Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nyunyu

félisten

válasz TESCO-Zsömle #255 üzenetére

Megcsináltam az általad említetteket elsőre, csak a hidasat kellett kicsit bemérni. Még a parkos (ahol a vízből kéne "mandínerből?!?" érkezni) glide-ot is csont (víz érintése) nélkül toltam elsőre. Sokszor segít, ha az ember feltölti az ugrást és nekifut.

Az alap, hogy nekifutok, aztan onnan glide, csak repules kozben nem mindig vette be a billzetem a W, W, szokoz kombot, amivel a repules tavolsagat lehet novelni, aztan olyankor ido elotti zuhanas a vege.
    (egy csomo repulos kuldit nem lehet csak ugy nekifutasbol vegigrepulni, pl. haz belso udvaran landolosnal mindig a haz kulso falan landolna az ember.

Tegnap amugy en is gyurtam egy kicsit a repulosokre, most mar mindegyik arany.
    Hazteton futkososokkal meg mindig szenvedek.

A "2 perc alatt szivárogj ba a bázisra, amit 5 földi detektor és 3 UAV felügyel" stíl küldikkel vagyok bajba..

Az nem olyan veszelyes, siman oda lehet erni a bazisra repulve 1 perc alatt, utana gyorsan megkeresed duke-ot (nem mindig az ajtoban van!), aztan stealth consume-mal elkapod.
    Gond csak az szokott lenni, hogy hiaba allsz a parancsnok mogott, ha valaki figyel, akkor nem engedi a stealth consume-ot, simaval meg nem mesz semmire, mivel red alert alatt nem enged be a bazisra.

Helikopteres otleted azert nem jo, mert amint ralosz valamire a bazis teruleten, abban a pillanatban red alert van, aztan az ossze-vissza raketazo katonak/tankok/helikopterek altalaban kinyirjak a parancsnokot, ugy viszont nincs megfelelo alcad+kulcsod a bejutashoz!

BTW, neha latni duke-okat a bazisokon kivul is, azokkal hiaba probalkozol, nincs kulcs naluk :(

• Croft-21

őstag

válasz TESCO-Zsömle #255 üzenetére

Hát megoldhatták volna vmi egyszerűbb módszerrel is ezt a kombózást... pl ez se sikerül mindíg :U pedig a leírás szerint csinálom

Új hozzászólás Aktív témák