Hirdetés
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Raspberry Pi
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- Google Chromecast topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
Gondoltam leírom nektek amennyiben 4 magnál több logikai,vagy szálakkal rendelkező procitok van,és kivág a Prototype!
Nehéz szülés volt,de leírom!
16 vagy 4 magnál magassabb proci esetén HT,valós,Intel,AMD esetén,hogy kell elindítani a Prototype játékot!
Virágbolti!Eredeti is,de ott csak a steam Affinitást kell véghez vinni!1,3,5,7 game indít!
Steam megnyit!
Nem listázott játék hozzá adása ez megfelelő telepített játék mappája,és annak exe indító fájlja.
Hozzá adás a könyvtárhoz !
Majd CTRL ALT DEL
Jobb egérgomb a Steamre!
Részletek megjelenítése!
Steam.exe futó alkalmazás jobb egérgomb Affinitás beállítása!
Magok megadása pipa 1,3,5,7 magok mellett!
Oké!
Majd steam vissza lép hozzá adott Prototype elindít,és tádám működik!
Jó játékot! -
fpeter07
veterán
Kipróbáltam a játékot, de sok jó tapasztalatom eddig nem volt vele. Tetszik ez a fejlődéses dolog, de maga a játék elég sovány.
-
BMWFan
senior tag
-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Van egy olyan gondom a játékkal, hogy gtx275-el olyan mint ha tekerném a szalagot. Mint valami rossz régi tv játék olyanok a hangok. Mi lehet a gond? -
Male
nagyúr
Van némi gondom a játékkal. A gépben engedélyeztem az integrált VGA-t is, így most egyszerre működik az 5770 és az integrált HD4200 (Nem CF, egyszerűen csak mintha két külön VGA lenne a gépben... hogy legyen elég kimenet).
Az elsődleges monitor az 5770-en van, és minden megy is szépen, kivéve ezt a játékot... egyrészt a maximális beállítható felbontás 1280x800 lett, és szaggat... rettentesen... szóval gyanús, hogy az integrált dolgozik, nem az 5770. (Amíg csak az 5770 volt engedélyezve, addig simán ment, és a felbontással sem volt gond.)
Hol - hogyan lehet beállítani ennél a játéknál, hogy melyik VGA-n számoljon?
-
Selynelar
aktív tag
Hello Mindenki,
Kérem segitsen valaki. A problémám a következő. Feltelepitettem a játékot, crack-eltem annak,módja szerint,de valami oknál fogva,amikor elinditom akkor betölt a játék,de egyszer csak szépen kilép. Mi lehet vajon a gond? Kérem segitsen valaki.
Köszönöm
utólag is BUÉK -
Raynbow74
csendes tag
Sziasztok, a probléma a következő:
A Prototype nevű játékban a cinematic-ok alatt és a főmenüben is recseg a hang. VIA HD Audio hangkártyám van. -
joysefke
veterán
Szevasztok!
tudja esetleg valaki, hogy az idióta kapucnit le lehet-e valahogyan szedni Mercerről? Úgy néz benne ki, mint egy 15 éves kis deszkás punk, amivel elég nehezen tudok azonosúlni

J.
-
DarthRoni
tag
Sziasztok, nekem az a bajom, hogy játék közban 60-70 de van amikor 100 fps-em van, de amikor tölti be a kövi map szakaszt, egyszerűen beszaggat az egész és ez ált. percenként előfordul, élvezhetetlenné téve a játékot:S nem tudjátok mi lehet a baj? ilyenkor lemegy 10 alá az fps és szart se tudok vele csinálni, valami tipp?
-
hu öcsi
tag
válasz
superfinest
üzenetére
Helló az lehetetlen nekem 10 perc se volt ott valami gebasz van .
-
superfinest
tag
Sziasztok az hogy lehet hogy a játék kicsomagolása 14 órába telne?
-
Zolexx
aktív tag
Üdv, nem tudom hogyan kéne életrekelteni ezt a kombinációt, valahogy nem sikerül..double-tap+hold any movement key +jobb egérgomb, - double tap mire vonatkozik? mert így nem értem teljesen.
-
hu öcsi
tag
ja boccs egy bombázós ba kell átalakulni boccs

-
kutyulí
csendes tag
Sziasztok tudna valaki segíteni a helikopteres pályán mit kell csinálni azokkal az érzékelőkkel.köszi?
-
dstsem
csendes tag
Hali szerintetek mi a baj hogy elindul a játék és mikor mondom h uj és könnyü és elmenti majd tölt és kilép és hibaüzenet?
A játék egy rip: Prototype-TPTB
a CanYouRunIt szerint megy nálam nem c: -n van.Abit Nf7-s v2.0
Amd 2500+ 3200+-on hajtva
1024 mb 400mhz
x1950pro
direktx van uj
meg a visual is az mert a játék felrakta.Valaki 5let???
köszi

-
törölt tag
sziasztok,
a térképen a zöld lábnyomok miket jelölnek?
-
N4nI
tag
sziasztok
a jetek jo,megy jol az sli-s laptopon.....adott hozza egy manta mm814 sky usb game pad, nos ezzel nem birom mukodesre kenyszeriteni, a default bill+eger paros meg eleg kenyelmetlen hzetet eredmenyez....
tud valaki segiteni?
win7 telepitette magatol, rendben van azt irja
kell e kulon telepitsek vmit, ha igen akkor mit (link?)
köszönöm
-
robi0604
őstag
válasz
Csokibácsi
üzenetére
Szerezz egy tankot vagy egy helikoptert és lődd szét...
-
SzuL
tag
válasz
Csokibácsi
üzenetére
nekem is ugyanez a gondom, de megoldást én se nagyon találtam. zavaró bug :/
salah:
1, engem a grafika eléggé nem érdekel
2, ez nem egy über e-sport multiplayer játék, ahol tökéletes ai, és balance kell. ez egy egyszerű öldöklős kikapcsolódós játék, arra meg tökéletes.ettől függetlenül persze sokaknak nem tetszik/nem tetszhet, hát ez van

-
salah
tag
hát fiuk nekem megvolt felraktam és játszottam is vele 20 percet aztán le is szedtem ... nekem nem igazán jött be.. a grafika nem olyan szép vannak sokkal szebb játékok az ellenségek is elég vicces 1-2 szóval nekem nem jött be nem nyerő.. de ízlések és pofonok..

-
Csokibácsi
tag
hali
nekem van egy kis problémám.
vmiért iszonyat halk a játék, feltekertem mindent maxra úgy nagyjából lehet hallani de utána kiléptem és egy windózos hang majdnem rám hozta szívrohamot.
gigabyte ep35-ds3 alaplapom van azon pedig egy integrált realtek hangkari.
vmi ötlet? -
SzuL
tag
válasz
oettinger01
üzenetére
nekem úgy sikerült, hogy rádobáltam minden mozdítható tárgyat, fojtogattam, mindent csináltam, és negyedjére meghalt

