Új hozzászólás Aktív témák
-
bubu256
tag
válasz
Dr. Romano #5954 üzenetére
Nincs még AA-I jogsi. Már kb 1 hónapja elértem a szintet azóta várom
Ha jól emlékszem legutóbb május elejére igérték a hivatalos fórumon. -
PaJa1
őstag
válasz
Dr. Romano #5954 üzenetére
Meg is csináltad már a jogsit? van olyan hogy AA license test? Szerintem nincs :p
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
Dr. Romano #5933 üzenetére
Én már váltottam pár levelet velük. Sőt ők kerestek meg engem! (nagyon nagy ritkaság, hogy a fejlesztő keres meg egy adott játékost
)
Szóval nekem talán válaszolnak (legalábbis remélem)...egyébként nem értem miért nem tud beregizni ide egy ember a játék fejlesztői közül... nem muszáj aktívnak lennie, de az ilyen (amit #5930 hozzászólás) feltett kérdésekre tudna válaszolni
Ki tudja... lehet már rég köztünk vannak (inkognito)
Utolsó mondatom egy Horror-film előzetesébe is jó lenne
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
Dr. Romano #5928 üzenetére
Jó lenne, ha Invictus állástfoglalna speedbuggal kapcsolatban.
Mikorra várható, hogy javítják? Javítható-e komoly kódátírás nélkül? Foglalkoznak-e egyáltalán vele? Megtalálták-e mi okozza? Van-e REMÉNY? stb.Ha a héten lesz időm, lehet e-mailben újra felveszem velük a kapcsolatot.
-
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano #5928 üzenetére
VLAT-nál érdeklődtem szombaton, azt mondta, a héten kiraknak majd infókat Aeria fórumra...
-
nike_
addikt
válasz
Dr. Romano #5902 üzenetére
Szia!
Én is beszálltam, a nickem: [PH]nike_
Nagyon jó ez a játék!
-
Viszlát
addikt
válasz
Dr. Romano #5864 üzenetére
Hja... 2x vagy 3x jött össze nekik, de a 1.00-ás idejük is csak közvetlen tankolás után volt, egyébként végig 0.59...
De nem baj, tegnap sokat játszottam, ma meglesz az A-I
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
Dr. Romano #5821 üzenetére
Jó, de akkor magyarázd meg, hogy egyeseknél miért fordul elő gyakrabban(pl. nálam), mint másoknál. 5mbit/512kbit még kevésbé optimalizált netkódnak is elégnek kellene lennie.
Practiceban mentem pár kört TA kocsival 1.02.4 volt üres tankkal. Szóval, ha gond van, akkor nem a p2p résszel, mert practiceban direktbe a serverrel kommunikál a program (elméletileg, mert nem tudni, hogy milyen programozói megoldásokat tartalmaz maga a program).
Ha lag okozza mindezt, akkor nem ártana egy EU-ban lévő server... talán enyhítene a gondon. (Aeria Gamesnek csak nem okozna gondot ez)
u.i:
Ha a speedbug miatt újra kell írni a játék jelentős részét, akkor tegyék, engem nem érdekel, ha hónapokig nincs kocsi/pálya... GSek sok eventtel úgyis gondoskodnának arról, hogy ne unatkozzanak a játékosok.
Nem hinném, hogy az aeria games egy bugos terméket akar támogatni.MaciG.:
Nekem kb. csütörtök jött pm az Aussie ligával kapcsolatban, ha arra gondolsz... -
Plokijuma
aktív tag
válasz
Dr. Romano #5812 üzenetére
Nade miért állandóan negatív nálam? netem nem rossz, nem is lagolok.
Emlékszem régebben, mikor TA-ztam akkor is általában lassabb körök jöttek, mint a többieknek. Tehát lehet, hogy végig speedbugos voltam, csak hol jobban, hol kevésbé?Említettem korábban, hogy többen azt gyanítják, hogy gépfüggő ez a "feature". Nekem kissé öreg gépem van (3-4 éves legalább) jó VGA-val(7900GS). Nálam egyértelműen a teljesítményben a proci (3200+ Athlon) a szűkkersztmetszet. Játék közben végig 100%-os terhelésen fut a proci. Lehet, hogy nem tud minden számítást a proci időben elvégezni, így egy-egy paramétert a játékközben csak megbecsül (tévesen!)? pl a grip értékét is?
Tudom, hogy egyeseket elkerül a speedbug vagy csak nagyon ritkán kapnak belőle. Azok meg tudnák nézni, hogy játék közben mekkora a proci átlagos terheltsége? eléri-e a 100%-t?
u.i0.: Úgy veszem észre, hogy a pH-n csak engem érint jelentősebben/rendszeresen ez a speedbug. Másokat nem nagyon látok panaszkodni ezügyben.
u.i1. Azt a legszomorúbb látni, hogy szinte senki nem foglalkozik a speedbuggal vagy legalábbis nyomát nem nagyon látom, hogy GS/GMek csinálnának érte valamit. Az is eredmény, hogy több hónapos nyomás után beismerték a dolgot, de szerintem ott az Invictus szólt rájuk, hogy ne tagadják a tagadhatatlant.
u.i2:
Másik zavaró dolog, hogy nem látom nagyon írásos nyomát, hogy egy-egy patch mit változtatott a játékban. (pl. egy-egy bug javítása)u.i3.: Talán nyárra össze tudok kaparni megfelelő mennyiségű pénzt ahhoz, hogy egy normális procit+alaplapot tudjak venni. Kiváncsi leszek, annál a masinánál lesz-e hasonló speedbug gondom, mert az sok mindenre választ adhat. pl. a speedbug hardverfüggő-e (ha nem változik a speedbug gyakorisága és súlyossága az esetemben, akkor mégis a netem nem tökéletes, hiába gyors)
Macig:
A váltóáttételezést tudod állítani. Rövid vagy hosszú fokozatokat használsz-e.
A+ legjobb a gyorsulás, de a végsebesség nem túl magas
T+ rossz kigyorsítás, de magasabb végsebesség -
erdol
senior tag
válasz
Dr. Romano #5812 üzenetére
Hát ha valaki tudja mi a speedbug akkor ploki tudja,volt már része benne párszor.
Nem tudom lesz-e egyáltalán javítás rá.Én változatlanul azt mondom hogy aki laggol az valamiért gyorsabb a többinél már többször tapasztaltam.Annyira nem értek hozzá hogy miért de így láttam.
-
Amur
addikt
válasz
Dr. Romano #5798 üzenetére
jaja,ahogy mondod nem rögtön,hanem egy idő után.újratelepítést próbálta az ismi?
mert ha utána is megmarad akkor én hanyagolom. -
vizibal
tag
válasz
Dr. Romano #5761 üzenetére
Be kell linkelni ide. Csak tegyél mellé képet a friendlist-ről is szerintem.
-
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano #5739 üzenetére
Szerencsére elment a villám, csendesen esik.
Régi törésmodellt visszahozzák állítólag!!! Topikja Payden írta.
Képek még a törésről:
Hexan
Quadro
Quadro 2
Hexan durvaEzek nem az én képeim!!
-
wesker24
senior tag
válasz
Dr. Romano #5727 üzenetére
Amugy egy valamit nem értek ebbe a Ta-ban ?? Itt hogy megy a pozició elosztás ??
Asszerint rangsorolja a gép őket ki milyen időt megy ?? Vagyis minél jobb időt kell menni ahhoz hogy elörébb juss ??
-
MaciG
addikt
válasz
Dr. Romano #5666 üzenetére
nice drift 1RP
Perfect drift 10RPLerajtolni az rx7-et és a harpoont, megfizethetetlen élmény
-
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano #5652 üzenetére
Phoenix az igazi! Élvezet vezetni! Azzal szórakoztam vagy 20 percig, hogy betettem üresbe a váltót, pörgettem és élveztem ahogy 1-esben kapar jó darabig.
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
Dr. Romano #5652 üzenetére
1 év múlva lehet, hogy a Panama is ingyenes lesz
ki tudja?
-
MaciG
addikt
válasz
Dr. Romano #5633 üzenetére
Tényleg nem volt, de mért nincs? nem az lenne a reális, ha már a TA-ban is van
-
Viszlát
addikt
válasz
Dr. Romano #5585 üzenetére
Igen, látszik! A kormány Profilerében lehet készíteni profilokat a különböző játékoknak, most megpróbáltam azon keresztül elindítani, a játék el is indul, de ugyanúgy semmi reakci. A furcsa az, hogy a játékban nem látok sehol állítási lehetőséget, hogy mivel szeretném irányítani az autót... elvileg automatán kellene működnie?
Ja és köszönöm
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Dr. Romano #5552 üzenetére
Hello!
Meddig lehet szavazni a profilokra??[My profilém.Nézzétek meg.]
Ja és,hogy kell valaki mondja már el!
Ha tudja valaki irjon.Szavazzatok az enyémre is légyszives.kössz.Ja és ezt irta nekem egy csaj vagy fiu nem tudom itt mit akart pontosan???
Good profile . I liked the videos as well. *repairs crahsed car*
Good luck in contest!mit akar a törött autókkal??
-
Viszlát
addikt
válasz
Dr. Romano #5552 üzenetére
Az jó lenne.
Erősen gondolkodom a kormányon, vagy egy jobb billentyűzet beszerzésén, mert akármennyire is igyekszem, nem igazán tudok finom és folyamatos mozgást előcsalni a gépezetből
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Dr. Romano #5514 üzenetére
az enyemet mar atirhatnad
-
Speed®
titán
válasz
Dr. Romano #5514 üzenetére
7.7CP van mellé, ezzel a legstabilabb és leggyorsabb más cuccokban is.
