- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Apple MacBook
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Brundle
csendes tag
válasz
Croft-21
üzenetére
Nem,a hive az az épület ahonnan a zombik jönnek ki,ha kinyitod a térképet a piros területek közepén vannak,ilyen méh kaptárhoz hasonló ikonja van.Helikopterrel elég könnyű(de tanka is) kinyírni őket és kapsz érte pontokat.
Én csak most vettem meg azt a képességet amivel magasból rá lehet vetődni az ellenre azzal "kalapácskézzel" (pl a tankokra elég hatásos) Nagyon kemény,ha emberre vetődsz rá,nem sok marad belőle
-
Brundle
csendes tag
válasz
Croft-21
üzenetére
Úgy ahogy a tankoknál,előbb meg kell tanulni a képességet.Helikopterknél is majd egy katonától tanulhatod meg ,mikor felhasználod az emléketit azzal hogy "bekebelezed",eddig ez nem esett le ?
A másik ,mikor megveszel egy újabb képességet,és kijelölöd az upgrades menüben,kiirja hogy hogyan tudod használni,csak olvasni kell hozzá tudni.
Szerintem a devestator(nem tuti hogy jól írom) támadásra gondolsz,amit csak akkor tudsz aktiválni critical mass(vagy mi) állapotban vagy,ami annyit tesz hogy az alap életerődnél több életed van, azokból a testekböl amiket "bekebelezel". -
Brundle
csendes tag
Vki nem tudja hogy hogy lehet kiiratni az fpst?
-
Brundle
csendes tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én nem értem miért szídják,szerintem nagyon jó játék lett.Azt megértem hogy vkinek nem jön be ez a stílus,meg a grafikába is bele lehet kötni,de minek.A játékélmény nagyon gyors,és rengeteg lehetséges mozdulat van benne.Szóval szórakoztató,és kikapcsolódni tökéletes!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF Dash F15 FX516PE 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 5580,15.6",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- LG UltraWide 49WL95C-W Monitor 5K
- 100% 2TB Samsung 990 Pro SSD
- GF63 Thin 10SCXR 15.6" FHD IPS i5-10300H GTX 1650 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A másik ,mikor megveszel egy újabb képességet,és kijelölöd az upgrades menüben,kiirja hogy hogyan tudod használni,csak olvasni kell hozzá tudni.
Szerintem a devestator(nem tuti hogy jól írom) támadásra gondolsz,amit csak akkor tudsz aktiválni critical mass(vagy mi) állapotban vagy,ami annyit tesz hogy az alap életerődnél több életed van, azokból a testekböl amiket "bekebelezel".