-
AXisBOLD
addikt
válasz
oettinger01
üzenetére
én már nem merek semmit se mondani, úgyse hiszel el
. -
SzuL
tag
válasz
oettinger01
üzenetére
a híd előtt még be kell szállni, addig folyamatosan leölögetni a tankokat körülötte. (remélhetőleg érthető
) -
AXisBOLD
addikt
válasz
oettinger01
üzenetére
sajna nem én leszek az
.azért gondoltam, mert egyébként be lehet szálni a tankokba. de akkor itt biztos más a feladat.
-
AXisBOLD
addikt
válasz
oettinger01
üzenetére
én még nem tartok ott, de nem kell belemászni?
-
oettinger01
őstag
sziasztok!
olvasgattam de nem látok választ a kérdésemre...
Elakadtam ott ahol a bázis megsemmisitése után követnem kell egy tankot ami időnként megáll és vár addig amig a körülötte lévő tankokat meg nem semmisitem, ez igy megy egy darabig aztán felmegy a hidra és a kordonnál elpusztul...... mission failure
Itt mit kell csinálnom?
-
libus
őstag
Sziasztok!
Valaki árulja el, hogy hogyan tudom eldobni azt a taxit, mert..
Semmilyen gombra nem reagál. Tab-al kijelöli a helikoptert, és ennyi. Eldobni már nem tudom!
-
AXisBOLD
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Left 4 Dead
az jó kis game
.most már kipróbálom, de azt már gondoltam hogy lehet darálni, ez a videókból kiderül. remélem van benne valami értelmes vezér szál vagy ilyesmi...
köszi.
-
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok.
megér egy próbát ez a game? csak hentelés vagy a játékment/élmény is jó?
-
zso73
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Nekem nem lag van. A mentések keveredtek össze, és a fegyvereket nem tudom aktiválni. Pedig már mindenem meg van. most a helikopteres lövöldözés résznél vagyok. Most helikoptert kellett ellopni, és azzal jönnek a mutatványok.
-
zso73
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Erre gondoltam én is, de csak torrentes cucc van, ami nem jó....... Fizetős, és kamu....
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Valaki tudja hogy kell aktiválni ezt a mouse/video fixer programocskát vagy mit!
Mert tegnapelőtt kipróbáltam és sztem nem változott semmit!
-
zso73
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Az első javítást honnan lehet leszedni?

-
jamez
senior tag
Visszaolvasgattam. Nekem is beszaggat a game. Mikor nekifutok és ugrok annyira akad, hogy játszhatatlan lesz.
9550 proci 4gb ram. 280 vga. ötlet? w7 -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
butcher eu
üzenetére
Szerintem még nem!

-
uszkart
tag
Hi!
Ott tartok, hogy a 4 detektort kell megbabrálnom! Messze van még a vége? Mert ha igen, akkor uninstall, mert már nagyon unom!
Köszi!
-
butcher eu
senior tag
Sziasztok
Lenne egy kérdésem. Adtak már ki a game-hez magyarítást vagy feliratot?
Örülnék neki, mart jobban érteném a story-t. -
Krystos
csendes tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Á már nincs kedvem hozzá, meguntam a játékot. Addig volt jó amíg a küldetések tartottak. Még Karent előkerítettem azt kész. ( hmmm valami finomságot azért még lehetett volna a cutsceneba rakni - vagy csak az én beteg elmém gondolja így?
) -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
mi ez a csönd?
ha kell valakinek Help akkor meg próbálhatok segíteni! -
Krystos
csendes tag
Na kipörgettem. Van még munka, mert landmark cuccból talán ha 60 megvan, hintekből 10, a web 65%on van. És még van néhány drága upregade amit be kéne szerezni.
-
Krystos
csendes tag
Hát tény és való, elején beszartam a játéktól, mostmeg (28/31nál vagyok)...
Azért egypár event gold fokozata így is feladja a leckét, de mikor 10-20X nem jön össze, az már nem nagy élmény.
(pláne ugrálósoknál, mint a Skyscraping nevűnél, ahol 40mp az arany, 42 alá egyszerűen nem tudok menni.. miltiary consume eventeknél mediumon vagyok, a negyedik tagot mindig pár mp nem tudom elkapni...eh)De legalább szaggatás nélkül megy high/high/4xAA-n, 1080p-ben

(Phenom II x3 2.8 Ghz/HD4870 512mb/4 GB DDR2 1066 Mhz)Greene-nál elején csak néztem hogy ezek most mit gondoltak, hogy nyomom le?
Mikor elfutottam tőle, you are leaving mission aera... azt rájöttem hogy utcasarkok mögé jól el lehet lenni, hunterekből erőt szedni ezt Critical paint neki
(bár őszintén szólva tankkal/helivel jobb az eredmény, csak ahamar szétszedi) -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Ha valaki esetleg nem bír el a játékban lévő ellenfelekkel,akkor itt egy kis segítség:Prototype Trainer!
-
ricsy888
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Én is láttam a videót. Mai napig nem tudom, hogyan kell megcsinálni...

-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
van egy videó itt a PH!-n és olyat csinált benne a csávó hogy erős kezekre váltott és a katonai bázist lerombolta vele!
Ezt sem tudtam!
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt

-
Sziszifeca
őstag
válasz
--Disztroj--
üzenetére
nekem EP35-ds3 Rev 2.1-ben is szaggatott.

-
--Disztroj--
senior tag
válasz
Sziszifeca
üzenetére
nekem dettó ugyanez a bajom (úgy tűnik csak ketten vagyunk így ezzel)
Biztos az ud3r miatt szaggat
...nem -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Nálatok nem tudom mi van,de nálam ilyen problémák nincsenek,és se a konfigurációnak semmi gondja a se a game-nek!!!

-
Sziszifeca
őstag
Szerintetek az mitől van hogy a Prototype játék alatt, bárhogy állítgatom a felbontást, opciókat, akkor is néha akadozik a kép.
Hiába megy az E8500-as proci 4400mhz-en, a videokari 260XXX 740/1512/1269-en, akkor sem jó.Ha a high-et leveszem low-ra, akkor meg mégjobban szaggat. Xp és win7 alatt is ugyanúgy.
vagy itt a game-val lesz valami gond?

-
--Disztroj--
senior tag
válasz
Silenzio
üzenetére
eszembe sincs vetélkedni a jobb procikkal.
Nekem sima a 60fps, viszont durván hullámzik ez a teljesítmény, és ez baromi zavaró, főleg úgy, hogy látom a gpu sincs kihasználva 100%Másnak megy simán ugyanilyen procival, szal nagyon nem értem mi lehet a baj : /
ilyen egybe területes játékoknál hogy történik a betöltés vinyóról? Végig tölt?
(ha igen akkor az lesz neki a kevés mert a vinyóm nem a legjobb sajna)
-
bodom87
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
2 fajtát is próbáltam feltelepíteni két gépre.
[link]Problem #2: Prototype displays a black screen ( input mode not supported) upon booting the game.
egyik se működik
-
bodom87
tag
üdv!
a jaték elindításakor csak fekete képernyőt látok viszont a hang megy. valaki megtudta már oldani ezt a problémát?
-
Valty
aktív tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Köszi
Így nem nagyon akart sikerülni, úgyhogy inkább csak ledobáltam a helikopterekkel 
Ez már a vége? Mert visszatett a városba, de főküldetés már nincs
-
-
Hali!
Nincs valami magyar felirat a játékhoz még?

-
Valty
aktív tag
Újabb Spoiler!
A végén a hajón ezt a nagyon aranyos dögöt mivel lehet szétcsapni? Akárhogy ütöm, mindig csak nekem lesz rossz

-
Valty
aktív tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Azért csak megadta magát...az elején szenvedtem vele, de nem volt olyan vészes...

-
Valty
aktív tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Thx...
Kifektettem 
-
Valty
aktív tag
SPOILER!!!
Miután bepumpáltam a gázt a föld alá, és Elizabeth Greene kijön a föld alól, hogyan kell kinyírni? Vagy mit kell vele csinálni?

-
Silenzio
addikt
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
Kipróbáltam. Egy pöttyet azért butább a motor, mint az első rész dx10-es változata, cserébe viszont elképesztő jól fut. 70-100 fps élsimítással meg minden szirszarral.
-
priti
addikt
Érdekes, hogy minden adott egy jó játékhoz, de mégse tetszik. Valahogy olyan érzés játszani vele, mint egy 6 éveseknek karikás játékkal, vagy valami online játékkal ahol tojásokat kell elkapdosni, hogy el ne törjenek, de ha meg kicsiknek szánták akkor meg mi ez a rengeteg frecsok? Egy Shift és arra mész amerre akarsz, ennyi erővel repülhetne is. Túl egyszerű így lemészárolni bármit. Nincs kihívás, nem köt le, tehát unalmas. Ha már ez az öntörvényű főhős stílus, akkor inkább a GTA4. Azt lehetne még összegyúrni a Mirror's Edge-vel egy-egy küldetés erejéig, hogy még színesebb legyen, bár sokkal nagyobbat dobna ha a megszerzett fegyverekkel FPS nézetben COD szintű mozgással lehetne operálni benne.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
Silenzio
üzenetére
Úgy van, pontosan ezt érzem én is, csak nem tudnám így megfogalmazni
Röhej ez a töméntelen mennyiségű civil egyébként, egy tankos feladat jutott most eszembe, amikor még rendesen lassítottam, hogy ne gázoljak halálra senkit, tiszta hülyeség...Tudod, hol jön be nagyon a HDR? Call of Juarez, nézd meg, ha még nem tetted, kíváncsi lennék, mit gondolsz róla...
Hammerfist
Szerencsém van, azt már upgrade-eltem, meg is nézem mindjárt, mire jutok vele 
-
Silenzio
addikt
válasz
--Disztroj--
üzenetére
Hogy mi a kevés? A cache meg az alap fsb. Egy alapvetően alsó kategóriás procival nem fogod megverni a gyorsabbakat, akármennyire tuningolod. Persze ez játékfüggő is. Nekem most alap órajelen nem megy 30 fps alá 1440x900-ban, szintén 4850-nel. Minden csutkán, AA, Win 7, 9.6 driver. Cserélj drivert is!
-
Silenzio
addikt
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
Azóta meg tudtam csinálni, de csak hammerfist-tel. Tök mindegy, szarrá fejlesztettem magam, a küldetés végére mégis összegyűlt ugyanannyi pontom. Kövezzetek meg, de a Spiderman 3-at jobb' szerettem. Szeretem a képregény világát, az újdonság varázsával hatott a sandbox megvalósítás, elképesztő pofás volt a grafika, a Prototype-ban még a HDR nyomait sem vélem felfedezni, míg a 2007-es S3-ban csillogott-villogott minden a napfényben. Ha egy kicsit rágyúrtak volna a természeti hatások megjelenítésére, sokkal nagyobb lenne a kontraszt a pokollá változott NY és a játék eleje közti miliőt tekintve.
Ez a játék a hozzám hasonló mizantróp seggfejeknek igazi kánaán. Egy átmelózott nap után a monitor előtt az ember kiélheti legtitkosabb destruktív vágyait. Eleinte próbáltam megóvni a civileket, aztán beláttam: egy félisten miért törődne halandókkal?
Csak egy a baj ezzel: a túl nagy szabadság és a Superman-fíling miatt kihívás híján a játék csenben unalomba fullad. A kevesebb több lett volna. -
Taifa Díaz
őstag
válasz
Silenzio
üzenetére
Hasonlóan vagyok ezzel a game-mel, először dobtam hátast, aztán előrehaladva kezdtem befásulni, mészárszék a nagy büdös semmiért
De mondom, legalább jól néz ki
Egyébként most kíváncsivá tettél, mert utoljára pont valami olyasmi küldetést kaptam, hogy gyűjtsek mintát víztoronyból, mikor abbahagytam... -
Silenzio
addikt
Van egy küldetés, hogy mintákat kell gyűjteni fertőzött víztornyokból. Már a 2.-nál nyakamon a hadsereg, széjjellövik helyettem, mielőtt a víztornyok közelébe érnék már 4-5 szörny jön, csapkodok össze vissza, mielőtt el tudnám pusztítani, az a buzi torony meg megheccselődik én meg gyűjtök 0 mintát. Mi a redvás pudvás lószart csinálok rosszul? Eddig sétagalopp volt a cucc, ezt meg most nem tudom megcsinálni. Emellé adódik még, hogy sokkal többet vártam a játéktól, eléggé csalódott vagyok.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Hali!!!
Nekem segített így könnyebb megkeresni az 50 HINT-et!
-
fdisk
őstag
Nálam is vmi hasonló szokott előfordulni.
Már két noname egeret is szétb.sztam miatta.
Most vettem egy drágább lézeres,állítható dpi-t.
Na ezzel vmivel frankóbb már a játék.Ez meg néha túl gyors.Még meg kell szoknom.
No meg ezt már féltem,mert drága volt ám.(legalább is az előzőekhez képest)
-
csana
senior tag
Korábban feldobtam a témát egy hibával kapcs, konkrétabban arról hogy másnál is csinál-e ilyen beakadásokat a kamera. Nem arra gondolok hogy kevés lenne az fps, és amiatt döcög, vagy az egér van lehúzva lassúra, hanem hogy mikor körbetekintek, 1-1 ponton "fennakad" a kamera nézet, és nyögvenyelősen akar továbbmenni. Ezalatt a karaktert természetesen lehet irányítani bármerre, csak a "kamera figyel egy égtáj felé".
Bocsi a hosszú felvezetőt. Lényeg a lényeg, hogy olvastam egy fórumon, hogy ez a dolog nem függ össze az egérrel (kontrolerrel), hanem inkább a gyors videókártya a ludas. Szóval magas fps (fps>35) értékek zavarják össze a dolgokat, és hogy ezt ki lehet küszöbölni azzal, hogy fix 30 körülire lövi be az ember. Volt egy oldal amin leírták ennek egyik formáját (meg progi is volt mellé), de arra gondoltam hátha létezik egyszerűbb megoldása ennek a dolognak. A progit itt találtam.. Szóval ha netán létezik egyszerűbb módszer az ilyen fps fixálásra meg tudnátok osztani velem?
thx!
-
whitezo88
nagyúr
megkerülhető a probléma: futtatás ablakban (parancsikonnál cél után windowed szócska) - beállítani (itt engedi - NC) majd kilépés, p.ikon - futtatás teljes méretben és voilá!
így tulképpen egy max ablakos játékot kapunk windowed módban. hátrány: nem tűnt el a kurzor, pedig kellett volna. 25-30 fps. szal elmennek a picsába. ("natív" full screenen sztm még több lett volna)
de amúgy leszedtem mert meguntam, számomra túl egysíkú lett egy idő után. -
ricsy888
senior tag
válasz
superfinest
üzenetére
Attól függ milyen az a "512 ATI vidi".

-
superfinest
tag
Esetleg elfutna a játék 512 ATI vidivel 2GB RAM-mal?
-
RidDiCh
tag
jó game , bejött! lehet benne hentelni , nem tudtam végig tolni sajna , majd egyszer

-
Brent
aktív tag
Eszméletlen jó ez a gém
Nagyon jól ellehet vele szórakozni
Egy kis ízelítő annak aki húzná a száját, hogy kipróbálja-e: [link]
-
nyunyu
félisten
Jol van na, nem mindenkinek akad felesleges 100e-je az evenkenti VGA cserere

Kulonben sem jatszok tul sok FPS/TPS-t, strategiakhoz meg boven eleg a mostani kartya.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

az jó kis game

Röhej ez a töméntelen mennyiségű civil egyébként, egy tankos feladat jutott most eszembe, amikor még rendesen lassítottam, hogy ne gázoljak halálra senkit, tiszta hülyeség...Tudod, hol jön be nagyon a HDR? Call of Juarez, nézd meg, ha még nem tetted, kíváncsi lennék, mit gondolsz róla...