Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Spöjler
Kérdésem az lenne a történettel kapcsolatban, hogy akit a végén gyürünk le az volt a green gyereke az a kommandós, és ezért segített nekünk? csak mert így hirtelenjében nem tudtam mire vélni hogy supreme hunterré változik át a csóka aki segített nekünk...
-
BalaNce87
addikt
Nah háromnegyedéig levittem az életet majd vhogy meghaltam (sok idő volt) a gáz hogy legalább vmi checkpointnak kellett volna lennie és nem elejétől kéne folytatnom, mert őszintén fasznak van kedve megint végig csinálni ezt a jó fél órát vagy többet. Nyomta azt a rohadt nagy zúzását, elrepülök előle erre lesebez, végülis ennek köszönhetően haltam meg, nem mondanám hogy nehéz csak inkább idegesítő...túl sokáig lett elhúzva ez a végső küzdelem, azthittem ahogy lezúzom a csápjait végre zúzhatom az igazi ellenséget, erre mindig újra keletkeznek a csápk és persze csak azt tudja ilyenkor bemérni...
Részemről itt a játék vége szerintem, egyszerűen nincs hozzá kedvem meg türelmem végigszenvedni, a Wolvernie játék bossjánál is így éreztem, hagytam a picsbe nem ér annyit. -
BalaNce87
addikt
válasz
--Disztroj--
üzenetére
Hát azt tudom hogy be kell célozni, de ettől függetlenül is szar a kameramozgás, nem annyira mutatja a képet amennyire mozgatot az egeret, szóval ez gamepaddal is ugyanazt csinálja, a játékba van elcseszve. Másrészt meg több enemy van, de akkor is felé kell fordulnod, azért mert kivan jelölve nem fordul oda...
-
BalaNce87
addikt
-
BalaNce87
addikt
A Supreme Hunter után még mennyi van nagyjából a játékból?
Igaz én nem egyből a küldetéseket csinálom néha tolok ilyen challengeket persze mind1ik ugyanaz szóval az is unalmas tud lenni. -
BalaNce87
addikt
-
BalaNce87
addikt
Nah meglett az a rész, most már csak azt nemtudom mi értelme van a pajzsnak, mivel jött az armor, ok hogy armorral nemtudsz repülni, de kb ennyi lenne a hátránya ha jól értettem.
-
BalaNce87
addikt
Hát de elpusztítani kell őket ha meg szétlővik a tankot akkor én is meghalok szinte egyből mert szó szerint mindenhonnan jönnek és lő minden, csak a tank közelébe is alíg tudok menni meg miután beültem én egyből kergetnek jön a strike team is aztán addig jön vagy 5 helikopter meg tank is amíg meg nem ölnek, magyarul a hijackeled a tankokat akkor kiszúrnak és csumi az egész. Egyébként helikoptert hogy kell hijackelni, ugyanúgy ráugrok és nyomom a grabet és akkor beszáll?
-
BalaNce87
addikt
Azt a részt hogy kell megcsinálni amikor le kell zúzni azokat a speckó tankokat hogy megtaláljam azt a főmuftit, csak mert mindenképp kiszúrnak és akkor addig követnek ameddig meg nem halok, elég fos
Én úgy próbáltam hogy messziről rájuk dobtam pár kocsit azt hátha, mert ha bemegyek a közepébe mindenki engem támad...és 2 mp alatt meghalok. -
BalaNce87
addikt
Ugyanez nekem is, gyakorlatilag meg kell várni az auto savet, mert a manuális nem sokat ér, én is pont ott vok hogy lezúztam az összeset madjnem valseg meg is fogom szívni és kezdhetem előröl, ebbe csak az a vicc hogy a képességet amit megkaptál az első pl a tüskék azok megmaradnak de ugyanúgy előröl kell kezdened küldetéseket.
Igazából nem is tudom ez hogy, ha már a játék megunható 1 óra után akkor egy normális vagyis alap követelményű mentést megoldani nagyon alapnak kellett volna hogy legyen. -
BalaNce87
addikt
Azt a részt hogy kell megcsinálni amikor kiszabadulnak azok a mutáns férgek csak mert megüt egyszer az egyik és kb ennyi voltam, és folyamatosan követnek szóval esélytelen lezúzni őket.
Jah elkell menni onnan ok, akkor semmi. -
BalaNce87
addikt
Hát ez kurva szar, úgy látszik igazam volt ezt csont HULK
ezért vki fizet most nem azért?
Eszeveszett zúzás ameddig bírod v mi volt a gondolatuk ezeknek?
Első pályának van egyáltalán értelme? lehet a több jobb lesz vmivel majd meglátom. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motoros topic
- Arc Raiders
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gumi és felni topik
- Jelentősen szűkül a GeForce RTX 50 sorozat modellkínálata?
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
csak már volt az elején egy supreme hunter azt nézem hogy mit keres itt megint? ha jól emlékszem az elsőt kinyírtam szóval akkor ez a 2. nem lehetett az 

Én úgy próbáltam hogy messziről rájuk dobtam pár kocsit azt hátha, mert ha bemegyek a közepébe mindenki engem támad...és 2 mp alatt meghalok.
ezért vki fizet most nem azért?