Igazából mindegy, előbb benéztem CTFezni és miután azt láttam, hogy még mindig repkednek a buszok meg a kamionok, kiléptem és letöröltem a PTt.
Egy olyan játék nem érdemel több időt, amiben ilyen baromságok vannak, vagy ilyen könnyen meg lehet hülyíteni. Ez a P2P rendszer úgy hülyeség ahogy van.
Van egy rahedli budget ótós játék ami sokkal inkább élmény és kikapcsolódás. -
Speed®
titán
válasz
Dr. Romano #5500 üzenetére
Voodoot eladtam már, S3 Trio volt a megmentő. Azzal helyrepofoztam a karit.
Winflash szabályosan törölte a 9700as BIOSát..Flashrommal forceolni kellett.
Van 9000Prom, de az igen harmatos..9700ason Far Cry röccmentes@UHigh..
Többek közt ezért nem értem, hogy a PT miért fut ilyen gyalázatosan szarul..?
Egy DDR2es 7300GT alapon simán viszi 1152@~Med. Ugye nem egy bivalyerős kari, a 6600GTnél gyengébb. A 9700ast meg felhúztam 380/580ra..és mégse elég a röccmentes 1024@Lowhoz semMeglátom mit szól a 865PE laphoz meg a 3.6ra rángatott NW melletti DC DDR400hoz, de nem hinném, hogy érdemi változást hozna a dolog. Az optimalizálásra kicsit ráfeküdhetnének..
-
PepeDon
tag
válasz
Dr. Romano #5500 üzenetére
"Ha bejelentést tennétek gonosz, aggresszív veztésről, viselkedésreől: http://project-torque.thepatriots.net/arse/" Ez van Paja aláírásában.
Itt nem agresszív emberrről volt szó, hanem egyszerű speedbugról. Az Aeria forumát átlapozgattam, mert mintha láttam volna olyat ahol speedbugot lehet beküldeni, de csak az a forum van (illetve találtam meg) ahol Ploki írja a saját kis negatív speedbugját. De ott (mind a 2 oldalon
) egy darab replay sincs linkelve.
-
PaJa1
őstag
válasz
Dr. Romano #5486 üzenetére
Nekem még régről van a legjobb időm 52.xxx Rúkival
Emlékszek 1 kanadai srácra akivel rengeteg futamot nyomtunk és nyertünk meg párban, iszonyat jó draftpartner...sajnos kb 3 hónapja nem láttam
Azóta sem volt ilyen társam.
Most nem gurulok a PRO illetve az Intim autóval, az utóbbi meg sincs. Proval nincs benne taktika, telitank azt jóvan, nem lehet elcseszni a boxkiállást...tré
Billentyűzeten is nagyon jól lehet terelni a TAs autót, a Rúkit biztosan, de a Prot is tartottam kordában billen. De a kormány lenne az ideális, azzal a legkönnyebb tartani az ívet.Valakinek nincs olyan kormánya ami, ami USB-s, nem FFB-es, gyorsan de gyengén tekerné vissza magát középre? Ilyen volt a régi kormányom, csak tartós kölcsönben elveszett..zzzz
-
Viszlát
addikt
válasz
Dr. Romano #5486 üzenetére
Arra még nem igazán volt módom, mivel a kilökés után egymagamban szeltem a köröket...
De ma új esélyt adok a dolognak
-
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano #5440 üzenetére
Reménykedjünk benne. Talán a nagy vérfrissítés sokat kijavít közülük. Olvastátok a teaser topikot? Lesznek olyan kocsik, hogy AA5+ szint kell hozzá, Panama is csak azon a szinten lehet fullos.
-
Target78hu
aktív tag
válasz
Dr. Romano #5401 üzenetére
Én lenni arab diák jönni ide tanulni mágyárországra! Teccikérteni?
Mackósajt meg lenni barát hkv ban és irni ide is - követtem az ementáli sajtszagot.
Target78[HUN] néven lámulok pt ben ált szanaszét tuningolt marhaszarvas destroyerrel.
(van még quadrom,corusom és 1 fullos Cracer ,mert mazohista vok)
A köv kocsi a phoenix lesz ,de az árát tekintve benéztem rendesen -
quadroracer
tag
válasz
Dr. Romano #5401 üzenetére
En Laca (HUN) neven futok. fokent ctf jelenleg! Elnezest a (nem) bemutatkozasert.
-
wesker24
senior tag
válasz
Dr. Romano #5393 üzenetére
Most hogy irtad akkor asszem megvan hogy mi a probléma szerintem !!
Mert nekem korlátozott hálozatom van nem rendes hálozatom LAN-om van !!
Ezt irja ki a hálozati kapcsolatoknál !! Korlátozott vagy nincs kapcsolat !!
Ugyanis nekem nem hálozatba kötött Lan-os internetem van !!
Hanem telefonos ADSL szolgáltatásom van !! 1 megás T-online Internetem van !!
És nálam az internet korlátlan havi dijas !!
Amugy XP SP2 van fennt a legújabb frissitésekkel !! 169.28-es Nvidia Driver, legújabb Realtek driver, és alaplapi driverek !!
Nálam Point to Point Protocol over Ethernet (PPPoE) hálozati kapcsolatom van amin az internet megy !!
Van egy olyan gyanum hogy ez nem fog elindulni sehogyse
még ha belegebedek akkor se !Amugy ezt a P2P-t hol lehet megnézni ? hogy tudja-e az internet egyáltalán ??
-
wesker24
senior tag
válasz
Dr. Romano #5391 üzenetére
Ki van kapcsolva minden !! (Daemon Tools, Nod32, tűzfal) de még igy sem indul a játék !!
Újból felvettem a játékot !! Hátha azért problémázik mert valamit nem jól vett fel !!
De ugysem indul el !! Próbáltam én már mindent !! De ez sehogysem indul el !!
Az Xp-t meg csak ezért nem fogom újra felrakni !!
Lefuttatam a virusirtót virust nem talált, spyware keresőt spyware-t sem talált !!
Na mindegy valamiért a sors vagy a végzet nagyon nem akarja
hogy ezzel a játékkal játszak !!Nem tudok vele már mit csinálni !! Ahogy elnéztem a képeket !! Biztos jó játék lett volna !!
-
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano #5372 üzenetére
Reméljük a legjobbakat!
Ofőnk eléggé szétszór alak.
3 hónapja mondja, hogy fiúk, lányok lenne angol verseny. Ne izguljunk, van rá bőven felkészülési idő. Mondjuk jó, a jövőt előre láttuk... Két hete szólt, hogy ideje lenne készülni. Mondtuk ok. Múlt hét pénteken megint szólt, hogy szerdán verseny.
1 hét alatt összedobtunk valamit, ma kétszer elpróbáltuk és kész. De még főpróba után is volt értetlenkedés.
Ja, szerepelni kell. xD Ez osztályfőnökünk.
-
Speed®
titán
válasz
Dr. Romano #5268 üzenetére
Volt volt..sok minden volt. Q6600 8800GTvel meg 4G memóval. eladtam míg jó árban ment, most meg várok a P45/X48 lapokra meg normális árú 45nm prockókra. Nem jut idő mostanában sok játékra, úgy voltam vele ne álljon a lé a gépben addig. Nomeg van hová tenni, költözködés hercehurca estébé. Szóval megy az élet.
-
Viszlát
addikt
válasz
Dr. Romano #5276 üzenetére
Értem. Most olvasom kicsivel alattunk, hogy nem lehet application formot venni... ezek a figyelmeztetések hol találhatóak? Mert én megszívtam, megvettem, aztán sehol semmi a vizsgánál.
-
Viszlát
addikt
válasz
Dr. Romano #5265 üzenetére
Se nem jobb, se nem rosszabb - más.
Viszont egyszer kifagyott a játék és cancelled-nek írja be nekem, ejnye-bejnye
-
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano #5209 üzenetére
Jaja, arra várok most. Sajnos az új kocsinál nem jó a test drive gomb, azt sem tudom mire lehetne számítani. 130k-t meg nem dobok ki feleslegesen, megint másfél hónap lenne kb összeszedni annyit.
-
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano #5205 üzenetére
129e RP + A1. Mire megleszek A1 lesz ennyi pénzem, de tényleg nem tudom, hogy Panamára költsem, vagy erre a járgányra.
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Dr. Romano #5143 üzenetére
Na elmondom mi van!Ja én vagyok kisvardai.
Azért csináltam uj nick-et a PT-be is meg itt is mert az elején amikor nagyon lögdösödtem akkor utánna már volt olyan játékos aki azért nem jött versenyezni mert amikor regiztm akkor mindenkit kilöktem a TA-ba.Meg tudom,hogy néha ha kilökött valaki és véletlen volt akkor szidtam mint a bokrot azért is boccs!Tudja az akitöl bocsánatot kérek!!!És ezért csináltam uj nick-et,hogy igy akkor nem lesz olyan hogy azé nem jönnek játszani.Az a régi kisvardai az már most nem kisvardai hanem [HUN]-Kisa,és a vezetési stílusa se kisvardai hanem a [HUN]-Kisa.Remélem most már nem lessz olyan aki azért nem jön velem versenyezni TA-ba mert az elején nem ugy mentem ahogy kelett volna.Én ugy regiztem a [HUN]-Kisa-val,hogy nem fogok senkit se szidni ha véletlenül vagy direkt kilök akkor sem,meg én nem fogok senkit kilökni!Remélem megértitek,hogy mi bajom volt!Ha nem akkor majd meglátom mi lessz!
Üdv: Kisvárdai Alex -
PaJa1
őstag
válasz
Dr. Romano #5143 üzenetére
lehet másik felhasználóval jelentkezik be
Nem tudom mi lesz a CTF eventemmel, zavaros választ kaptam, újra rá kellett kérdeznem, még nincs válasz. -
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Dr. Romano #5132 üzenetére
Ez nem az a gyerek akit mondtam az előbb ez egy másik Bogdan99 ő is lögdösődött és a meccset is felvettem a 14 körbe volt az incidens!!!azt kinek tudom elküldeni majd?
mert amit linkeltél én nem ismerem azt az oldalt ass se tuom,hogy hova kell irni a nevet meg a videot!!!
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Dr. Romano #5015 üzenetére
Dr. Romano
A PT-s nickem ugyanaz mint itt a fórumban.
-
Xbean
tag
válasz
Dr. Romano #4965 üzenetére
Hali!
A nickem Zsolti18.
-
pisti
őstag
válasz
Dr. Romano #4932 üzenetére
Játszottam egy maxos Harpoon ellen tegnap, egész jól ment az is rajta.
-
MaciG
addikt
válasz
Dr. Romano #4932 üzenetére
Harpoon?
Még Stallionnal is egy életveszély az a map
Talán quadroval, még jó lehet ,de azt még nem próbáltam.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Dr. Romano #4775 üzenetére
Köszönöm!
(#4777) vizibal: neked is az infót!
Megyek is játszani, had gyűljön az RP...
-
PaJa1
őstag
válasz
Dr. Romano #4769 üzenetére
Én nem nyomulok... Gamepadon ha bökök fél centit, akkor a játékban tekeri a kormányt csutkára, 540 fokkal el
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Dr. Romano #4747 üzenetére
hat nem
eleg csak megnezni EZT
-
vizibal
tag
válasz
Dr. Romano #4722 üzenetére
Ja, rá kellene már szoknom végre a kézi váltóra
. De eddig nem sikerült rávennem magam a váltásra, jobban tudok automatával menni (nem kell még a fordulatszám-mérőt is figyelnem). Csak szélárnyékban, 170 felett tolom fel kézzel hatosba a járgányt.
Apropó, mitől függ, hogy mikor hagyja hatosban automatán, ha én kézzel felkapcsolom? Néztem a sebességet, üzemanyag-mennyiséget, de még nem jöttem rá a megoldásra.
-
pisti
őstag
válasz
Dr. Romano #4716 üzenetére
Én nem találkoztam olyannal.
szerk.: Elolvastam a privit.
-
pisti
őstag
válasz
Dr. Romano #4711 üzenetére
Ezt fejtsd már ki, hogy mitől lett, arcadeos-abb mint az eddigi, pls, pls...
-
pisti
őstag
válasz
Dr. Romano #4702 üzenetére
Idézem magam, persze ez csak hipotézis:
Egyébként volt a fórumokon egy olyan probléma, hogy állítólag billentyűvel gyorsabb köröket lehet csinálni mint kormánnyal, a kis hirtelen kormánymozdulatokból kifolyólag valahogy (állítólag), és hopp most épp ez tűnt el.
Dirtyz:
On 3/12 during our scheduled server maintenance between 3:00-4pm PST | 10:00pm-11pm GMT | 10:00am-11am 3/13 AEDT we will be adding the following new content to PT.
New Licensed Cars: 2006 Subaru Impreza WRX STI and the 2006 Mitsubishi Lancer Evolution MR
New Vs Track: Tokyo Highway Haste
New Style Items: muffler & sideskirt 5 [No C-Racer, No Lagoon]
Additional Race Bonus itemsMagyarán éjfél körül, vagy akár előtte ha minden jól megy, akkor unlockolják az új tartalmakat.
-
PaJa1
őstag
válasz
Dr. Romano #4698 üzenetére
A tízest a gyorshoz ajánlottam, mert mostmár pont fordítva van, minél nagyobb annál gyorsabb. Nekem a mostani 10es is lassu a régi 0.3 hoz képest
Nem szeretném a jó köridőimet gépnek köszönni ezután sem.
új ótók, pálya, design-elemek éjfél körüli leállás után
-
pisti
őstag
válasz
Dr. Romano #4698 üzenetére
Én kb. 10 perc alatt belőttem magamnak az újhoz a konfigot, persze még meg kell szokni, hogy teljesen faintos legyen a dolog. De ahogy írtam is, én is fentebb tettem a Steering Response-t, én 1.0-ról 4.0-ra; a 10.0 szerintem is veszett gyors, legalábbis billentyűhöz, meg nekem.
mackosajt: Igen, ebből a szempontból teljesen jogos a "problémázás".
-
pisti
őstag
válasz
Dr. Romano #4688 üzenetére
Szerintem nem szar, viszont pontosan az történik itt is amiről írtam.
Más (és újra meg kell szokni) = sz@r a többség szerint. (Csak nézz körül itt pár hsz-ben.)A régi nyilván olyan szempontból jobb, hogy azt már megszoktam. Viszont szerintem mindkét fajta irányításnak ugyanúgy van előnye, mint ahogy hátránya is.
Kétlem, hogy ez bug lenne, viszont ha nagy a népharag, akkor erre a legegyszerűbb fogni.Egyébként volt a fórumokon egy olyan probléma, hogy állítólag billentyűvel gyorsabb köröket lehet csinálni mint kormánnyal, a kis hirtelen kormánymozdulatokból kifolyólag valahogy (állítólag), és hopp most épp ez tűnt el.
Ergó szvsz pont, hogy nem bug, hanem javítás ez. Persze kicsit félresikerült. Ugyanis ha látszik, hogy ennyivel kisebb a reagálási sebesség az új szisztémával, akkor alapból magasabbra kellett volna tenni a steering responsivityt, mert sokan szerintem azt se tudják, hogy ezt lehet állítani, meg úgy egyáltalán mint csinál... Magyarul nem vették figyelembe az emberi butaság faktort, ami hiba... -
mackosajt
addikt
válasz
LFS-ben is jönnek patchek... nem az irányítást szidjuk, hanem picit állítunk a seteken, és kész. Sőt. az irányítás szinte állandó.
-
PaJa1
őstag
válasz
Irányítás műküdik rendesen!
Reset-eljétek a beállításoakt a GAME fülön. Állítástok a response-t 10re, és az összes steering helpet, mind a wheel-t mint pedig a keybrd-ot 0%-ra!a response a gyorsaságot állítja, a help meg a gépi beavatkozást.
Kipróbáltam, működik -
pisti
őstag
válasz
Dr. Romano #4670 üzenetére
Valamit valamiért.
Annyiból érthető a játékosok oldaláról ez a "sirám", hogy most kénytelenek átszokni az új rendszerre.
Kicsit gyakorolni kell practiceben meg próbálgatni a néhány beállítást és meg lehet szokni, nem olyan vészes a helyzet mint ahogy itt lefestik páran.Ploki: Én igaz csak a szerpentinen néztem most, de ott pont úgy ment a quadrom mint eddig.
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
Dr. Romano #4668 üzenetére
1 ctf mentem az update óta. mindenki tisztára lelki beteg mert szinte irányíthatatlan lett a kocsijuk.
Gondolom az új kocsik érkezése miatt van ez így s ezeket akarják a legjobbá tenni.
DE! ne a régebb óta meglevő kocsik teljesítményét/irányíthatóágát rontsák le... Abszolút nem reális, hogy 1-1 nagyobb patch alkalmával teljesen megváltoznak a kocsik teljesítménye/irányíthatóága. Tudtommal régen a quad sokkal jobb jármű volt, mint jelenleg.
Egyik nap még jól irányítható a kocsid, másnapra közel vezethetetlen lesz, mert jön egy MÁSIK kocsi...Lehet, hogy az Aeria games adta ki ezt az utasítást, de akkor is ép ésszel is hülyeség volt megcsinálni...
-
Shad0w
senior tag
válasz
Dr. Romano #4608 üzenetére
Ööö, megszakérthetem? Sztm memória címzéssel van baj, mert mielőtt kidob az asztalra beakad a hang. Ebből gondolom, hogy végtelen ciklusba kerül szegény egy rossz mem cím miatt, és vagy a win csapja le, vagy a beépített "watchdog" (asszem így híjják). Amúgy fingom nincs, nemvagyok programozó, de legalább most lehet flamelni.
-
kisvardai
tag
válasz
Dr. Romano #4602 üzenetére
hello tudom,hogy nem ide tartozik de tud valaki honlapot csinálni:??aki tud az irjon privibe de a jatek-nak lessz jó mert a PT vel kapcsolatos!!!!
-
MaciG
addikt
válasz
Dr. Romano #4561 üzenetére
Nállam sincsenek irányítási gondok ha harpoon van bent. B-road-on pl. Stallion-nal ugyanolyan időket mentem mikor volt harpoon, meg mikor nem
-
f1RmW4r3
csendes tag
válasz
Dr. Romano #4515 üzenetére
-
Stig20
tag
válasz
Dr. Romano #4501 üzenetére
Hát igen elég szépen borul...
Az új pályán szinte másodpercenként borulok vele minden apró kis szeméten,hordón,stb. ami kicsit idegesítő tud lenni. -
Shad0w
senior tag
válasz
Dr. Romano #4454 üzenetére
Harpoon is bugzik.
(van ilyen szó egyáltalán?
)
-
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano #4447 üzenetére
Motrocity Onlineról álmodoztam 5-6 éve. De mire lett netem lelőtték a szervereket és kútba veszett az a TÉNYLEG CSODÁS NFS.
-
kisvardai
tag
válasz
Dr. Romano #4447 üzenetére
Nem de van 150 ezrem ugy hoyg stalion veszek majd de lehet hogy inkább uj autot ha jók lesznek!!!!de ha stalion akkor ugy hogy fullra tuningolva!!!!!300 bol kijön a stalion hogy full legyen!!!
-
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano #4388 üzenetére
Rohadtul felidegesített a játék. Nem is nagyon ment most, 2:14-es időket mentem B-Roadon, de az hogy lehet, hogy egy Kawana 2:00 körüli és alatti időket megy?
-
buvez
tag
válasz
Dr. Romano #4375 üzenetére
ahogy látom bent is egyre kevesebben vannak, legalábbis csökken a jelzőcsík....
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
Dr. Romano #4241 üzenetére
no offense, most kicsit durvábban jönnek belőlem a szavak egy nehéz és fárasztó hét után. písz.
-
-=ZS=-
tag
válasz
Dr. Romano #4109 üzenetére
Köszi a jókívánságokat! A kormány nem volt javítva, csak már tizenvalahány éves volt, megöregedhetett
Watkins Glen tényleg durva lenne ezekkel a kocsikkal, remélem majd változik a szavazás állása, szerintem is sokkal élvezetesebb lehetne egy Bristol. Fogjunk össze, irány mindenki szavazni! -
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano #3992 üzenetére
Serpentin.
-
Drift_Elek23
aktív tag
válasz
Dr. Romano #3990 üzenetére
igen láttam.
csak az a kár h én Drift_Elek32 néven játszok! xD -
Drift_Elek23
aktív tag
válasz
Dr. Romano #1 üzenetére
[ Módosította: Atlantis ]
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
Dr. Romano #3973 üzenetére
Egyre inkább kezdek biztos lenni benne hogy nem bug, hanem feature. Mikor is jön elő? Amikor előtted 2-en vannak, ilyenkor a gép mindig a hozzád közelebb állónak mutatja a szélárnyékát, viszont mivel fej-fej mellett haladnak ezért el-el tűnik. Illetve te is amikor egyik mögül a másikhoz sorolsz akkor is változik a távolság, és már rögtön az előző van közelebb. Végső soron arra szolgál hogy lemaradjon a harmadik fél. Ezzel csökkentik a potenciális karambolok esélyét, mivel 3 draftoló statisztikailag sokkal könnyebben gabalyodik egymásba mint kettő.
-
DeepDish
őstag
válasz
Dr. Romano #3938 üzenetére
Akkor mikor kimegyek fomenube akkor miert nullan all a szamlalo es semmit se tudok venni?!
-
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano #3936 üzenetére
Jaja, de egyre többen nyomják ott is, tegnap 40-en voltunk este. Jót csatáztunk szerpentinen. Tibee is jött a Quadroval, majd a 2. hajtű után eltűnt.
-
kisvardai
tag
válasz
Dr. Romano #3938 üzenetére
húú király megcsináltam azokat a próbatteleket és megkapom holnap érte a lovettát!!!!magyarul RP-t
5 feladatbol 5 sikerült összesen 160 próbábol sikerült az 5!!!!
hehe!!!
egy cseppet elfáradtam!!!!! -
Kommy
veterán
válasz
Dr. Romano #3931 üzenetére
Na nem tudom mi volt a baja , de újraindítottam a gépet és most már nem csinálja.
-
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano #3931 üzenetére
Francia is szépen ad! Rákaptam Pro VS-re, sokkal izgalmasabb, mint AMA és többet is keredek vele jóval. Tegnap 7-en szerpentineztünk, 1.5K körül kaptam, pedig nem voltam első.
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
Dr. Romano #3892 üzenetére
Mivel egy tankolással megvan 10 kör vígan, ezért igen
-
DeepDish
őstag
válasz
Dr. Romano #3866 üzenetére
Rohej kurva PQ alatt nyomok print screen erre nem lehet beilleszteni,mert nem is mentette el kurva jatek! VICC!! MEgint elso vagoyk 4 kozul RP ad ,de xp-t nem! License elso aranyra lerakva! Masikat nem is engedi,mert meg Rp pont vagy mit hianyzik hozza?!
-
csige791
tag
válasz
Dr. Romano #3874 üzenetére
Menyire éri megvenni ezt a TA pro verdát ? Menyi lögsösödő van TA pro-n ? Mikor jön a 3. TA kocsi ?
-
DeepDish
őstag
válasz
Dr. Romano #3862 üzenetére
Benedicht: tuti,hogy megvan hisz kiirta,h GOLD!!
A level F-I-ra celoztal?
-
Shad0w
senior tag
válasz
Dr. Romano #3861 üzenetére
Megcsinálták a fejrázós hibát!
Azon kívűl amit még észrevettem, hogy a töltő képernyő ("logging in..." meg hasonlók) átlátszóak lettek. -
DeepDish
őstag
válasz
Dr. Romano #3855 üzenetére
Megvettem es mint feljebb irtam Gold-ra leraktam ,de semmi xp?!
-
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano #3805 üzenetére
Törik?
TA kocsit veszek sztem. Itt a pénzelés hogy megy? Több? Vagy ugyanannyi? -
Amur
addikt
válasz
Köszi,ez tudom,azt hittem osztályonként is nyilvántartják.
hüha: már 800 versenyt mentél!? nem most kezdted!
én még 87-et(igaz egy hétig dupla xp-s csajjal,azért jutottam C-II-ig ennyi versenyből) -
-=ZS=-
tag
válasz
Hűű!! Jópofa az új TA kocsi! Én is, én is!!
Sajna csak jöv héten leszek online legközelebb, addig nem tudom megnézni..
-
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano #3747 üzenetére
Jól néz ki az új map! Hosszúnak tűnik!
Hét végén a leggyorsabb 5000AP-t kap.
Lehet hanyagolom a TA-t és csak Stalliont veszek.
Naív vagyok.
-
MaciG
addikt
válasz
Dr. Romano #3688 üzenetére
okés, köszi akkor majd megyek is
-
ABnormal
őstag
válasz
Dr. Romano #3600 üzenetére
macsek a szemem láttátra ment 1:50-et quadroval b-roadon...
-
Amur
addikt
válasz
Dr. Romano #3580 üzenetére
én kattingattam az egeret pezsgőzésnél,és úgy ment felfelé az RP!
-
Kommy
veterán
válasz
Dr. Romano #3576 üzenetére
Itt a replay ha valaki meg szeretné nézni. Nem volt szerintem olyan rossz verseny, de az utolsó 10 körben unatkoztam, (csak az elvetemülteket kellett kerülgetni)
-
kisvardai
tag
válasz
Dr. Romano #3557 üzenetére
hello jöttök TA-zni???Most megyek fel keresetek meg!!!
-
PepeDon
tag
válasz
Dr. Romano #3555 üzenetére
Van pezsgőzés TA-ban is. Én már csináltam is
, szerintem könnyebb lett (nem kell úgy rángatni az egeret). Bár az is igaz előtte sose kaptam rá bónuszt, mert egyszerűen a csíkot nem bírtam 'tele rángatni'.
-
ABnormal
őstag
válasz
Dr. Romano #3552 üzenetére
honnan? mert az A VS-ben van mostmár pezsgőzés....
-
PaJa1
őstag
válasz
Dr. Romano #3538 üzenetére
Csak tisztázni akarom, mert még mindig vannak sokan, lehet h itt a PHn is, akik nem tudják h mi is az a GS. Annyival vagyok előrébb, hogy megkaptam a többiek elérhetőségét, látom a GS forumot, sárga a nevem, és tudok tesztelni. Nincs semmi féle extra bonuszom, nem vagyok gyorsabb, nem kapok semmit sem a jatekban azért mert GS lettem. Azért akartam szólni, mert nem lenne jó ha más PHs tag, vagy akárki, bannt kapna, rendesen kell viselkedni, a problémákat megvitatni. Remélhetőleg azok akik kiosztják a banokat nem mindig forrófejűek...
Meg azért is írtam,hogy jobban képnen legyetek ezzel a GS dologgla kapcsolatban.
Most kissé átoknak érzem ezt, mert van a legjobb körös verseny és nem indulhatok rajta, mert a GSek (nem én, hanem már akik régebb óta azok) tesztelték ugye az új pályákat és ez előnyt jelent számukra. Kár hogy kimaradok ebből, elég jól megy a Hangar :s
Igyekszem tájékoztatni titeket az égető dolgokról.
Pepe: Szerintem van még legalább két heted az új autóig, mert csak márciusban jön vmikor. Szal még beruházhatsz 1 haproonba kb 650K, és most mivel RPs hétvége van, hamar meglesz1 Béród, csajjal 7K körül hoz, a futam 14 perc, ha jobbakkal mész. Tehát megvan majdnem 30 K 1 óra alatt! azért ez nem sámli...Majdnem olyan TA feeling, szerintem elég jó ez a pontozás VSre
-
PepeDon
tag
válasz
Dr. Romano #3538 üzenetére
Miért volt kár? Irigykedsz?
Engem annyira nem hat meg, ki mit tud. Játszani lehessen, jó sokat. Mondjuk az új TA-s verda érdekelne
, főleg az ára. Szerintem nem lenne jó, ha olcsó lenne, mert akkor az összes amatőr rögtön megvenne (alá kisvárdai
) és megint csak roncsderby lenne a futam. Én személy szerint olyan 300e fizetnék érte, bár gondolom nem lesz annyi.
Várom már az új verdákat, mert a Wizz, Quadro fullos, és égeti a kasszát a több mint fél milla, régi 'ócska' Harpoon-t, meg Stallion-t már nem akarok venni.
-
Plutor
aktív tag
válasz
Dr. Romano #3483 üzenetére
automata váltóval megyek,és szélárnyék nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged