- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Croft-21
üzenetére
"Olyan ez, mint a mortal kombat. Nyomkodol össznye-vissznya, aszt' milyen profi vagy, csak jönnek a kombók!" (By Lacika, aki tudja)
Amúgy jah! Embertelen kombót gyúrtak bele. Lizi ellen én a Groundspike Devastatort nyomtam. Van tőle nem messze egy ilyen lépcsőzetes torony. Na arra ha felmászik az ember, akkor a kis párkányon lehet harcolni a vadászokkal. Ha meg be is kapnál egy rohamot, hamar vége, mert leesel... Egy honter elfogyasztása után már ott a kritikus tömeg és lehet nemmi csiklandozni a kishölgyet...
Utólag belegondolva, volt a tarsolyomban annyi távolsági fegyver, ami akkor épp nem jutott eszembe, kezdve a sima Grounspike-tól a láncos ostorig, hogy rengeteg alternatíva van.
Első próbálkozásná kicsit fel is ment a pumpa... Onnantól volt nehéz, hogy a sereg is megjött. Akárhányszor elértem a kritikus tömeget, mindíg jött a heli és megkínált egy hőkövetővel... Tulajdonképp az utolsó támadáskor a katonaság végzett ki...
Megtaláltam Karent, és hááát... Nagy poén a liftes jelenet... Érdemes tolni Military Consume-okat...

nyunyu: Megcsináltam az általad említetteket elsőre, csak a hidasat kellett kicsit bemérni. Még a parkos (ahol a vízből kéne "mandínerből?!?" érkezni) glide-ot is csont (víz érintése) nélkül toltam elsőre. Sokszor segít, ha az ember feltölti az ugrást és nekifut.
Néhány küldi annyira könnyűnek tűnik, mások irreálisan nehezek. A "2 perc alatt szivárogj ba a bázisra, amit 5 földi detektor és 3 UAV felügyel" stíl küldikkel vagyok bajba... Ilyen alkalmakra érdemes kopterrel menn, és lekapni a cuccokat, de legalágg a 3 UAV-t, hogy legyen idő hatástalanítan...
Új hozzászólás Aktív témák
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Arc Raiders
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fotók, videók mobillal
- E-roller topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- HP 250RG10 3-100U 15 8GB/512 PC (B9YG6ET) Bontatlan (2db)
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- thrustmaster ts pc racer ferrari 488 challenge edition
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
- LG 32GS75QX-B - 32" IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium - NVIDIA G-Sync - sRGB 99%
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest