Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
hugoagagyilo
üzenetére
Ez úgy volt, hogy régebben hasonló eventek miatt regelt twittereimet is már felfüggesztették, gondolom mert soha nem használtam őket. Ezért újraregeltem twitterre. Direkt új e-mail cím satöbbi, beregelek, aktiválom, feltöltöm profilképnek az aeriás képet, egyet frissítek a profilomon és jön az üzenet, hogy suspended account. Bejelentkezni beenged, csak a főoldalon írja egy pirossal bekeretezett részben, hogy gyanús tevékenység miatt felfüggesztették az accountot. Hát igen, nagyon gyanús, hogy feltöltöttem egy profilképet. Így nem lehet aeriára linkelni, mert hiába vagy bejelentkezve, a profile linkre csak egy üzenet jön be, hogy ezt az accountot felfüggesztették. De régebben is csinálta a twitter a maga marhaságait, annyira féltik azt a fost, hogy hugyé-szaré jön a suspended account. De furfangosak, nem törlik, csak felfüggesztik. Ez a felhasználó szemszögéből ugyan edésmindegy, de nekik meg továbbra is pörög a számláló, hogy ennyi meg ennyi regisztrált taguk van. Szánalmas banda.
Új hozzászólás Aktív témák

- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest