Hirdetés
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Nem bánik kesztyűs kézzel a mozgási elmosódással az új MSI monitor
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Departed
őstag
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Nem irigyellek titeket, a kártyáitok ereje azért bírná, annyira nem gépigényes tán.
Amúgy a GTA4-nél is így kéne lennie a "játékgyártói skálázásnak", hogy 512 alatt kis korlátozások, 512-től meg menne szépen 1680-ban...No mindegy, az sok szempontból más világ mint a "normál" játékok
-
Departed
őstag
Egyetértek, jókis pörgős, de nem annyira sokszor meghalós, jól kinézős élvezetes játék, szerintem.

whitezo: mit értesz magas felbontás alatt? Nekem 512megás a vga-m (HD4850), és a 22 colos 1680*1050-ét simán be lehetett állítani. Amint látom Neked is ilyen a monitorod. Lehet hogy a 320mega ram miatt okoskodik, az meg úgy szívás

-
nyunyu
félisten
válasz
DerStauner
üzenetére
tanácsot kérnék: hogy a fenébe szökjek meg a három helikopter elől??
Valamilyen iranyban elkezdesz teljes gozzel futni (W, W nyomvatart), szokozzel repkedhetsz is kozben, aztan 3-4 utcaval odebb mar nem keresnek.
Vagy nem ernek utol, ha kimaxoltad a futasi sebesseget
Lenyeg az, hogy mindig a foldfelszinen haladj, mert ott nem tud ugy manoverezni a helikopter, mint te.
Tarzan modjara kozlekedes nem javallott.
-
nyunyu
félisten
válasz
BalaNce87
üzenetére
Ugyanez nekem is, gyakorlatilag meg kell várni az auto savet, mert a manuális nem sokat ér, én is pont ott vok hogy lezúztam az összeset madjnem valseg meg is fogom szívni és kezdhetem előröl
A JOQ"+!%/=( ANNYUKAT!
Most szoptam 3 orat a "Men's like gods" kuldetessel, le kene lepni az elgazositott terembol, log azt irja, hogy eloszor ki kell nyirni minden katonat+supereket is.
Egyesevel levadasztam oket (hmm, 700k-ert megveheto blade mozdulat aranyos
), senki sem maradt.Mennek kifele, de sehol egy nyitott ajto, felfele kimaszni nem lehet, mivel plafon van, ahol bejottem kapu latszolag nyitva, de kimenni azt nem lehet rakja, visszapattansz egy lathatatlan falrol

Minimap nem mutat maradek ellenfelet, hokep nezetben sincs sehol senki.
Jobb hijan toltam egy save-et, hatha valami bug akar lenni, toltom be, erre ott allok felhokarcolo tetejen, kuldetes: menjek a telefonfulkehez.

Bezzeg ha meghalsz, akkor a kuldetesen beluli utolso teljesitett resztol kezdi ujra, nem total elolrol.
Igazából nem is tudom ez hogy, ha már a játék megunható 1 óra után akkor egy normális vagyis alap követelményű mentést megoldani nagyon alapnak kellett volna hogy legyen.
Tipikus konzol atirat, PC-re utolag ganyoltak ossze.
Iranyitas is elegge konzolos. -
Eagle16
addikt
válasz
DerStauner
üzenetére
Ügyesen el kell bújni az épületek közé és figyelni, hogy mikor írja ki bal oldalon lent, hogy nyomd meg a 2-est.(ezzel változik át)
Nem szabad leállni harcolni, mert 3 helikopter elég hamar megölhet. Olyan helyet kell keresni, ahol nem találnak meg pár pillanatra. Ilyen pl. a magas épületek tetején lévő légkondik, amik elég sűrűek ahhoz, hogy el lehessen bújni.
(kicsit olyan ez, mikor az NFS Most Wanted-ban kellett meglógni a zsaruk elől. Csak itt az SUV-k tényleg tankok, nem csak úgy viselkednek...)whitezo88: az a vram miatt lesz, 512Mb-tól engedi csak a nagyobb felbontásokat.
(benne is van a readme-ben) -
whitezo88
nagyúr
nektek mi a max felbontás? optionsben nekem nincsenek nagy felbontások, és 2x feletti AA.
-
DerStauner
senior tag
tanácsot kérnék: hogy a fenébe szökjek meg a három helikopter elől?? ez az a küldetés, amikor felveszem egy katona alakját, és először szabotálnom kell négy detektort, majd hívni egy muksót, aki gyanút fog, és elmegy. ezután nekem meg kell szöknöm, vagy ki kell csinálnom a közelben lévő ellenségeket. próbálnék megszökni, de mindig üldöz három helikopter. és ha pl egyet ledobok, lesz helyette másik. mások hogyan csinálták meg?
-
Sirandrish
legenda
-
Brundle
csendes tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én nem értem miért szídják,szerintem nagyon jó játék lett.Azt megértem hogy vkinek nem jön be ez a stílus,meg a grafikába is bele lehet kötni,de minek.A játékélmény nagyon gyors,és rengeteg lehetséges mozdulat van benne.Szóval szórakoztató,és kikapcsolódni tökéletes!
-
Sirandrish
legenda
nemsokára én is kipróbálom..kiváncsi vagyok...főleg hogy sokan szidják ahogy látom
-
DerStauner
senior tag
szvsz a víztornyos küldetés kutyafüle

egyébként érdekes, mert a víztornyokat én egyszerűen szétkarmoltam. de az is lehet, hogy csak azt hittem, hogy a karmolás hatására robbannak szét. mert volt olyan, hogy a szétrobbanás után halottan feküdt ott a hunter, de olyan is volt, amikor meg le kellett nyomnom. gondolom, ekkor nem sikerült szétrombolni a tornyot.
amúgy a hunter-eket igazán könnyű kicsinálni, csak mindig félre kell ugrani előlük.
-
Froclee
őstag
hali
csak nekem cincog a hang?
xonar hangkarim vanszerk.: visszaolvastam
-
BalaNce87
addikt
Ugyanez nekem is, gyakorlatilag meg kell várni az auto savet, mert a manuális nem sokat ér, én is pont ott vok hogy lezúztam az összeset madjnem valseg meg is fogom szívni és kezdhetem előröl, ebbe csak az a vicc hogy a képességet amit megkaptál az első pl a tüskék azok megmaradnak de ugyanúgy előröl kell kezdened küldetéseket.
Igazából nem is tudom ez hogy, ha már a játék megunható 1 óra után akkor egy normális vagyis alap követelményű mentést megoldani nagyon alapnak kellett volna hogy legyen. -
nyunyu
félisten
Bakker, ennyire szar a mentesi rendszer?
Tegnap este lebontottam egy rakas viztornyot a benazasommal, toltam egy save-et kilepes elott, erre ma az fogad, hogy faradjak az irodaba a viztornyos misszioert

-
nyunyu
félisten
Viztoronybol hogyan kell mintat venni?
Odamegyek, megutom, erre kikelnek

-
Xirtam
veterán
Vegyes érzelmeket hozott nekem ez a játék! Nagyon vártam...de nem tudom érdekes! A tetőkön mászkálni feelinges, de senki nem tudd megütni ez azért hogy is mondjam!
Prototype! 
-
fpeter07
veterán
Ilyen nagy a min gépigény hogy 2 magos proci + x1800? Na mind1 ..
-
BalaNce87
addikt
Azt a részt hogy kell megcsinálni amikor kiszabadulnak azok a mutáns férgek csak mert megüt egyszer az egyik és kb ennyi voltam, és folyamatosan követnek szóval esélytelen lezúzni őket.
Jah elkell menni onnan ok, akkor semmi. -
.Oldman.
tag
Sziasztok,
Nekem egyfolytában narancssárga a képernyő, és a textúrák nem látszanak ingame.
Van másnak is ilyen hiba?
A konfigom a nevem alatt.. Help, pls, mert elég drága vicc így..
.OM.
-
zack
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Ajaj...el akartam én venni a személyiségét, de véletlenül a benti csókát kinyírtam.
De mivel nem lett vége a játéknak, azt hittem lesz más megoldás is.
Most bent vagyok a hangárban bezárva, és se ki se be.
Tök jó lesz ha ezért előlről kell majd kezdenem a mentés miatt. 
A lopakodó személyiségrablás hogy is van?
Én leszartam eddig, elvettem a személyiségét, és utána mindenkit kinyírtam.

SLI-vel próbálta már valaki?
Csak azért mert 4890 CF-el hibátlanul hasít!

-
Eagle16
addikt
Nálam csak annyi probléma van vele, hogy nagyon halk...majdnem a feléig kell feltekerni a hangfalakat, hogy normális legyen a hangerő. Ezenkívül semmi, még csak a játék elején vagyok. Nem nagy durranás, ez nálam az a kategória, amit egyszer végigviszek és utána elfelejtem. De egynek érdemes kipróbálni, jól leköti az embert, meg jó a története is. (maga a játék nagyon hasonlít a pókember játékokhoz)
-
.Oldman.
tag
válasz
DerStauner
üzenetére
Nekem is narancssárga.
Sikerült megoldani, mert nekem nem sajnos...
-
Ateszzero
őstag
Senkinek nincs vele gondja?
Akármit csinálok, vele nagyon lassú a játék és 19FPS-em van.
1024-ben is. A beállításokat is variálgattam,de semmi változás.
Nem hiszem el hogy High-ról AI-ról , és 1280 -ról leveszem minimumra a grafikai beállításokat, és ugyanúgy 19FPS.
Most még mit csinálhatnék vele? -
bagyulajuve
addikt
a feladatban kell szerezni egy APC-t és a csajt megmenteni
elvetted a személyiségét annak aki felett DNS dupla hélix van? mert akkor be tudsz menni az épületbe, majd pedig ott is lesz egy fickó akinek el kell venni a személyiségét
fontos, hogy ki kell tanulni a "lopakodó" személyiségrablást, majd pedig F+E +jobb klikk, különben észrevesznek
-
zack
nagyúr
Nekem nagyon jó fut 1920x1200-ban mindent maxolva...40-100fps. Elég sokáig jutottam, de elakadtam...ezt írja:
"APCs are found near military bases or infected hives."
Tök jó mert bent vagyok egy bázison, egy hangár féle helységben és nem tudok kijönni. Ennyit az agyatlan öldöklésről. Fogalmam sincs mit kell csinálni.

A játék nekem nagyon bejövős, kicsit olyan mintha a Mirror's Edge-et és a GTA IV-et összegyúrták volna. Az irányítás nem egyszerű de szokható.
-
Departed
őstag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Szerintem is egész jó játék, de simán lehetnek akiknek nem tetszik, mert inkább gondolkodni vágynak...ettől még sokaknak lehet jó, mint ahogy a Wolverine is teljesen bejön, ugyanúgy mint ez.

-
DerStauner
senior tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
azt írják máshol, hogy a hangbeállításoknál kell visszavenni 24bit-esre.
engem inkább a narancssárga képernyő érdekelne. elég sok radeon-osnak ez van. (bár még csak most telepítem, majd meglátjuk).
egyébként a l4d, a resident evil 5, meg a mostanában megjelenő zombis játékok nem eszetlen hentelések? és mégis mindenki odavan értük.
-
Rebell
senior tag
Szóval megéri a biteket ez a Game? Vagy nem?
Méltó annyira hogy végigtoljátok? De A Grafika videoról tényleg csak 10/2-es -
FRENK1988
veterán
Amúgy ezt a játékot az nV támogatta?
-
strebacom
senior tag
Ááá közben rájöttem....

-
strebacom
senior tag
No megpróbáltam nekem az elején a videó után rögtön kifagy..miért????

-
BalaNce87
addikt
Hát ez kurva szar, úgy látszik igazam volt ezt csont HULK
ezért vki fizet most nem azért?
Eszeveszett zúzás ameddig bírod v mi volt a gondolatuk ezeknek?
Első pályának van egyáltalán értelme? lehet a több jobb lesz vmivel majd meglátom. -
Gyusz
őstag
Engem a bejelentéskor nem fogott meg igazán a játék, viszont egy E3 előtti gameplay videó újra felcsigázta a kíváncsiságom. A Gamerankings elég jó értékeléseket mutat egyelőre, bár szerintem az átlag sokat fog még csökkenni, de az utóbbi idők gyenge akciójátékai után igazi felüdülésnek tűnik. Kipróbálni még sajnos nem tudtam.
-
infectedmann
őstag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Meg nekem is. Inkább ez mint a semmi. Nem fogom valamelyik régi játékot 500ára végigtolni.
-
mad1
veterán
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Nekem is nyugi,bar en yojjal tolom.

-
bagyulajuve
addikt
úgy tűnik csak nekem jön be a játék

-
manutdzoli
senior tag
Nem tudjátok miért cincog a hang?Meg az átvezetőkben recseg a hang meg gyors a kép
Valamit elállítottam? -
dunc
nagyúr
Pocsék.
-
-
sasa134
addikt
a youtube gameplay videók alapján esztelen hentelésnek tűnik az egész...

-
bognar110
őstag
Ez már game [link] le is töltöttem most játszok vele :d küldök majd képeket
-
Rebell
senior tag
Valaki rakhatna a ytube-ra vmi Gameplay félét, hogy a halandó emberek is lássák hogy valójában milyen is a Game.
-
pincehely
addikt
Elég ratyi játk lett szerintem.
A grafika szánalmas. -
bagyulajuve
addikt
nekem eddig nagyon bejön, szabin vagyok és reggel elkezdtem és csak most látom, hogy már dél van

-
infectedmann
őstag
Szerintem jó kis játék lett

-
MarioAna
senior tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Már "megjelent"
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
csutkaa
senior tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
USA-ban igen
de EU-ban Júni. 12 
-
bagyulajuve
addikt
nem ma kellene megjelennie?
-
bagyulajuve
addikt
örülök h jön PC-re is, néztem videókat és képeket ,igencsak ütősnek igérkezik
-
hu öcsi
tag
csá all nagyon ki halt ez a fórum rész

én csak fel dobom xD mongytok valamit a játékról

-
Vistaboy
veterán
Kijött egy pár elég durva videó a játékból.
"Csekkoljátok csak a videókat, van itt mindenféle végtag lenyisszantás, ember kettébe vágás, vérszökőkutak szabadon mutatása és koponya péppé kloffolás, premier plánból."
Forrás: Hardwired. -
Vistaboy
veterán
A GameTrailers stábja interjút készített a fejlesztőkkel, a Radical Entertainment csapatával, s négy videóban bemutatják a játék legfontosabb elemeit.
-
csutkaa
senior tag
2009-re csúszik a Prototype

-
csutkaa
senior tag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
elvileg 2008.October 28

