- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
hugoagagyilo #25748 üzenetére
Na valaki besértődött. A smiley ne zavarjon a mondat végén. De ha még nem lenne ott a smiley, akkor is lehetne egy kis humorérzéked.
Nem kavartam én fel semmit. Ez az egész úgy szar ahogy van a kezdetektől (amíg ilyen kiadókhoz kerül az invictus terméke, mint a gamigo meg az aeria..pfff szánalom). Csak gondoltam tisztába rakom a dolgokat. Olvastam a topikot azóta is. Akik az ip ban után jelentek meg itt pt fórumon azt kérdezgetik, hogy mégis miért nem játszhatnak a lvlr-rel. Hát mert a fejük fölött, mi pt-sek akkor eldöntöttük, hogy a Magyaroszág kivételt képezzen és ne európához tartozzunk.De ez most már mind felesleges szócséplés, úgy néz ki, hogy végleg kezd összeomlani a kártyavár. Én csak örülök, hogy idejében kivontam magam a dolgok alól. Ez a klánosdi meg még mindig k@rva ciki.....szerintem (főleg egy olyan játékra alapozva ami a kezdetektől halálra van ítélve).
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Filmvilág
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Asus G752VS Gamer laptop eladó!
- Makulátlan iPad Air 5 (M1 chip) 64GB Wi-Fi + Cellular, prémium kiegészítőkkel!
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, sok tartozék
- szinte új iPhone 16 Plus 128GB white fehér független Apple 3 év garancia ajándék
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Dell 15 XPS 9510 UHD 4K+ HDR Touch Nano i7-11800H 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3212
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest