Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazzzs
senior tag
válasz
JackShephard #22428 üzenetére
Bugos az alkalmazás, nekem voltak olyan ismerőseim, akiket meghívtam, de nem kaptak semmit, illetve volt, aki elfogadta a meghívást, de én meg nem láttam fent, amikor belépett. Továbbá elvileg kis zászlóval jelzi a nemzetiséget mindenki feje mellett, de nálam ez is bugos. Amúgy én sem látom az összes ismerősömet a listában. Aeria Games-hez elvileg ennek az alkalmazásnak olyan értelemben nincs köze, hogy ki veheti fel. Én tudtam olyan emberkét meghívni, aki azt se tudja, hogy van a világon olyan, hogy Aeria Games. Még annyit próbáljatok meg esetleg, hogy nem csak alul láthatók emberkék, hanem van egy külön invite menüpont is!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- UHD filmek lejátszása
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- sziku69: Szólánc.
- Projektor topic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest