Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
Új hozzászólás Aktív témák
-
csana
senior tag
Korábban feldobtam a témát egy hibával kapcs, konkrétabban arról hogy másnál is csinál-e ilyen beakadásokat a kamera. Nem arra gondolok hogy kevés lenne az fps, és amiatt döcög, vagy az egér van lehúzva lassúra, hanem hogy mikor körbetekintek, 1-1 ponton "fennakad" a kamera nézet, és nyögvenyelősen akar továbbmenni. Ezalatt a karaktert természetesen lehet irányítani bármerre, csak a "kamera figyel egy égtáj felé".
Bocsi a hosszú felvezetőt. Lényeg a lényeg, hogy olvastam egy fórumon, hogy ez a dolog nem függ össze az egérrel (kontrolerrel), hanem inkább a gyors videókártya a ludas. Szóval magas fps (fps>35) értékek zavarják össze a dolgokat, és hogy ezt ki lehet küszöbölni azzal, hogy fix 30 körülire lövi be az ember. Volt egy oldal amin leírták ennek egyik formáját (meg progi is volt mellé), de arra gondoltam hátha létezik egyszerűbb megoldása ennek a dolognak. A progit itt találtam.. Szóval ha netán létezik egyszerűbb módszer az ilyen fps fixálásra meg tudnátok osztani velem?
thx!
-
csana
senior tag
Én is vmi hasonló résznél vagyok: kisérgetni kéne vmi tankot aki kilövi az épületeket. Csakhogy van úgy 3 heli, akik többnyire rám vadásznak (ahelyett hogy ők is a tankot védenék), ráadásul néha több hullámba jönnek a nagyobb dögök (Persze egyszerre 3-4). Ez még úgy ahogy menne, de van egy főkolompos dög, akit kegyetlenül nehéz megszorongatni (nekiszórok egy kocsit, alig érzi meg), és nála már necces a dolog. Lenyúltam 1 helit hátha azzal könnyebb, erre mindíg odaér a védendő tankhoz a bigboss (persze a rakétáim alig karcolják), és ha ott továbbra is tüzelem, akkor felrobban a tank.. Ide van vmi kivitelezhető taktik?
-
csana
senior tag
Szerintem ő arra gondol ami engem is szokott zavarni: hiába van felhúzva a legérzékenyebbre az egér, mégis néha "fennakad a tekintete" a kameranézetnek, és ilyenkor csak egy égtáj fele néz (minimálisan is alig lehet elfordítani). Ha ez előjön, akkor néha azt sem látni merre tart a csóka..
Új hozzászólás Aktív témák
- PS5 Pro+Sony Pulse 3D+Játék
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest