Új hozzászólás Aktív témák
-
SylarHUN
senior tag
válasz
Ricco_hun #24711 üzenetére
Örülök, hogy végre találtál valami jót is a game-ban!
Én is leírom (írtam) mi ami tetszik benne és mi ami nem, de ha vissza olvasgatsz 1 évre visszamenőleg, akkor látnifogod, hogy te mindíg csak kötöszködsz. De lehet hogy ez most változott mert végre +tív voltál.
Valóban rengeteg a lehetőség ebben a játékban, főleg hogy 1álltalán nincs ellenfele a mai napig. Az NFS online nem jött, ki tudja miért.Nagyon nagy hiba, hogy nincs reklámozva!
Kérdés az Invictus felé:
Ez a béta kliens milyen szerverről fut? (Ország)
Nem értem, miért nem veszi fel a kiadó és üzemeltetői szerepet az Invictus?Nem kellene másokkal osztani a pénzt, sőt biztos vagyok benne 1000 több lehetőséget hoznának ki ebből az 1edül álló alkotásból. Nem kellene a kiadók külön kéréseit teljesíteni, 1irányba lehetne fejleszteni. Biztos sokkal könnyebb lenne 1re öszpontosítani.
1szó mint 100! Én az Invictus helyében sajátkezembe venném az egész játékot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 10
- Apple MacBook
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kompakt vízhűtés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen légkondit a lakásba?
- SONY LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3694
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest