Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ricco_hun

    senior tag

    válasz hugoagagyilo #25748 üzenetére

    Na valaki besértődött. A smiley ne zavarjon a mondat végén. De ha még nem lenne ott a smiley, akkor is lehetne egy kis humorérzéked.
    Nem kavartam én fel semmit. Ez az egész úgy szar ahogy van a kezdetektől (amíg ilyen kiadókhoz kerül az invictus terméke, mint a gamigo meg az aeria..pfff szánalom). Csak gondoltam tisztába rakom a dolgokat. Olvastam a topikot azóta is. Akik az ip ban után jelentek meg itt pt fórumon azt kérdezgetik, hogy mégis miért nem játszhatnak a lvlr-rel. Hát mert a fejük fölött, mi pt-sek akkor eldöntöttük, hogy a Magyaroszág kivételt képezzen és ne európához tartozzunk.

    De ez most már mind felesleges szócséplés, úgy néz ki, hogy végleg kezd összeomlani a kártyavár. Én csak örülök, hogy idejében kivontam magam a dolgok alól. Ez a klánosdi meg még mindig k@rva ciki.....szerintem (főleg egy olyan játékra alapozva ami a kezdetektől halálra van ítélve).

    A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

Új hozzászólás Aktív témák