- Apple MacBook
- OLED monitor topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
hugoagagyilo #24194 üzenetére
Ez úgy volt, hogy régebben hasonló eventek miatt regelt twittereimet is már felfüggesztették, gondolom mert soha nem használtam őket. Ezért újraregeltem twitterre. Direkt új e-mail cím satöbbi, beregelek, aktiválom, feltöltöm profilképnek az aeriás képet, egyet frissítek a profilomon és jön az üzenet, hogy suspended account. Bejelentkezni beenged, csak a főoldalon írja egy pirossal bekeretezett részben, hogy gyanús tevékenység miatt felfüggesztették az accountot. Hát igen, nagyon gyanús, hogy feltöltöttem egy profilképet. Így nem lehet aeriára linkelni, mert hiába vagy bejelentkezve, a profile linkre csak egy üzenet jön be, hogy ezt az accountot felfüggesztették. De régebben is csinálta a twitter a maga marhaságait, annyira féltik azt a fost, hogy hugyé-szaré jön a suspended account. De furfangosak, nem törlik, csak felfüggesztik. Ez a felhasználó szemszögéből ugyan edésmindegy, de nekik meg továbbra is pörög a számláló, hogy ennyi meg ennyi regisztrált taguk van. Szánalmas banda.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest