Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- SONY LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hangkártya probléma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jackson01
csendes tag
válasz
Ricco_hun #21755 üzenetére
Ezt én is így csinálltam volna, ha most raktam volna össze, csak az a bibi hogy amikor ezt a gépet én összeállítottam akkor még a HD3850 48K volt és a legerősebb Ati VGA a HD3870X2. Tehát elég nehéz lett volna vennem pl: egy HD4850-et vagy HD4870-et.
E8400-at pedig azért vettem bele, mert úgy akartam összeállítani a gépet, hogy ha kell fejlesztenem max memóriát kelljen bővítenem vagy a VGA-t cserélnem.
Eddigi fejlesztés az eredeti konfigurációm óta:+ 2GB RAM, 2db Sata2 500GB-os HDD.
VGA-t még nem cseréltem mert vártam hogy kijöjjenek az új kártyák, na meg hogy árak minél barátságosabb szintre kerüljenek. Tisztában vagyok vele hogy többet is ki lehetne belőle hozni komolyabb kártyával, de eddig még nekem elég volt a teljesítménye azokhoz a játékokhoz amikkel játszottam.
Üdv Mindenkinek!
-
Jackson01
csendes tag
válasz
tomkatomi #21750 üzenetére
Sziasztok
Fentebb írtam hogy van mind két rendszerem csak Xp alá raktam fel tegnap a game-t.
Ma feldobtam a Vistára és minden hiba megszűnt Maximum grafikai beállításokkal hibátlanul tökéletesen fut a Project Torque VISTA alatt! Így már nekem megoldódott a problémám! Azért ha rájövök hogy XP-vel mi lehetett a gond írni fogok!Köszönöm a segítséget mindenkinek!
Üdv!
-
Jackson01
csendes tag
válasz
Napfénysüti #21742 üzenetére
Hát igen ez így van szerintem is valami szoftver+driver akadás lehet utána járok vannak régebbi drivereim is kipróbálom azokkal hátha valamelyikkel jó lesz.
-
Jackson01
csendes tag
válasz
Mariann294 #21739 üzenetére
Meg fogom nézni az ati-s beállításokat szerintem van olyan lehetőség, olvastam olyat is hogy a hangkártya is tud ilyet okozni nem tudom estére megfogom próbállni ezeket letiltom az alaplapi hangkártyát is, és úgy indítom el hátha sikerül. Írni fogok mire jutottam csak most dolgozom estére tudom kipróbállni az ötleteket.
-
Jackson01
csendes tag
válasz
Napfénysüti #21738 üzenetére
1024x786 ra állítottam a felbontást úgyhogy nem ez lehet a probléma a játékon belül mindent megpróbálltam és nem jó!
-
Jackson01
csendes tag
válasz
JackShephard #21736 üzenetére
Már próbálltam minimális grafikával is, ugyan úgy szaggatott semmivel sem lett gyorsabb mint full beállításokkal pedig mindent kikapcsoltam rajta, és úgy sem lett jobb egy fokkal sem! Azt pedig nehezen hiszem el, hogy egy ilyen gépen amin a Call of Duty World at War-t is simán akadásmentesen játszom az igaz, hogy nem full grafikai beállításokkal de egy erős medium néhány pontban high beállítással gond nélkül megy. GTA 4 is fut probléma nélkül egy játékkal sem volt még ilyen problémám! Olyan lassú mintha csak a processzor dolgozna a videokártya nem. Szerintem más probléma van a grafika állítgatása nem segít semmit a dolgon! Más tipped van esetleg?
-
Jackson01
csendes tag
Sziasztok!
Én még csak most raktam fel a project torque-t. Egy olyan problémám van vele, hogy a menü rendesen fut, de a játék úgy szaggat mint ha nem is dolgozna a videokártyám játszhatatlan! Mi lehet a probléma? Directx lett frissítve + a videoólártya driverét is frissítettem de nem segített! A rendszerem teljesen új most raktam fel egy pár hete XP!
CPU: Core2Duo E8400
RAM: 4GB DDR2
VGA: Asus Ati HD3850 512MB
ALAPLAP: Gigabyte GA-EP35-DS3
HANGKÁRTYA: integráltSegítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple Watch 10 - Slate Titanium - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest