- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
(HUN)IronMan
csendes tag
-
fair play
csendes tag
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Jackson01 #21743 üzenetére
Érthetetlen probléma?--------------> A win reinstall mindent megold!
Szvsz nem érdemes vele szarozni. Most elkezded nézegetni, hogy mi okozhatja a hibát és csak elpocsékolsz egy csomó időt. A vége úgyis vindóz újratelepítés lesz. Bár én inkább először a Project Torque-t írtanám le teljesen majd reinstall. Hátha.
A gépedhez semmi köze. Azon a konfigon fullon fog menni akadás nélkül. A legújabb catalyst is jó, nem kell arra fogni.Bubi: ja, rögtön vegyen egy gtx295-öt, mert az majd biztosan megoldja a problémáját.
Fentebb is írtam, hogy azon a konfigon fullon fog menni, ha megoldódik ez a rejtélyes probléma. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Jackson01 #21740 üzenetére
Mem biztos hogy a legújabb ATI driver nyerő lesz. Talán egy ATI VGA fórumban érdemes lenne megérdeklődni hogy milyen drivert kellene feltenni (már azt se tudom hányas verziónál jár a Catalyst pedig nekem is az van fenn
). Szerintem ott van a kutya elásva. Mert az nem állapot hogy nálam vígan megy a játék a laposon míg a te jóval erősebb asztali gépeden szaggat. GTA 4 nálam például lehet alig indulna el
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Jackson01 #21737 üzenetére
Esetleg próbáld újratelepíteni a játékot. Mekkora felbontásra van állítva a játékon belül a grafika?
Én egy Thinkpad T400-on szoktam játszani (P8600, ATI 3470, 4 Gb RAM) ami nem egy erőmű de 1280*800-ban ha nem is max grafikával de simán fut. Pedig az ugyebár egy laptop, még csak nem is gamer hanem üzleti. -
JackShephard
tag
válasz
Jackson01 #21735 üzenetére
Egyértelműen gyenge a videokártyád a rendszer többi eleméhez képest és lehet minden maxra van állítva az optionsban a videobeállításoknál. Próbáld meg visszább venni a beállításokat és nézd meg kevésbé szaggat-e. Ha eléred a játszható beállítást, amivel nem szaggat, akkor nyomd azzal. De én vennék inkább valami izmosabb videokarit a helyedben, ha komolyan akarsz játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Crucial 240GB SSD eladó
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest