Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Croft-21
üzenetére
"Olyan ez, mint a mortal kombat. Nyomkodol össznye-vissznya, aszt' milyen profi vagy, csak jönnek a kombók!" (By Lacika, aki tudja)
Amúgy jah! Embertelen kombót gyúrtak bele. Lizi ellen én a Groundspike Devastatort nyomtam. Van tőle nem messze egy ilyen lépcsőzetes torony. Na arra ha felmászik az ember, akkor a kis párkányon lehet harcolni a vadászokkal. Ha meg be is kapnál egy rohamot, hamar vége, mert leesel... Egy honter elfogyasztása után már ott a kritikus tömeg és lehet nemmi csiklandozni a kishölgyet...
Utólag belegondolva, volt a tarsolyomban annyi távolsági fegyver, ami akkor épp nem jutott eszembe, kezdve a sima Grounspike-tól a láncos ostorig, hogy rengeteg alternatíva van.
Első próbálkozásná kicsit fel is ment a pumpa... Onnantól volt nehéz, hogy a sereg is megjött. Akárhányszor elértem a kritikus tömeget, mindíg jött a heli és megkínált egy hőkövetővel... Tulajdonképp az utolsó támadáskor a katonaság végzett ki...
Megtaláltam Karent, és hááát... Nagy poén a liftes jelenet... Érdemes tolni Military Consume-okat...

nyunyu: Megcsináltam az általad említetteket elsőre, csak a hidasat kellett kicsit bemérni. Még a parkos (ahol a vízből kéne "mandínerből?!?" érkezni) glide-ot is csont (víz érintése) nélkül toltam elsőre. Sokszor segít, ha az ember feltölti az ugrást és nekifut.
Néhány küldi annyira könnyűnek tűnik, mások irreálisan nehezek. A "2 perc alatt szivárogj ba a bázisra, amit 5 földi detektor és 3 UAV felügyel" stíl küldikkel vagyok bajba... Ilyen alkalmakra érdemes kopterrel menn, és lekapni a cuccokat, de legalágg a 3 UAV-t, hogy legyen idő hatástalanítan...
Új hozzászólás Aktív témák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Mid tower gèp ház
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 5600/16GB DDR4/RX 6700 XT 12 GB/ 1 TB M.2 SSD/2 TB HDD
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% Raptor i9-14900HX 24Mag 16/1TB 240Hz RTX 4070 8GB QHD
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest