Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- ASUS notebook topic
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Brundle
csendes tag
válasz
Croft-21
üzenetére
Nem,a hive az az épület ahonnan a zombik jönnek ki,ha kinyitod a térképet a piros területek közepén vannak,ilyen méh kaptárhoz hasonló ikonja van.Helikopterrel elég könnyű(de tanka is) kinyírni őket és kapsz érte pontokat.
Én csak most vettem meg azt a képességet amivel magasból rá lehet vetődni az ellenre azzal "kalapácskézzel" (pl a tankokra elég hatásos) Nagyon kemény,ha emberre vetődsz rá,nem sok marad belőle
-
Brundle
csendes tag
válasz
Croft-21
üzenetére
Úgy ahogy a tankoknál,előbb meg kell tanulni a képességet.Helikopterknél is majd egy katonától tanulhatod meg ,mikor felhasználod az emléketit azzal hogy "bekebelezed",eddig ez nem esett le ?
A másik ,mikor megveszel egy újabb képességet,és kijelölöd az upgrades menüben,kiirja hogy hogyan tudod használni,csak olvasni kell hozzá tudni.
Szerintem a devestator(nem tuti hogy jól írom) támadásra gondolsz,amit csak akkor tudsz aktiválni critical mass(vagy mi) állapotban vagy,ami annyit tesz hogy az alap életerődnél több életed van, azokból a testekböl amiket "bekebelezel". -
Brundle
csendes tag
Vki nem tudja hogy hogy lehet kiiratni az fpst?
-
Brundle
csendes tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én nem értem miért szídják,szerintem nagyon jó játék lett.Azt megértem hogy vkinek nem jön be ez a stílus,meg a grafikába is bele lehet kötni,de minek.A játékélmény nagyon gyors,és rengeteg lehetséges mozdulat van benne.Szóval szórakoztató,és kikapcsolódni tökéletes!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hisense LCD és LED TV-k
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Facebook és Messenger
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model D/D- USB Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious Model O 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- FIFA 16 Playstation 4
- Meta Quest 2 Virtuális valóság szemüveg! 128GB
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i7-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A másik ,mikor megveszel egy újabb képességet,és kijelölöd az upgrades menüben,kiirja hogy hogyan tudod használni,csak olvasni kell hozzá tudni.
Szerintem a devestator(nem tuti hogy jól írom) támadásra gondolsz,amit csak akkor tudsz aktiválni critical mass(vagy mi) állapotban vagy,ami annyit tesz hogy az alap életerődnél több életed van, azokból a testekböl amiket "bekebelezel".