Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- RAM topik
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Autós kamerák
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- MWC 2026: Könnyen megmarkoltuk a Lenovo Legion Tab ötödik generációját
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
csana
senior tag
Korábban feldobtam a témát egy hibával kapcs, konkrétabban arról hogy másnál is csinál-e ilyen beakadásokat a kamera. Nem arra gondolok hogy kevés lenne az fps, és amiatt döcög, vagy az egér van lehúzva lassúra, hanem hogy mikor körbetekintek, 1-1 ponton "fennakad" a kamera nézet, és nyögvenyelősen akar továbbmenni. Ezalatt a karaktert természetesen lehet irányítani bármerre, csak a "kamera figyel egy égtáj felé".
Bocsi a hosszú felvezetőt. Lényeg a lényeg, hogy olvastam egy fórumon, hogy ez a dolog nem függ össze az egérrel (kontrolerrel), hanem inkább a gyors videókártya a ludas. Szóval magas fps (fps>35) értékek zavarják össze a dolgokat, és hogy ezt ki lehet küszöbölni azzal, hogy fix 30 körülire lövi be az ember. Volt egy oldal amin leírták ennek egyik formáját (meg progi is volt mellé), de arra gondoltam hátha létezik egyszerűbb megoldása ennek a dolognak. A progit itt találtam.. Szóval ha netán létezik egyszerűbb módszer az ilyen fps fixálásra meg tudnátok osztani velem?
thx!
-
csana
senior tag
Én is vmi hasonló résznél vagyok: kisérgetni kéne vmi tankot aki kilövi az épületeket. Csakhogy van úgy 3 heli, akik többnyire rám vadásznak (ahelyett hogy ők is a tankot védenék), ráadásul néha több hullámba jönnek a nagyobb dögök (Persze egyszerre 3-4). Ez még úgy ahogy menne, de van egy főkolompos dög, akit kegyetlenül nehéz megszorongatni (nekiszórok egy kocsit, alig érzi meg), és nála már necces a dolog. Lenyúltam 1 helit hátha azzal könnyebb, erre mindíg odaér a védendő tankhoz a bigboss (persze a rakétáim alig karcolják), és ha ott továbbra is tüzelem, akkor felrobban a tank.. Ide van vmi kivitelezhető taktik?
-
csana
senior tag
Szerintem ő arra gondol ami engem is szokott zavarni: hiába van felhúzva a legérzékenyebbre az egér, mégis néha "fennakad a tekintete" a kameranézetnek, és ilyenkor csak egy égtáj fele néz (minimálisan is alig lehet elfordítani). Ha ez előjön, akkor néha azt sem látni merre tart a csóka..
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Path of Exile (ARPG)
- Eredeti játékok OFF topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- RAM topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Kés topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- League of Legends
- További aktív témák...
- Kingston HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
- Gigabyte H310M-S2H R2.0 / Gigabyte B360M-PRO-VD / Beszámítás OK!
- ADATA Legend 900 2TB 7000MB/s 5400MB/s Gen4 X4 2280 M2 NVMe SSD / Beszámítás OK!
- (Szinte új)Samsung Galaxy Watch 8 44mm+ kiegészítők
- G.SKILL Trident Z RGB 16GB (2x8GB) 3000MHz DDR4 kit / BESZÁMÍTÁS OK!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 1TB használt, szép állapot 90% akku - 136 ciklus
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Dell Latitude 7290,12.5",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest