Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Akciókamerák
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Megcsináltam az általad említetteket elsőre, csak a hidasat kellett kicsit bemérni. Még a parkos (ahol a vízből kéne "mandínerből?!?" érkezni) glide-ot is csont (víz érintése) nélkül toltam elsőre. Sokszor segít, ha az ember feltölti az ugrást és nekifut.
Az alap, hogy nekifutok, aztan onnan glide, csak repules kozben nem mindig vette be a billzetem a W, W, szokoz kombot, amivel a repules tavolsagat lehet novelni, aztan olyankor ido elotti zuhanas a vege.
(egy csomo repulos kuldit nem lehet csak ugy nekifutasbol vegigrepulni, pl. haz belso udvaran landolosnal mindig a haz kulso falan landolna az ember.Tegnap amugy en is gyurtam egy kicsit a repulosokre, most mar mindegyik arany.
Hazteton futkososokkal meg mindig szenvedek.A "2 perc alatt szivárogj ba a bázisra, amit 5 földi detektor és 3 UAV felügyel" stíl küldikkel vagyok bajba..
Az nem olyan veszelyes, siman oda lehet erni a bazisra repulve 1 perc alatt, utana gyorsan megkeresed duke-ot (nem mindig az ajtoban van!), aztan stealth consume-mal elkapod.
Gond csak az szokott lenni, hogy hiaba allsz a parancsnok mogott, ha valaki figyel, akkor nem engedi a stealth consume-ot, simaval meg nem mesz semmire, mivel red alert alatt nem enged be a bazisra.Helikopteres otleted azert nem jo, mert amint ralosz valamire a bazis teruleten, abban a pillanatban red alert van, aztan az ossze-vissza raketazo katonak/tankok/helikopterek altalaban kinyirjak a parancsnokot, ugy viszont nincs megfelelo alcad+kulcsod a bejutashoz!
BTW, neha latni duke-okat a bazisokon kivul is, azokkal hiaba probalkozol, nincs kulcs naluk

-
Croft-21
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Hát megoldhatták volna vmi egyszerűbb módszerrel is ezt a kombózást... pl ez se sikerül mindíg
pedig a leírás szerint csinálom
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- alza vélemények - tapasztalatok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hat hét után lehúzza a rolót a Highguard: március 12-én leállnak a szerverek
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Garanciális Deepcool PN850-M Black 850W 80 PLUS Gold
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 i5-1245U / 16GB RAM / 512GB NVMe SSD / 1920 1200 / EU billentyűzet
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 7 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" FHD / 12 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i5-1145G7 / 16GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" WUXGA / 12 hónap garanci
- Gtx 1080/ Intel I7 8700K/ 16GB Ram/ 256GB M2 SSD/ 1TB HDD/ Win11
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- MEGA Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Dell Latitude 7280,12.5",HD,i5-6200U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 7/7 Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

pedig a leírás szerint csinálom