-
Vistaboy
veterán
-
horvathkrisz
addikt
megjelenés?
tud valaki valamit? -
snecy
senior tag
Friss Trailer, ha minden igaz.
[link] -
snecy
senior tag
Új képek:
[link] -
snecy
senior tag
''A remekbe szabott csihi-puhi Hulk játékot készítő Radical Entertainment-nek megadatott a lehetőség, hogy megvalósítsa saját ötletét. Úgy gondolták a legjobb lenne a nextgen konzolok képességeit maximálisan kiaknázó, a Hulkéhoz hasonló, szabadfolyású és folyamatosan változó játékmenettel megáldott játékot készíteni. A Hulkban minden tereptárgyat (lámpaoszlopot, autót, tűzoltócsapot) fegyverként használhattuk és vethettük be azokat a felénk rohanó ellenekkel szemben. A zöld vadállat nyomán született meg a Prototype ötlete, aki nem más, mint Alex Mercer, a néha elég rossz dolgokat művelő főhősünk.
A sztori szerint emlékezetünk foszlányokban lóg, amikor magunkhoz térünk egy kisérleti laborban. Fogalmunk sincs mennyi emberi vonásunk maradt meg, bár abban sem vagyunk biztosak, hogy valaha emberként tengettük szerencsétlen életünket. Megbabráltak valamit a testünkben, ennek hála bármilyen más élőlényt fel tudunk emészteni, képességeit magunkba tudjuk építeni. A készítők szerint Alex Mercer nem kedvtelésből, inkább kiváncsiságból öl (na ezt adják be az ESRB-nek), no meg azért, hogy fejlődjön és növekedjen. Minél több emberi vagy épp szörny lelket emésztünk föl, annál inkább hasonlítunk majd rájuk. Gondolataik, képességeik pedig megtöltik majd elménket. Képesek leszünk apache helikoptert vezetni, a megfelelő katonai vezető bezabálásával pedig annak a titkos katonai bázisnak is a nyomára bukkanhatunk, ahonnan a Földet jelenleg sújtó vírus okozta járvány megindult.
Hősünk hihetetlen agilis egy kísérleti példány. Képes egy ugrással több száz emeletes felhőkarcolókat átugrani, lényegében szárnyalni a levegőben, majd sértetlenül földre érkezni. Ha pedig bármi az újtát állná, az sem akadály. Kiálló tűzlépcső esetében megragad egy acélrudat és tovább taszítja magát az égbe. Földet éréskor egy sétáló üzletember felé veszi útját. Mercer gyorsan átveti magát a közte és áldozata között lévő taxin. Egyenest a mit sem sejtő gyalogosra veti magát, a kamera beközelít, hogy lássuk miként veri agyon - brutálisan - az illetőt. A lába előtt heverő, kicsavarodott tetem szép lassan zsugorodni kezd, majd a lábán felkúszik és az egyre növekvő biomassza egészévé válik.
Kritikus szintet ért el a tömege, így a D-Pad előrebillentésével új formát ölthetünk. Ujjaink helyére pengeéles karmok nőnek. A közelben lévő gyalogosok megdermedve nézik átalakulásunkat, ám csak akkor kezdenek el sikoltozva rohangálni, miután az egyik vézna felé vetjük magunkat és szó szerint kettészeljük óriási mancsunkkal. Közben helyszínre érkezik a katonaság. Nekünk se kell több, újra átalakulunk és veszett rohanásba kezdünk, hogy fedezéket találjunk a ránk záporozó golyók elől. Nem mintha szükségünk lenne rá, mivel az újonnan növesztett exoskeletonunkról lepattannak a golyók és az útban álló taxit sem kíséreljük meg átugrani, inkább keresztülrongyolunk rajta. Pár pillanatig vigyorgunk (vicsorgunk) a szétmálló járgányon, majd a katonák felé iramodunk. A katonák hullanak, mint a legyek, végül szakállas vezetőjükre akadunk. Bevetődünk egy sikátorba, hogy a túloldalon friss, szakállas voltunkban bukkanjunk fel.
Katonai blokád zárja le a városból kivezető utat. Mint kiderül egy tojásszerű fészket őriznek. A katonai vezér személyében odalépünk az egyik katonához, majd behúzunk neki egy nagyot, miközben azt kiáltjuk: Ő a prototípus! A katonák szitává lövik szerencsétlent, mi pedig a kavarodást kihasználva a fészek mélye velé vehetjük utunkat...
Ennél többet nem árulnak el, illetve mutatnak meg a GameInformer szerkesztőinek a játék összeesküvés elméletekkel teliszőtt történetéről. Lényegében három fél háborúzik egymással New York utcáin. A katonaságnak álcázott titkos szervezet a Black Watch Special Forces, az embereket erősen mutáló vírust kívánja kiírtani, és fordítva, mi pedig mindkettőjükre veszélyesek vagyunk, ezért minket, egymást, őket, szóval mindenki mindenkit megpróbál kinyúvasztani. Persze nem feltétlen kell aktívan részt vennünk a csatában, hátra is dőlhetünk, hogy lássuk Manhatten és a környező városok épp kinek a kezére jutnak. Az infrastruktúrát és alakváltó képességünket kihasználva pedig a csatározással nem törődve törhetünk végső célunk felé, hogy megtudjuk ki is Alex Mercer valójában. A tevékenységünk függvényében más és más ismeretanyagokhoz juthatunk, melyek egy külön képernyőn, 250 egymáshoz csatlakozó pont formájában jelennek meg. A készítők szerint nagyon kevesen fogják mind a 250 információmorzsát összegyűjteni. Viszont játszhatunk ko-op módban is, így talán könnyebb lesz kideríteni hősünk foszlányokban heverő múltját.
A fődizájner szerint két lábon járó mészárszékként hentelhetjük végig magunkat a játékon. Rajtunk áll, hogy mely képességeinket fejlesztjük. Számít, hogy épp milyen álcát öltöttünk magunkra, aztán ezt tovább variálja, hogy védekező, támadó, esetleg érzékelésünkre ható extrákat tupírozzuk. Bennison szerint több, mint 750 lehetséges és halálos kombináció áll majd rendelkezésünkre. Mindemellett 20 különféle kézifegyver, illetve irányítható járművek, tankok, vadászgépek, helikopterek is rendelkezésünkre állnak.
Mindemellett New York is folyamatosan változik a csatározások függvényében. Rajtunk múlik, hogy katasztrófa súlytotta háborús zónává vagy egészében, számunkra kiváló rejtekhelyként marad fenn New York. Egy tőlünk több száz méterre összeomló felhőkarcoló hihetetlen mennyiségű port és füstöt fog okádni a levegőbe, s ha sokáig nézelődünk azon fogjuk észrevenni magunkat, hogy semmit sem látunk a mindent beborító portól.
Mindezt a szabadfolyású hentet a saját, külön bejárató 3D motorjukkal hajtják meg a Radicalnál. A nyílt világokra optimalizált Titanium Engine esetében a renderelő motor, a hanghatásokat kezelő alrendszer, a fizika, szóval minden a cég tulajdonát képezi''
hardwired -
soulcube
aktív tag
Érdekes játék lesz ez jó kis történettel. Olyan képregény adaptációs feeling-je van, a vége biztos nyitott marad. Ha az irányítást nem szúrják el akkor jó kis hentelés vár ránk.

