Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Modding és elektronikai kérdések
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD FX
- SONY LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Brundle
csendes tag
válasz
Croft-21
üzenetére
Nem,a hive az az épület ahonnan a zombik jönnek ki,ha kinyitod a térképet a piros területek közepén vannak,ilyen méh kaptárhoz hasonló ikonja van.Helikopterrel elég könnyű(de tanka is) kinyírni őket és kapsz érte pontokat.
Én csak most vettem meg azt a képességet amivel magasból rá lehet vetődni az ellenre azzal "kalapácskézzel" (pl a tankokra elég hatásos) Nagyon kemény,ha emberre vetődsz rá,nem sok marad belőle
-
Brundle
csendes tag
válasz
Croft-21
üzenetére
Úgy ahogy a tankoknál,előbb meg kell tanulni a képességet.Helikopterknél is majd egy katonától tanulhatod meg ,mikor felhasználod az emléketit azzal hogy "bekebelezed",eddig ez nem esett le ?
A másik ,mikor megveszel egy újabb képességet,és kijelölöd az upgrades menüben,kiirja hogy hogyan tudod használni,csak olvasni kell hozzá tudni.
Szerintem a devestator(nem tuti hogy jól írom) támadásra gondolsz,amit csak akkor tudsz aktiválni critical mass(vagy mi) állapotban vagy,ami annyit tesz hogy az alap életerődnél több életed van, azokból a testekböl amiket "bekebelezel". -
Brundle
csendes tag
Vki nem tudja hogy hogy lehet kiiratni az fpst?
-
Brundle
csendes tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én nem értem miért szídják,szerintem nagyon jó játék lett.Azt megértem hogy vkinek nem jön be ez a stílus,meg a grafikába is bele lehet kötni,de minek.A játékélmény nagyon gyors,és rengeteg lehetséges mozdulat van benne.Szóval szórakoztató,és kikapcsolódni tökéletes!
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 10
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Modding és elektronikai kérdések
- gerner1
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Használt / Felújított Dynabook Satellite Pro C40-G Intel Core i5-10210U 8 GB RAM 256 GB S
- APNX V2 fehér számítógép ház - ÚJ - Csomagküldés az árban!
- Latitude 5350 13.3" FHD IPS érintő Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 2-in-1 Gen10 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 268V 32GB 256GB NVMe aktív toll ujjlolv gar
- Prémium High-End Házimozi Szett Sony QS, Wharfedale Evo és Tannoy összeállítás
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Awesome Navy használt, megkímélt 6 hónap garancia
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660/ RTX 2060/ GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A másik ,mikor megveszel egy újabb képességet,és kijelölöd az upgrades menüben,kiirja hogy hogyan tudod használni,csak olvasni kell hozzá tudni.
Szerintem a devestator(nem tuti hogy jól írom) támadásra gondolsz,amit csak akkor tudsz aktiválni critical mass(vagy mi) állapotban vagy,ami annyit tesz hogy az alap életerődnél több életed van, azokból a testekböl amiket "bekebelezel".