszólod, csak furcsálnám ha ennél több kéne neki (profilomba amúgy látható milyen a konfig :] )
nah akkor a drivered régebbi is mint az enyém, nekem eleve win7 és 9.4, majd felrakom a 9.6-ot, hátha jobb lesz....bár így is simán játszhaó, de 20fps-nyi ugrálásokat bizony észrevesz az ember
-
Croft-21
őstag
Hi
az miért van, hogy ha a penge van nála, és felugrok a levegőbe, bal egeret nyomok, ahelyett, h szétcsapná a tankot a pengével, egyszerűen csak megrúgja.
-
Zalaymate
senior tag
válasz
--Disztroj--
üzenetére
Talán félreértettél.

Nem akartam véletlenül sem leszólni a gépedet,
csak nem tudtam, hogy milyen procid meg RAM-od van és ezért tippeltem ara, mert nekem gond nélkül megy!
Nekem asszem a 9.2 -es driver van fent, mivelmikor frissítettem a 9.5-re akkor a Prototype-ban bevillogott a kép!

Úgyhogy visszakerült a 9.2 (ez volt a CD-n), és ezzel gond nélkül megy!

-
csana
senior tag
Én is vmi hasonló résznél vagyok: kisérgetni kéne vmi tankot aki kilövi az épületeket. Csakhogy van úgy 3 heli, akik többnyire rám vadásznak (ahelyett hogy ők is a tankot védenék), ráadásul néha több hullámba jönnek a nagyobb dögök (Persze egyszerre 3-4). Ez még úgy ahogy menne, de van egy főkolompos dög, akit kegyetlenül nehéz megszorongatni (nekiszórok egy kocsit, alig érzi meg), és nála már necces a dolog. Lenyúltam 1 helit hátha azzal könnyebb, erre mindíg odaér a védendő tankhoz a bigboss (persze a rakétáim alig karcolják), és ha ott továbbra is tüzelem, akkor felrobban a tank.. Ide van vmi kivitelezhető taktik?
-
Skizz
addikt
hé srácok
van az a kveszt hogy döngöljem a földbe a katonaság épületét, aztán utána valami szuperszonikus tankot kell követnem és amikor elér egy kereszteződésig, ott még szalacsit is bevetik ellenem, egyszerűen képtelenség bármit is csinálni.
ha be akarok ugrani a tankba akkor lelőnek a tetejéről, ha a tankokat akarom elküldeni melegebbre akkor a supersoldierek ütnek meg, ha meg a gyalogosokkal vagyok elfoglalva akkor a tankok meg a helik kapnak szét. ráadásul a "hadosztály" közelében az egyik háztetőn egy seregnyi military van és "újratermelődnek". valaki?
-
Gyusz
őstag
válasz
hülyegyerek
üzenetére
Én mondjuk gamepaddal játszottam, de elég sokára jöttem rá, hogy miként lehet kiszállni a tankból. Addig én is kilövettem magam.

-
nyunyu
félisten
válasz
--Disztroj--
üzenetére
3GHz-n mar 22fps-sel megy

De nem szeretem annyin jaratni, mert valsag van, segilybul nem telik villanyszamlara se, nemhogy uj VGAra.
Bar elso korben ugyis a villanyoragyilkos CRT-t kene lecserelni valami energiatakarekos 24" TFT-re, VGAcsere csak masodik a listan.

-
DerStauner
senior tag
második végigjátszás során az elisabeth green kevesebb mint 20 perc alatt megvolt (na nem úgy
) -
BalaNce87
addikt
Nah háromnegyedéig levittem az életet majd vhogy meghaltam (sok idő volt) a gáz hogy legalább vmi checkpointnak kellett volna lennie és nem elejétől kéne folytatnom, mert őszintén fasznak van kedve megint végig csinálni ezt a jó fél órát vagy többet. Nyomta azt a rohadt nagy zúzását, elrepülök előle erre lesebez, végülis ennek köszönhetően haltam meg, nem mondanám hogy nehéz csak inkább idegesítő...túl sokáig lett elhúzva ez a végső küzdelem, azthittem ahogy lezúzom a csápjait végre zúzhatom az igazi ellenséget, erre mindig újra keletkeznek a csápk és persze csak azt tudja ilyenkor bemérni...
Részemről itt a játék vége szerintem, egyszerűen nincs hozzá kedvem meg türelmem végigszenvedni, a Wolvernie játék bossjánál is így éreztem, hagytam a picsbe nem ér annyit. -
p3T!
csendes tag
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem a játékkal kapcsolatban mert elakadtam.
Most éppen ott járok hogy először vezetek helikoptert és elmagyarázza hogy melyik billentyűvel mit csinál majd ad egy küldetést hogy menjek oda 3 detektorhoz meg hogy vegyem célba de utánna nem tudom hogy mit kellene csinálni mert hiába lövöm nem sérülnek...
Olvastam már többen átvittétek lécci segítsetek mert nem valami jó az angol tudásom...
köszi
Eagle16 -
Zalaymate
senior tag
válasz
--Disztroj--
üzenetére
Én azzal tolom (Sapphire 4850 512MB Vapor-X) de semmi lassulás nincs, fut maxon (1680x1050) élsimításokkal (4x) meg minden legmagasabb beállítással!
Nálad valami más lesz a kevés!

hülyegyerek: E-betű nyomvatartásával!

-
hülyegyerek
addikt
Sziasztok.
Lehet ,hogy hülye kérdés,de hogy lehet tankból kiszállni?Eddig sajna csak úgy ment,hogy megvártam,míg kilövik alólam...
-
--Disztroj--
senior tag
Azt az E4400at ráncigáld meg egy kicsit, legalább 2.7ghz-re (alapfeszen esélyes hogy tudja), akkor talán nem lesz 15fps.....független attól hogy a vga karid se mai darab :]
4850el tolja valaki?
milyen a min. fps?
Nekem nagy harcoknál be tud lassulni szépen, bár 9.4es a driver -
nyunyu
félisten
-
Scoobyka
addikt
megint elakadtam...24ik küldetésnél...a az angol szöveg szerint a misszió: a világ szabad...lépj kapcsolataba a telfonfülkével....na most nem jelzi semmi hogy hol a telefonfülke....én meg fejből nem vágom....valaki pls help.
-
mad1
veterán
válasz
WhiteSkyline
üzenetére
Mondom en.

-
WhiteSkyline
tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Helló!
Sok keyboard gomb
ahelyett hogy példát vennétek rólam és Gamepaddal nyomnátok
Egyik ritka játékok egyike aminek nyálcsorgatós volt a beharangozása és a játék is kb olyan jó
Amúgy mitől függ a befejezésnél hogy jó vagy rossz lesz?
-
Nowi
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
nemdobja arra.. se semmire..
egyéb ötlet??
-
csana
senior tag
Szerintem ő arra gondol ami engem is szokott zavarni: hiába van felhúzva a legérzékenyebbre az egér, mégis néha "fennakad a tekintete" a kameranézetnek, és ilyenkor csak egy égtáj fele néz (minimálisan is alig lehet elfordítani). Ha ez előjön, akkor néha azt sem látni merre tart a csóka..
-
nyunyu
félisten
válasz
BalaNce87
üzenetére
Az egér irányítása meg egyenesen borzasztó, nagyon nem akar fordulni ha harcolok vkivel
Settings-ben be kene allitani az eger sebesseget, mivel a default 8-as ertek az valami botranyos.
En 13-asra allitottam, ugy mar nem kell vegigszantanom az egesz asztalt keresztben egy 180 fokos fordulathoz. -
Gyusz
őstag
Elizabeth Green megölésén vagyok épp túl, easy-n nem valami nehéz. Első körben az ostorszerű támadással sebeztem le a csápokat, utána meg volt folyamatosan tank utánpótlás, azokkal meg elég sokat lehetett sebezni. Tovább tartott a tankokat elkötni, mint a lövéseket bevinni.
-
nyunyu
félisten
Acsi, rossz csokakat emesztetted meg.
Amikor beszivarogsz egy bazisra, mindig beadja ezeket a piros fejjel, meg a kek DNS-sel jelolt emberkeket.
Piros fejes web of interest emleket ad, kek DNS-esek viszont tankvezeto/helikopterpilota/puska/granat/raketa skilleket turbozzak. (attol fuggoen milyen a katona)Missziodnak viszont NEM EZ A LENYEGE.
Valts at infected view-ra, aztan aki vilagit, azokat edd meg, attol megy felfele a hive mind mutatod.
-
nyunyu
félisten
válasz
bagyulajuve
üzenetére
próbálj futni előlük és amikor nem látnak változz át
Milyen jo, hogy kiirja a kepernyore, hogy nyomd meg a '2'-ot, amikor mar nem latnak

En amugy azt szoktam csinalni, hogy egyenes iranyban repulok valamerre, uldoznek, erre hirtelen iranyvaltas valamerre, at a haztombbon, haztomb tuloldalan zuhanorepules, 2 megnyom, aztan mar el is vesztettek, strike team evaded, 15000 xp

Gond csak akkor van, amikor virusdetektoros cucc jon a helikopterek utan, akkor figyelni kell, hogy alcazva a hatosugaran kivul maradj, de azt ugyis latod a radaron.
Miutan frissen leraztad oket es visszamesz a helyszinre, nem jo otlet az elozo balheban hasznalt alruhat visszavenni a beszivargashoz, mert egybol mindenki neked fog esni.
Lopj inkabb masik alruhat.
-
BalaNce87
addikt
válasz
--Disztroj--
üzenetére
Hát azt tudom hogy be kell célozni, de ettől függetlenül is szar a kameramozgás, nem annyira mutatja a képet amennyire mozgatot az egeret, szóval ez gamepaddal is ugyanazt csinálja, a játékba van elcseszve. Másrészt meg több enemy van, de akkor is felé kell fordulnod, azért mert kivan jelölve nem fordul oda...
-
BalaNce87
addikt
-
bagyulajuve
addikt
válasz
whitezo88
üzenetére
Engem az zavar, ha csinálok egy misszót és mondjuk elrontom az utolsó részfeladatot és kilépek a játékból, hiába mentem el, nem az utolsó csekkponttól folytatja, hanem az elejétől kezdi.
Ennek a mentési rendzernek így nem sok értelme van.
Múltkor is nagy nehezen csinálom a feladatokat valami főokos huntertől kellett begyűjtenem DNS-t és erre nem meghalok, félórát szenvedtem az utolsó csekkpont óta és hirtelen felindulásból kiléptem. És kezdhettem elölről. -
whitezo88
nagyúr
csak nekem van olyan érzésem, hogy néhány misszió húzza az ember idejét? pl: keresd meg a blackwatch páncéloscsapatot, van ott 4, öld meg őket. aztán jön még 2 meg még2 meg még3 vagy vmi ilyesmi. aztán jön 1 amit be kell foglalni. belefér csak ne az egyhangú hent legyen mindig. pl előtte a bossfight a parancsnok ellen hive belsejében nem volt rossz, 3.ra sikerült, csak az elektromos botjával fingatott be gyakran.
-
Scoobyka
addikt
válasz
bagyulajuve
üzenetére
jaja bejött...bár kicsit felhúzott a dolog,mert nem egyszerű.
-
Skizz
addikt
válasz
DerStauner
üzenetére
nincs köztük fertőzött, azt már megnéztem.

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Raspberry Pi
- Spórolós topik
- Synology NAS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

csak már volt az elején egy supreme hunter azt nézem hogy mit keres itt megint? ha jól emlékszem az elsőt kinyírtam szóval akkor ez a 2. nem lehetett az

" Akkor pedig a vasökölre kell váltani a minél nagyob gyobb ökölsebzésért. Ha nem akarsz bíbelődni, hagyhatod a Musclemass-t is, a rakéták teszik a dolgukat...![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)