-
Kanczy
veterán
tényleg pókemberes a beütése,de nagyon jónak tűnik...a csávónak csak ez a tüskés/csontos képessége lesz/van?

senkinek nem rémlett fel az X-Men-ből Spyke?
-
Gyusz
őstag
Megjött ez első trailer, bár ez még csak render [link].
-
fpeter07
veterán
[link]
Uh.. kicsit durva
-
Gyusz
őstag
Jó pár oldalt átnéztem és íráták azt is, hogy konzolokra lesz csak, sokan pedig megemlítették a PC-t is, mint platformot. Biztos ami biztos, rákerestem a hivatalos bejelentésre, ezek szerint lesz PC/X360/PS3 verzió is [link], úgyhogy én tévedtem. Csak tudnám, hogy a sok neves oldal mi a fenéért nem tud egy bejenetést rendesen közölni?
-
Gyusz
őstag
válasz
.:Kristian:.
üzenetére
Ha be tudod préselni egy X360 vagy egy PS3 dobozába és működésre is bírod, akkor talán hasznodra lesz. PC-re még csak pletyka szinten készül, hivatalos megerősítés nincs.
-
snecy
senior tag
válasz
.:Kristian:.
üzenetére
Főleg a középső kép alapján tűnik nagyon brutálisnak a cucc..
-
snecy
senior tag
''A Radical Entertainment legújabb gyermekéről, a Prototype-ról már hosszasan regéltünk korábban a GameInformer beszámolója alapján. Főhősünk nem más, mint a genetikailag kissé mutálódott Alex Mercer, aki emlékei után kutat veszettül, miközben egyre borzalmasabb képességekre és szörnyformákra teszt szert. A játék 2008 nyarán várható PC és X360 konzolokon''
[link]
[link]
[link]
A képek alapján több mint ígéretes
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EAFC 26
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

), senki sem maradt.

xonar hangkarim van
Prototype!