Hirdetés
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Megcsináltam az általad említetteket elsőre, csak a hidasat kellett kicsit bemérni. Még a parkos (ahol a vízből kéne "mandínerből?!?" érkezni) glide-ot is csont (víz érintése) nélkül toltam elsőre. Sokszor segít, ha az ember feltölti az ugrást és nekifut.
Az alap, hogy nekifutok, aztan onnan glide, csak repules kozben nem mindig vette be a billzetem a W, W, szokoz kombot, amivel a repules tavolsagat lehet novelni, aztan olyankor ido elotti zuhanas a vege.
(egy csomo repulos kuldit nem lehet csak ugy nekifutasbol vegigrepulni, pl. haz belso udvaran landolosnal mindig a haz kulso falan landolna az ember.Tegnap amugy en is gyurtam egy kicsit a repulosokre, most mar mindegyik arany.
Hazteton futkososokkal meg mindig szenvedek.A "2 perc alatt szivárogj ba a bázisra, amit 5 földi detektor és 3 UAV felügyel" stíl küldikkel vagyok bajba..
Az nem olyan veszelyes, siman oda lehet erni a bazisra repulve 1 perc alatt, utana gyorsan megkeresed duke-ot (nem mindig az ajtoban van!), aztan stealth consume-mal elkapod.
Gond csak az szokott lenni, hogy hiaba allsz a parancsnok mogott, ha valaki figyel, akkor nem engedi a stealth consume-ot, simaval meg nem mesz semmire, mivel red alert alatt nem enged be a bazisra.Helikopteres otleted azert nem jo, mert amint ralosz valamire a bazis teruleten, abban a pillanatban red alert van, aztan az ossze-vissza raketazo katonak/tankok/helikopterek altalaban kinyirjak a parancsnokot, ugy viszont nincs megfelelo alcad+kulcsod a bejutashoz!
BTW, neha latni duke-okat a bazisokon kivul is, azokkal hiaba probalkozol, nincs kulcs naluk

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Filmvilág
- Nintendo Switch 2
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tudományos Pandémia Klub
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Projektor topic
- Marathon - Mostantól végre ingyen kipróbálhatod!
- Tőzsde és gazdaság
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman S2 TG CM 700W
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - AKCIÓ
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest