Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Videós, mozgóképes topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Bazzzs
üzenetére
Ez pontosan így lehet, ahogy mondod. Én is elverem az árkádból frissen szabadult egyéneket, mert egyszerűen nem tudják a féktávokat, de a nagy öregekkel meg nem szeretek menni, mert rendre elvernek, ugyanis én pl egy tokión nem tudok hibátlanul menni, míg ők igen. Néha egy-egy blt befigyel, mert éppen össze tudtam rakni egy kört. Tegnap is meg ma is (egészen az anil pasás afférig) ismeretlenekkel mentem és volt sikerélményem. Mentünk fasza kis class4-es versenyeket sok player-rel és volt olyan, hogy a 4. körben már köröztem is le valakit. Szóval jó volt na. De az ilyen anil pasa félék mindig elveszik a kedvem. Meg az ugye, hogy elég hamar megunom, mert egyszerűen nincs szoba. A meglévő szobák 40%-a állandóan jelszavas, gondolom saját maguk ellen nyomják. Tegnap volt olyan gyerek, aki állandóan twisted twin ringen ment. Kérdeztem tőle, hogy miért mindig csak ezen megyünk. Nem reagált semmit, csak indította a versenyt, én meg léptem. Ha több játékos lenne simvs-ben, gondolom, hogy sokkal változatosabb szobák lennének. Most van egy két tokió-harcos (gyűlölöm a tokiói pályákat), meg simdriftes, néha sgt barnes nyomja b-road-on saját maga ellen, de mások is bemehetnek a szobájába, meg aztán ott van a sok jelszavas szoba. Úgy kell vadászni a normális szobákra.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Formula-1
- OLED TV topic
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (6766)
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- Google bontatlan Pixel 10 Pro XL 16/256GB Obsidian 2027.11.04-ig Garis
- DJI Osmo Action Akciókamera és Kiterjedt Tartozékszett Eladó
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Kék, 512 GB, 100% akku, megkímélt állapot, garanciával
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi