Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TESCO-Zsömle

titán

válasz Croft-21 #254 üzenetére

"Olyan ez, mint a mortal kombat. Nyomkodol össznye-vissznya, aszt' milyen profi vagy, csak jönnek a kombók!" (By Lacika, aki tudja)

Amúgy jah! Embertelen kombót gyúrtak bele. Lizi ellen én a Groundspike Devastatort nyomtam. Van tőle nem messze egy ilyen lépcsőzetes torony. Na arra ha felmászik az ember, akkor a kis párkányon lehet harcolni a vadászokkal. Ha meg be is kapnál egy rohamot, hamar vége, mert leesel... Egy honter elfogyasztása után már ott a kritikus tömeg és lehet nemmi csiklandozni a kishölgyet...

Utólag belegondolva, volt a tarsolyomban annyi távolsági fegyver, ami akkor épp nem jutott eszembe, kezdve a sima Grounspike-tól a láncos ostorig, hogy rengeteg alternatíva van.

Első próbálkozásná kicsit fel is ment a pumpa... Onnantól volt nehéz, hogy a sereg is megjött. Akárhányszor elértem a kritikus tömeget, mindíg jött a heli és megkínált egy hőkövetővel... Tulajdonképp az utolsó támadáskor a katonaság végzett ki...

Megtaláltam Karent, és hááát... Nagy poén a liftes jelenet... Érdemes tolni Military Consume-okat... :C

nyunyu: Megcsináltam az általad említetteket elsőre, csak a hidasat kellett kicsit bemérni. Még a parkos (ahol a vízből kéne "mandínerből?!?" érkezni) glide-ot is csont (víz érintése) nélkül toltam elsőre. Sokszor segít, ha az ember feltölti az ugrást és nekifut.

Néhány küldi annyira könnyűnek tűnik, mások irreálisan nehezek. A "2 perc alatt szivárogj ba a bázisra, amit 5 földi detektor és 3 UAV felügyel" stíl küldikkel vagyok bajba... Ilyen alkalmakra érdemes kopterrel menn, és lekapni a cuccokat, de legalágg a 3 UAV-t, hogy legyen idő hatástalanítan...

Új hozzászólás Aktív témák