- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Télbúcsúztató hardvermix
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tápos kibeszélő offtopik
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyusz
őstag
Biztos leírták már a megoldást, de most nem találtam, persze remélem egyre gondolunk. Szóval a sárga izéket kéne összeszedegetni, ami a mutánsok/szörnyek megölése után keletkezik, és azzal töltődik a jobb felső sarokban a mutató, ami a genetikai minták számát mutatja. Magyarul annak a mutatónak kéne teljesen feltöltődnie.
-
Gyusz
őstag
válasz
hülyegyerek
üzenetére
Én mondjuk gamepaddal játszottam, de elég sokára jöttem rá, hogy miként lehet kiszállni a tankból. Addig én is kilövettem magam.

-
Gyusz
őstag
Elizabeth Green megölésén vagyok épp túl, easy-n nem valami nehéz. Első körben az ostorszerű támadással sebeztem le a csápokat, utána meg volt folyamatosan tank utánpótlás, azokkal meg elég sokat lehetett sebezni. Tovább tartott a tankokat elkötni, mint a lövéseket bevinni.
-
-
Gyusz
őstag
Találkozott már valaki olyasmivel, hogy a mentés betöltése után kifagy a játék? Direkt csináltam másik slotban egy mentést kilépés előtt, de az se jó. Esetleg meg tudna dobni valaki egy olyan mentéssel, ami a víztornyok elpusztítása/mintavétel a fészekből küldetés után van?
-
Gyusz
őstag
Engem a bejelentéskor nem fogott meg igazán a játék, viszont egy E3 előtti gameplay videó újra felcsigázta a kíváncsiságom. A Gamerankings elég jó értékeléseket mutat egyelőre, bár szerintem az átlag sokat fog még csökkenni, de az utóbbi idők gyenge akciójátékai után igazi felüdülésnek tűnik. Kipróbálni még sajnos nem tudtam.
-
Gyusz
őstag
Megjött ez első trailer, bár ez még csak render [link].
-
Gyusz
őstag
Jó pár oldalt átnéztem és íráták azt is, hogy konzolokra lesz csak, sokan pedig megemlítették a PC-t is, mint platformot. Biztos ami biztos, rákerestem a hivatalos bejelentésre, ezek szerint lesz PC/X360/PS3 verzió is [link], úgyhogy én tévedtem. Csak tudnám, hogy a sok neves oldal mi a fenéért nem tud egy bejenetést rendesen közölni?
-
Gyusz
őstag
válasz
.:Kristian:.
üzenetére
Ha be tudod préselni egy X360 vagy egy PS3 dobozába és működésre is bírod, akkor talán hasznodra lesz. PC-re még csak pletyka szinten készül, hivatalos megerősítés nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 - alap
- Óra topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mikrotik routerek
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest