- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Bazzzs #21385 üzenetére
Ez pontosan így lehet, ahogy mondod. Én is elverem az árkádból frissen szabadult egyéneket, mert egyszerűen nem tudják a féktávokat, de a nagy öregekkel meg nem szeretek menni, mert rendre elvernek, ugyanis én pl egy tokión nem tudok hibátlanul menni, míg ők igen. Néha egy-egy blt befigyel, mert éppen össze tudtam rakni egy kört. Tegnap is meg ma is (egészen az anil pasás afférig) ismeretlenekkel mentem és volt sikerélményem. Mentünk fasza kis class4-es versenyeket sok player-rel és volt olyan, hogy a 4. körben már köröztem is le valakit. Szóval jó volt na. De az ilyen anil pasa félék mindig elveszik a kedvem. Meg az ugye, hogy elég hamar megunom, mert egyszerűen nincs szoba. A meglévő szobák 40%-a állandóan jelszavas, gondolom saját maguk ellen nyomják. Tegnap volt olyan gyerek, aki állandóan twisted twin ringen ment. Kérdeztem tőle, hogy miért mindig csak ezen megyünk. Nem reagált semmit, csak indította a versenyt, én meg léptem. Ha több játékos lenne simvs-ben, gondolom, hogy sokkal változatosabb szobák lennének. Most van egy két tokió-harcos (gyűlölöm a tokiói pályákat), meg simdriftes, néha sgt barnes nyomja b-road-on saját maga ellen, de mások is bemehetnek a szobájába, meg aztán ott van a sok jelszavas szoba. Úgy kell vadászni a normális szobákra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- OLED monitor topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Csak jövőre jelenik meg a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Küszöbön az androidos PC-k
- EAFC 26
- PlayStation 5
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- További aktív témák...
- Acer Predator Triton 300 gamer laptop, i7-11800H, RTX 3060, makulátlan állapotban
- Fractal Design NORTH charcoal + Fractal Design ION+ 860W Platinum ( Külön is eladó )
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest