Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Bazzzs #21385 üzenetére
Ez pontosan így lehet, ahogy mondod. Én is elverem az árkádból frissen szabadult egyéneket, mert egyszerűen nem tudják a féktávokat, de a nagy öregekkel meg nem szeretek menni, mert rendre elvernek, ugyanis én pl egy tokión nem tudok hibátlanul menni, míg ők igen. Néha egy-egy blt befigyel, mert éppen össze tudtam rakni egy kört. Tegnap is meg ma is (egészen az anil pasás afférig) ismeretlenekkel mentem és volt sikerélményem. Mentünk fasza kis class4-es versenyeket sok player-rel és volt olyan, hogy a 4. körben már köröztem is le valakit. Szóval jó volt na. De az ilyen anil pasa félék mindig elveszik a kedvem. Meg az ugye, hogy elég hamar megunom, mert egyszerűen nincs szoba. A meglévő szobák 40%-a állandóan jelszavas, gondolom saját maguk ellen nyomják. Tegnap volt olyan gyerek, aki állandóan twisted twin ringen ment. Kérdeztem tőle, hogy miért mindig csak ezen megyünk. Nem reagált semmit, csak indította a versenyt, én meg léptem. Ha több játékos lenne simvs-ben, gondolom, hogy sokkal változatosabb szobák lennének. Most van egy két tokió-harcos (gyűlölöm a tokiói pályákat), meg simdriftes, néha sgt barnes nyomja b-road-on saját maga ellen, de mások is bemehetnek a szobájába, meg aztán ott van a sok jelszavas szoba. Úgy kell vadászni a normális szobákra.
Új hozzászólás Aktív témák
- 10 évbe telhet, mire az USA-ban gyártják az iPhone-t, az ára 3500 dollárra nőhet
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Androidos fejegységek
- Nők, nőügyek (18+)
- Bluetooth hangszórók
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest