Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nyomtató topik
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
- Home server / házi szerver építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Google Chromecast topic
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Jol van na, nem mindenkinek akad felesleges 100e-je az evenkenti VGA cserere

Kulonben sem jatszok tul sok FPS/TPS-t, strategiakhoz meg boven eleg a mostani kartya.
-
nyunyu
félisten
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Próbálj valami új fajta VGA-val játszani mert a 7800GTX igaz erős de már lejárt lemez!!!
Ez hulyeseg.
Nalam 1024-ben hozza az atlag 22-25fps-t a 7900GTO Win7 x64 alatt a legfrissebb 186.akarmi driverrel, miota felhuztam a procimat 3GHz-re.
XP-n probalva alig 1-2fps-sel gyorsabb csak, mint a W7 alatt.
Ja, hogy a 7800GTX csak 430MHz?

Ez alig 2/3-ada a 7900GTX/GTO-nak
-
nyunyu
félisten
Ezekkel a kuzdj az infectedek oldalan kuldikkel, mint a close contact, mit lehet kezdeni?
Letszamfolenyben vannak a superhumanok.Odaig rendben, hogy tab-bal rafokuszalok egyre, de amint nekiallnek csepelni, valahogy mindig odakeveredik par hunter, aztan azok is kapnak tolem par maflast, raadasul sokkal gyorsabban apritom oket blade-del, mint a superhumanokat.

Igy eleg hamar mission failed.
-
nyunyu
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Megcsináltam az általad említetteket elsőre, csak a hidasat kellett kicsit bemérni. Még a parkos (ahol a vízből kéne "mandínerből?!?" érkezni) glide-ot is csont (víz érintése) nélkül toltam elsőre. Sokszor segít, ha az ember feltölti az ugrást és nekifut.
Az alap, hogy nekifutok, aztan onnan glide, csak repules kozben nem mindig vette be a billzetem a W, W, szokoz kombot, amivel a repules tavolsagat lehet novelni, aztan olyankor ido elotti zuhanas a vege.
(egy csomo repulos kuldit nem lehet csak ugy nekifutasbol vegigrepulni, pl. haz belso udvaran landolosnal mindig a haz kulso falan landolna az ember.Tegnap amugy en is gyurtam egy kicsit a repulosokre, most mar mindegyik arany.
Hazteton futkososokkal meg mindig szenvedek.A "2 perc alatt szivárogj ba a bázisra, amit 5 földi detektor és 3 UAV felügyel" stíl küldikkel vagyok bajba..
Az nem olyan veszelyes, siman oda lehet erni a bazisra repulve 1 perc alatt, utana gyorsan megkeresed duke-ot (nem mindig az ajtoban van!), aztan stealth consume-mal elkapod.
Gond csak az szokott lenni, hogy hiaba allsz a parancsnok mogott, ha valaki figyel, akkor nem engedi a stealth consume-ot, simaval meg nem mesz semmire, mivel red alert alatt nem enged be a bazisra.Helikopteres otleted azert nem jo, mert amint ralosz valamire a bazis teruleten, abban a pillanatban red alert van, aztan az ossze-vissza raketazo katonak/tankok/helikopterek altalaban kinyirjak a parancsnokot, ugy viszont nincs megfelelo alcad+kulcsod a bejutashoz!
BTW, neha latni duke-okat a bazisokon kivul is, azokkal hiaba probalkozol, nincs kulcs naluk

-
nyunyu
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Osszes mozgas skillem ezer eve maxon van, ehhez kepest szenvedek a tetonfutkarozosokkal, valahogy mindig tulrepulok a waypointokon, atesek a haz tuloldalan, mehetek vissza, ezzel sulyos tiz masodperceket vesztek.
Repulosok ugy ahogy mennek, de volt az egyik, ahol egy hid ALA kell besiklani, ott ha a hidon landolsz pontosan a celkereszten, akkor is csak bronzot kapsz.
Az veletlenul sikerult egyszer ezustre, de akkor repkedes kozben W, W, gyorsan szokozzel vettem lenduletet, es pont a hid szele alatt sikerult foldet ernem.Az sem rossz, amikor egy bazinagy epulet belso udvaran kene landolni, ugy, hogy az epulettol nem latod a bullseye-t, ott talalomra leeses van az udvar folott.
Azon meg mar vegkepp csak rohogni tudtam, ahol repules kozben ki kene kerulni ket toronyhazat.
-
nyunyu
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Hogy a rakba birod megcsinalni a kuldiket goldra?
Nem tudom, hogy attol szenvedek jobban, hogy a billzetem nem mindig reagalja le, ha gyorsan nyomom 2x a gombokat, vagy a radios eger miatt, vagy szimplan lassu az atlag 22fps.
-
nyunyu
félisten
válasz
--Disztroj--
üzenetére
3GHz-n mar 22fps-sel megy

De nem szeretem annyin jaratni, mert valsag van, segilybul nem telik villanyszamlara se, nemhogy uj VGAra.
Bar elso korben ugyis a villanyoragyilkos CRT-t kene lecserelni valami energiatakarekos 24" TFT-re, VGAcsere csak masodik a listan.

-
nyunyu
félisten
-
nyunyu
félisten
válasz
BalaNce87
üzenetére
Az egér irányítása meg egyenesen borzasztó, nagyon nem akar fordulni ha harcolok vkivel
Settings-ben be kene allitani az eger sebesseget, mivel a default 8-as ertek az valami botranyos.
En 13-asra allitottam, ugy mar nem kell vegigszantanom az egesz asztalt keresztben egy 180 fokos fordulathoz. -
nyunyu
félisten
Acsi, rossz csokakat emesztetted meg.
Amikor beszivarogsz egy bazisra, mindig beadja ezeket a piros fejjel, meg a kek DNS-sel jelolt emberkeket.
Piros fejes web of interest emleket ad, kek DNS-esek viszont tankvezeto/helikopterpilota/puska/granat/raketa skilleket turbozzak. (attol fuggoen milyen a katona)Missziodnak viszont NEM EZ A LENYEGE.
Valts at infected view-ra, aztan aki vilagit, azokat edd meg, attol megy felfele a hive mind mutatod.
-
nyunyu
félisten
válasz
bagyulajuve
üzenetére
próbálj futni előlük és amikor nem látnak változz át
Milyen jo, hogy kiirja a kepernyore, hogy nyomd meg a '2'-ot, amikor mar nem latnak

En amugy azt szoktam csinalni, hogy egyenes iranyban repulok valamerre, uldoznek, erre hirtelen iranyvaltas valamerre, at a haztombbon, haztomb tuloldalan zuhanorepules, 2 megnyom, aztan mar el is vesztettek, strike team evaded, 15000 xp

Gond csak akkor van, amikor virusdetektoros cucc jon a helikopterek utan, akkor figyelni kell, hogy alcazva a hatosugaran kivul maradj, de azt ugyis latod a radaron.
Miutan frissen leraztad oket es visszamesz a helyszinre, nem jo otlet az elozo balheban hasznalt alruhat visszavenni a beszivargashoz, mert egybol mindenki neked fog esni.
Lopj inkabb masik alruhat.
-
nyunyu
félisten
válasz
DerStauner
üzenetére
kérnék tanácsokat, hogy amikor a helikoptereket kell üldöznöm, hogy ne tudjanak elmenekülni, hogy a fenébe kapom el őket?
Raketaveto+whipfist a baratod.
-
nyunyu
félisten
-
nyunyu
félisten
ha dobálna ilyen zöld izéket, akkor csak ugrálj oldalazva sprint közben, így azok nem találnak el.
Shield bekapcsol, lassan megy elore, akkor a zold takony nem sebez.
Persze a hozzadvagott tankoktol/helikopterektol/aszfaltdaraboktol nem ved, robbanas lokeshullamatol meg plane nem.Amint megérkezel mellé, csinálj egy devastator-t, aztán mehet megint ugyanez a kör.
Mindenkit felnyarsalos devastator (graveyard akarmi) speciel nem sebez rajta semmit.
Tanknak annyi a titka, hogy egyik iranyba jo messzire kell tole menni, kozben legeppuskazni a huntereket amik megprobaljak a tankot szetszedni, igy csak abbol az iranybol jovo utanpotlas esik neki a tanknak, es nem mind a negy

Igy joval tobb lovesre van idod, es Greene sem tud meghajigalni a keze ugyeben levo roncsokkal, vagy ha probalkozik is, akkor a feleje kilott lovedeked jo esellyel ropteben megsemmisiti.
Egy agyuloves 2-3 rovatkat le bir venni 1-2 csap erejebol!(Ritka balfaszra sikerult a tank iranyitasa, nyomok egy Tab-ot, erre az ujonnan kijelolt celpont fele indul meg a W-vel, tokmindegy, hogy az az eddigi utiranyhoz kepest 120 fokkal odebb van
) -
nyunyu
félisten
válasz
DerStauner
üzenetére
nekem pedig a köv. kérdésem van: hogyan lehet a leghatékonyabban kinyírni ezt az elisabeth green-t??
Lopsz egy tankot, becelzod, tuzelsz, amig szet nem szedik a verdat.
Utana lopsz masikat...Igy pillanatok alatt le lehet amortizalni a csapokat.
Advanced juzerek probalkozhatnak helikopterrel is.
Csak tudnam, minek van ott a sereg, ha a tuzerejuk csak akkor szamit, ha en vezetem a jarmuvet.
Miutan mindharom csap meghalt, akkor bujik elo a tenyleges focsap, azt kell csepelni, amig el nem fogy a mutatoja vagy el nem bujik.
Miutan elbujt, ismet 3 teljes erteku csapot kell lecsapni, aztan fogy csak a focsap mutatoja...
Ezutani, helikopter leszedos musorszamhoz meg a whipfist kepessegre kell gyurni, hogy ropteben el tudd teriteni a tizenharmadik helikoptert.
-
nyunyu
félisten
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Ja, hogy az a kuldi?
Meg jo, hogy tegnapelott megvalaszoltak a kerdesemre, csak vissza kellett volna olvasnia.

-
nyunyu
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Esc, Log megnez, feladat elolvas...
Az olvasott hablaty alapjan nem tudom beazonositani azt a kuldetest.BTW: nenikejuket, hogy csak negylovetu a raketaveto.
Idore meno kuldetes kozben baromira nincs ideje az embernek masikat lopni, meg nem terem minden hazteton.
-
nyunyu
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
a másik kérdésem az az volna hogy van a kis térkép melett egy csík ami fel-fel megy...az mire jó? lehet azt aktiválni valahogy?
Azon latod, hogy mennyire vagy a figyelem kozeppontjaban.
Ha no a sarga csik, akkor figyelnek, es ha eleri a fejedet, akkor vorosriado, nyakadon az egesz sereg.
2-es gombbal csak akkor celszeru alruhat valtani, ha eleg messze vagy a detektoroktol/helikopterektol/superhumanoktol, akkor fujjak csak le a vorosriadot.
-
nyunyu
félisten
Ehh, ekkora bughalmazt.

Kovetkezo kuldetes, hogy semmisitsek meg 9 celpontot.
Jo, 8.5 megvan, mire kinyirt a tulero.Persze checkpoint 6. celpont utan volt, buktam kettot, sebaj.
Kovetkezo probalkozasra negyed elettel megyek a kilencedik celpontert, persze katonasag hemzseg, ahogy kell. (4 helikopter, 3 tank, 3 superhuman all a sarkon...)
Kamikaze stilusban berontok, szetcsapom 2 superhuman kozott a celpontot, kiirja, hogy celpont megsemmisitve, lepjek olajra, vagy semmitsitsem meg a sereget.Hulye azert nem vagyok, marad a nyulcipo, de tul gyorsan verem a W-t, billzet egy leutesnek veszi

Nana, hogy elkaptak, csodalatos Alex is dead animacio.Erre fel perc mulva kiirja, hogy mission accomplished, aztan nekiall daralni, hogy a kovetkezo missziohoz latogassam meg a kedvenc fulkenket.
Persze ugy eleg nehez, hogy az ember nemhogy menni nem bir, de eppen a hullajat gyalazza 2 superhuman+helikopter raketak.

Ezek utan kivancsi leszek, hogy mentes+visszatoltes utan mit produkal

-
nyunyu
félisten
válasz
DerStauner
üzenetére
tanácsot kérnék: hogy a fenébe szökjek meg a három helikopter elől??
Valamilyen iranyban elkezdesz teljes gozzel futni (W, W nyomvatart), szokozzel repkedhetsz is kozben, aztan 3-4 utcaval odebb mar nem keresnek.
Vagy nem ernek utol, ha kimaxoltad a futasi sebesseget
Lenyeg az, hogy mindig a foldfelszinen haladj, mert ott nem tud ugy manoverezni a helikopter, mint te.
Tarzan modjara kozlekedes nem javallott.
-
nyunyu
félisten
válasz
BalaNce87
üzenetére
Ugyanez nekem is, gyakorlatilag meg kell várni az auto savet, mert a manuális nem sokat ér, én is pont ott vok hogy lezúztam az összeset madjnem valseg meg is fogom szívni és kezdhetem előröl
A JOQ"+!%/=( ANNYUKAT!
Most szoptam 3 orat a "Men's like gods" kuldetessel, le kene lepni az elgazositott terembol, log azt irja, hogy eloszor ki kell nyirni minden katonat+supereket is.
Egyesevel levadasztam oket (hmm, 700k-ert megveheto blade mozdulat aranyos
), senki sem maradt.Mennek kifele, de sehol egy nyitott ajto, felfele kimaszni nem lehet, mivel plafon van, ahol bejottem kapu latszolag nyitva, de kimenni azt nem lehet rakja, visszapattansz egy lathatatlan falrol

Minimap nem mutat maradek ellenfelet, hokep nezetben sincs sehol senki.
Jobb hijan toltam egy save-et, hatha valami bug akar lenni, toltom be, erre ott allok felhokarcolo tetejen, kuldetes: menjek a telefonfulkehez.

Bezzeg ha meghalsz, akkor a kuldetesen beluli utolso teljesitett resztol kezdi ujra, nem total elolrol.
Igazából nem is tudom ez hogy, ha már a játék megunható 1 óra után akkor egy normális vagyis alap követelményű mentést megoldani nagyon alapnak kellett volna hogy legyen.
Tipikus konzol atirat, PC-re utolag ganyoltak ossze.
Iranyitas is elegge konzolos. -
nyunyu
félisten
Bakker, ennyire szar a mentesi rendszer?
Tegnap este lebontottam egy rakas viztornyot a benazasommal, toltam egy save-et kilepes elott, erre ma az fogad, hogy faradjak az irodaba a viztornyos misszioert

-
nyunyu
félisten
Viztoronybol hogyan kell mintat venni?
Odamegyek, megutom, erre kikelnek

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), senki sem maradt.