Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Én is csináltam úgy, mikor elegem lett, hogy akármitcsinálok, a katonaság csak megtámad, de a rakéták sokkal egyzserűbb és gyorsabb megoldást kínálnak.
Am kezdtem egy új gammát Normal+-os. Kérte, hogy válasszak a korábbi mentéseim közül (de csak a Normal mentésemet dobta a dobozba, az Easy-t nem), majd hogy jelöljek egy slot-ot a mentésre. Mikor az első küldit lenyomtam, örömmel konstatáltam, hogy az összes mentett cuccot visszaállította. Tele a térkép a Gold Event-ekkel, és tele az Upgrade menü is. Végignéztem a menüket, és a Kill event-ek száma kb megduplázódott. Új upgrade-eket (még ?!?) nem találtam... Szerintem ez arra van, ha valaki nem tudta megszerezni az összes upgrade-et, itt most pótolhatja a régiek megtartásável.
Az is nyilvánvaló, hogy x+ módban csak x nehézségű mentést lehet foyltatni. (ami kicseszés, mivel a hard alapból nem elérhető...)
(#267) nyunyu: nem mindig vette be a billzetem a W, W, szokoz kombot
Ha a Glige-Airdash-Glige kombinációra gondolsz, az "csak" Sprint-Szóköz-Szóköz.

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nekifutottam még egyszer, és kreatív voltam...
Most megoszanám veletek a legegyszerűbb módját a szörny kivégzésének.
Amint lehet, váltsatok Musclemass-ra. A hajó több pontján vannak a fedélzeten rakéták, azokkal tessék jó erősen megdubálni. Mikor kiírja, hogy "Na most ugorj a hátára...
" Akkor pedig a vasökölre kell váltani a minél nagyob gyobb ökölsebzésért. Ha nem akarsz bíbelődni, hagyhatod a Musclemass-t is, a rakéták teszik a dolgukat...Véget ért a sztorí mód, de van egy olyan érzésem, hogy a Mard+-hoz mindent 100-ra kell hozni...
-
TESCO-Zsömle
titán
Én eddig 12x futottam neki az utsónak, de nem skerült. Mikor be-be kapok egy nagy támadást, és alig van bennem élet, na akkor kínál meg a katonaság hőkövetővel.
Most felmászok az árbócra álcázva, és addig le se jövök, míg az óra el nem kezd számolni... Addig a katonák nem bántanak, és a mocsok se tud megdobálni vagy odáig felugrani...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Croft-21
üzenetére
"Olyan ez, mint a mortal kombat. Nyomkodol össznye-vissznya, aszt' milyen profi vagy, csak jönnek a kombók!" (By Lacika, aki tudja)
Amúgy jah! Embertelen kombót gyúrtak bele. Lizi ellen én a Groundspike Devastatort nyomtam. Van tőle nem messze egy ilyen lépcsőzetes torony. Na arra ha felmászik az ember, akkor a kis párkányon lehet harcolni a vadászokkal. Ha meg be is kapnál egy rohamot, hamar vége, mert leesel... Egy honter elfogyasztása után már ott a kritikus tömeg és lehet nemmi csiklandozni a kishölgyet...
Utólag belegondolva, volt a tarsolyomban annyi távolsági fegyver, ami akkor épp nem jutott eszembe, kezdve a sima Grounspike-tól a láncos ostorig, hogy rengeteg alternatíva van.
Első próbálkozásná kicsit fel is ment a pumpa... Onnantól volt nehéz, hogy a sereg is megjött. Akárhányszor elértem a kritikus tömeget, mindíg jött a heli és megkínált egy hőkövetővel... Tulajdonképp az utolsó támadáskor a katonaság végzett ki...
Megtaláltam Karent, és hááát... Nagy poén a liftes jelenet... Érdemes tolni Military Consume-okat...

nyunyu: Megcsináltam az általad említetteket elsőre, csak a hidasat kellett kicsit bemérni. Még a parkos (ahol a vízből kéne "mandínerből?!?" érkezni) glide-ot is csont (víz érintése) nélkül toltam elsőre. Sokszor segít, ha az ember feltölti az ugrást és nekifut.
Néhány küldi annyira könnyűnek tűnik, mások irreálisan nehezek. A "2 perc alatt szivárogj ba a bázisra, amit 5 földi detektor és 3 UAV felügyel" stíl küldikkel vagyok bajba... Ilyen alkalmakra érdemes kopterrel menn, és lekapni a cuccokat, de legalágg a 3 UAV-t, hogy legyen idő hatástalanítan...
-
TESCO-Zsömle
titán
Nálam minden fullon (kivéve AA, mert az fölös) 1600x1200-ba 40-60FPS
Amúgy meg nem nehezek... Nem mind...
Én a movement-et feljesztettem először, mert az kell a gyors mozgáshoz. Ezzel az ugrálós, repülős küldik alapból mennek. Amúgy meg nem igazán tudok a kérdésre értelmes választ adni... Látod, hogy nem megy mind aranyra...
Tapasztalatom szerint minden küldire van stratégia. Ha pedig végképp nem megy, akkor visszamegyek, miután az adott skill max-on van. Ha úgyse, akkor beírok ide, hátha vkinek már sikerült.
Én egy 12 éves Samu billel tolom, illetve egy Roccat Kone-Razer Destructor párossal.
Most végeztem az összes Medium szintű asszimilálós köldivel, az előző story-küldetésben ilyen gyógyszer-pumpákat kellett szétlőnőm.
sz: 4v5 Upgrade nincs még meg, de azok nem is érhetőek el...
-
TESCO-Zsömle
titán
Hell!
Az a gondom, hogy van két Event, amit nem tudok aranxra csinálni. Egyzerüen nem megy, mert nem jön annyi ellenfél. Az egyik a karmos, ami a parknál van, a másik az a láncos távolsági ostor. A többi mind gold, landmarkok, hintek mind megvannak.
Mit lehet ilyenkor tenni?? Az ominózus képességeket már nem tudom fejleszteni, nem a pusztítás mértékével van a gond, hanem hogy gyakran 5-10 másodperceket állok ott úgy, hogy a térképen nincs 1 piros jel sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i7-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

" Akkor pedig a vasökölre kell váltani a minél nagyob gyobb ökölsebzésért. Ha nem akarsz bíbelődni, hagyhatod a Musclemass-t is, a rakéták teszik a dolgukat...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)