Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BIOS topic
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagle16
addikt
válasz
DerStauner
üzenetére
Igen azaz, amit az átlag katonánál találsz az tökéletes.
Nem, nem jól gondolod
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Igen, én is meglepődtem, de leszedi egyből.
Csak út közben ki fog ám fogyni, keresni kell két menet között még egy katonát.
nyunyu: nem is az idő volt a fő probléma. Normal nehézségen kisebbeket sebez az ütése szerintem, mert alig akart elfogyni az élete, pedig bőszen nyomkodtam a bal egérgombot.
Most megnyílt egy olyan nehézség, hogy normal+. De fene se fogja újra végigcsinálni
Tudom hogy nem jelöli, nekem szerencsém volt, amerre mentem, mindig találtam pár ilyen embert a háztetőkön.
-
Eagle16
addikt
válasz
DerStauner
üzenetére
Van egy nagyon egyszerű taktika erre.
Elkapsz egy olyan katonát, akinél hőkövetős rakéta van. Egy helikopter egy rakéta... -
Eagle16
addikt
A TAB-ot kell lenyomva tartani, és közben huzigáld az egeret, így fog célpontot váltani.
zsolt1129: A részletesség maximális, AA meg asszem 2X-es.(a felbontás 1680x1050)
Neked menni fog max. beállításokon, ne aggódj
nyunyu: a blade-nek van egy jó kis kombója, amikor a jobb egérgombot megnyomod. Én ezzel (is) öltem meg, elég sokat sebez rajta. (úgy emlékszem egymillió-kétszázezerért vettem...)
-
Eagle16
addikt
válasz
DerStauner
üzenetére
Egy kicsit később jönnek, de ott lesznek. (nem mintha sokat érne, kb. 3 lövésre van időd, utána szétkapják..)
Próbáld meg úgy, hogy bemész valamelyik mellékutcába, ahol nem érnek el a zöld pöttyök meg nincs annyi mutáns. A Huntereket itt öld meg, hogy legyen devastator támadásod. Aztán ha már megvan a kék csík fent, akkor menj a szörny közelébe, és ha dobálna ilyen zöld izéket, akkor csak ugrálj oldalazva sprint közben, így azok nem találnak el. Amint megérkezel mellé, csinálj egy devastator-t, aztán mehet megint ugyanez a kör. Én így öltem meg, kellett neki egy jó háromnegyed óra...(azzal az idővel együtt számolva, mire rájöttem hogyan kéne megölni...)
-
Eagle16
addikt
válasz
DerStauner
üzenetére
Ügyesen el kell bújni az épületek közé és figyelni, hogy mikor írja ki bal oldalon lent, hogy nyomd meg a 2-est.(ezzel változik át)
Nem szabad leállni harcolni, mert 3 helikopter elég hamar megölhet. Olyan helyet kell keresni, ahol nem találnak meg pár pillanatra. Ilyen pl. a magas épületek tetején lévő légkondik, amik elég sűrűek ahhoz, hogy el lehessen bújni.
(kicsit olyan ez, mikor az NFS Most Wanted-ban kellett meglógni a zsaruk elől. Csak itt az SUV-k tényleg tankok, nem csak úgy viselkednek...)whitezo88: az a vram miatt lesz, 512Mb-tól engedi csak a nagyobb felbontásokat.
(benne is van a readme-ben) -
Eagle16
addikt
Nálam csak annyi probléma van vele, hogy nagyon halk...majdnem a feléig kell feltekerni a hangfalakat, hogy normális legyen a hangerő. Ezenkívül semmi, még csak a játék elején vagyok. Nem nagy durranás, ez nálam az a kategória, amit egyszer végigviszek és utána elfelejtem. De egynek érdemes kipróbálni, jól leköti az embert, meg jó a története is. (maga a játék nagyon hasonlít a pókember játékokhoz)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)