Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
Viszlát
üzenetére
Mea culpa, megtaláltam a megoldást közben:
Login Issues
Having problems logging in? Just go to your Heat Online folder, find the save/game/options and DELETE it. Dont worry, it will refresh itself. The servers have been split, so they do not understand Auto Log In! Welcome to a Lag free game…mostly. Please do not Auto log in during this period, we are working on a fix.
Thanks,
Heat Staff
-
Viszlát
addikt
Hosszú szünet után gondoltam hajtok ma egyet, frissített vagy fél órán keresztül, teljesen új belépési oldal fogadott, csatornát kéne választanom, de egyikre sem enged be. Ha valaki el tudna látni tanáccsal, nagyon hálás lennék.

-
Viszlát
addikt
Ma (számomra) új bug-ot fedeztem fel. TA-ban 6 kör alatt elfogyott az üzemanyagom. De csak egyszer produkálta, az elején, utána már tudtam menni a 9 kört az első tankolás után...
-
Viszlát
addikt
Ma volt pozitív speedbugom, elkezdtem hát vizslatni miért. Észrevettem, hogy bekapcsolva maradt a torrent kliens. Kilépben, bezártam a torrentet, vissza a játékba, speedbug nincs. Kilép, torrent elindít, játékba vissza, első futamon semmi, másodikon teli tankkal 1.01.500
Ezt eljátszottam ötször, ötből négyszer speed bug-om lett, amikor a torrent is ment mellette... -
Viszlát
addikt
válasz
msgt.fubar
üzenetére
Elment a netem... ilyen nincs, kb fél éve nem volt kihagyás...
-
Viszlát
addikt
válasz
msgt.fubar
üzenetére
Huh, megpróbálok hazaérni addigra... mondjuk 3/4 9-től meccs, de addig minimum 1 belefér

-
Viszlát
addikt
válasz
msgt.fubar
üzenetére
Mindenképpen benne vagyok, de valszeg nem ma, mert még mindig melózom...

-
-
Viszlát
addikt
válasz
msgt.fubar
üzenetére
Én is megvettem már, valamikor nyomhatnánk, mert még nem láttam Intimidatoros szobát

-
Viszlát
addikt
válasz
msgt.fubar
üzenetére
A hátulról kipörgetősök ellen a leghatékonyabb szerintem, ha egy pillanatra elkormányzod az autót a kilökés irányába, majd vissza, így megkened az orrát a mögötted jövőnek, tuti fal+fű kombó lesz belőle neki.

-
Viszlát
addikt
válasz
msgt.fubar
üzenetére
Én is felébredtem hajnalban és játszottam végre három jó TA-t, pedig voltak kölykök most is, csak valahogy az értelmesebbje (többnyire NASCAR fanok)... Mondjuk azért nem fogok éjjelente felkelni, de ez jóvót

-
Viszlát
addikt
válasz
Dr. Romano
üzenetére
No meg tegyük hozzá, hogy ha csak rajtam múlna, hogy balesetet szenvedek vagy sem, akkor még oké lenne a dolog. De pl velem történt egyszer egy olyan, hogy egy velem szemben közlekedő teherautónak elszabadult a pótkocsija, átjött az én oldalamra és félig frontálisan, félig oldalba kapott, de úgy, hogy lerepültem az útról és egy villanyoszlop fogott meg... Abból az Audiból karcolás nélkül szálltam ki (a kocsi totálkáros lett), de ebből valszeg még a darabjaimat is csak nehezen tudták volna kiszedni...
-
Viszlát
addikt
válasz
Plokijuma
üzenetére
Igen! Volt 30 köröm kifigyelni, tele tankkal üres tankkal egyaránt

Ha üres a tankom és egyedül megyek, tehát mehetek az általam legideálisabb ívnek tartott vonalon, akkor a kanyar előtti végsebességem 171-172. Körülbelül a kanyar felénél járok, amikor lecsökken a sebességem arra a szintre, amit aztán már tudok tartani végig a kanyar során (162-163). Én úgy szoktam kijönni a kanyarból, hogy az idális ívről elengedem a megfelelő pillanatban, így "átsodródik" a külső sávba, a bukkanón így 165-166 tud lenni a sebességem.
A lényeg, hogy ez a speed bug alatt is ugyanígy volt. Egyetlen különbség amit érzékeltem, az az autó hangjában volt, mintha erőlködött volna, egészen más hangot hallottam mint addig, de lehet, hogy ezt már csak belebeszélem.

-
Viszlát
addikt
Nah, megtapasztaltam a negatív speedbugot. Halál érdekes volt, mert km/óra szerint ugyanúgy mentem mint egyébként (draft nuku, egymagam), mégis a legjobb időm, kapaszkodjatok meg... 1.05.443

-
Viszlát
addikt
válasz
msgt.fubar
üzenetére
Szerintem az a srác tudja, hogy mitől indul be a speedbug. Kb 10x játszottam már vele és mindig volt neki...
-
Viszlát
addikt
válasz
msgt.fubar
üzenetére
Az egy dolog, hogy vannak barmok. Azt is megértem, hogy 15-20 versenyző esetén, a rajt utáni kavarodásban beszopok egy penalty-t, mert a nagy kavarádosban honnan is tudná a gép, hogy én megpróbáltam kikerülni, csak 8 autót nem lehet... De. Hogy a 26. körben, tökegyedül haladva, jó 20-25 másodperces előnynél, a megsértődött hülyegyerek kitolat elém és én kapjak penalty-t... na erre már azt mondom, hogy szar, fos.
Jelenleg van 12 cancelled versenyem. Én még soha nem léptem ki, ezek mind kifagyások. Lehet ezt valakinek jelezni, hogy ugyanmár töröljék ki a saját szarjukat, vagy teljesen értelmetlen?
-
Viszlát
addikt
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Ez komolyan így van? Ha kapsz egy büntetést, akkor oda a rásegítés?
Egyébként is csinálhatnának valamit ezekkel a büntetésekkel, vicc, hogy ha 1 mérfölddel túlléped a pitben a sebességhatárt, akkor ugyanakkora büntetést kapsz mint az aki szétkarambolozta a fél mezőnyt...
-
Viszlát
addikt
Nekem is voltak ilyen gondjaim, meg villogott az autó. Aztán frissítettem a directx-et és azóta semmi. Pedig 1920*1200-on játszom, fullon és minden benyomva.
-
Viszlát
addikt
Sziasztok!
Elmentettem az első reply-omat, megérett a dolog. Kérdésem az, hogy érdemes beküldeni, valóban foglalkoznak vele? Ha igen, akkor a köv. kérdés, hogy hova kell?

V
-
Viszlát
addikt
És sikerült! Az utolsó versenyen nagyon felhúztak megint, de legalább meglett az xp és silver idővel sikerült a vizsga is elsőre

-
Viszlát
addikt
válasz
quadroracer
üzenetére
Sajna nem, nem voltam rá felkészülve, meg el voltam foglalva a csettel... Én próbáltam már speedbugossal draftolni, de nagyon nehéz volt, egyet hibáztam és el is húzott. Amúgy szerintem itt mindketten azok voltak, mert amikor én csináltam (nekem nem volt speedbug), akkor a legjobb időnk 1.00.300 körül volt.
-
Viszlát
addikt
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Hja... 2x vagy 3x jött össze nekik, de a 1.00-ás idejük is csak közvetlen tankolás után volt, egyébként végig 0.59...
De nem baj, tegnap sokat játszottam, ma meglesz az A-I

-
Viszlát
addikt
Olyat láttatok már, hogy két speed bug-os van egy versenyen belül? Draftoltak 0.58-as időket mentek, elég súlyos volt, én voltam a harmadik és majdnem két kört vertek rám

-
Viszlát
addikt
Micsoda versenyem volt most... három idióta a hosszú egyenes szakaszon (TA) egymás mellé beállva akasztottak meg mindenkit akit csak tudtak... nekem mindössze 2x nem sikerült kikerülni őket, így én nyertem
Mondjuk a 18 ezer xp-nek eléggé örültem 
-
Viszlát
addikt
Nah, most ment el egy kicsit tényleg a kedvem a játéktól... hogy mindenféle idióta lökdös, azt már megszoktam, de, hogy egy magyarban ne legyen annyi, hogy ha már keresztbefordított akkor megvár... na mindegy. Pepe, sajnálom, hogy lemaradtam tőled, azt hittem Te is kijössz a box-ba...
-
Viszlát
addikt
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Igen, látszik! A kormány Profilerében lehet készíteni profilokat a különböző játékoknak, most megpróbáltam azon keresztül elindítani, a játék el is indul, de ugyanúgy semmi reakci. A furcsa az, hogy a játékban nem látok sehol állítási lehetőséget, hogy mivel szeretném irányítani az autót... elvileg automatán kellene működnie?
Ja és köszönöm

-
Viszlát
addikt
No, megvan a cuccos, elvileg minden frankó, de a játékban nem reagál egyáltalán semmire. Ég a két kis zöld lámpám is, a tesztere alapján minden funkció működik... Valaki help plííííz.
-
Viszlát
addikt
MaciG:

vizibal: a kedvem azért nem vette el, csak hát eléggé idegesítő az ilyen, főleg a 29. körben, amikor már esélyed sincs feljönni
Persze az is jellemző, hogy az előttem és mögöttem lévő megúszta, pont én, aki középen (elvileg a védettebb helyen) voltam...Elvileg ha minden jól megy, ma veszek egy kormányt és végre emiatt sem leszek hátrányban, bár még sosem vezettem kormánnyal, szal bele kell jönni, de talán az IRL 400-450e km kicsit segítségemre lesz

-
Viszlát
addikt
Na most durrant el az agyam... 30 körös TA, hárman draftoltunk végig, eddigi rekordom is összejött (1.00.438) és a 29. körben a 17. gyerek megbújt a boxutca végén, amikor odaértünk kirombolt, az előttem és mögöttem lévő megúszta, én persze telibe kaptam repültem meg minden. Hetedik lettem így végül...

-
Viszlát
addikt
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Az jó lenne.
Erősen gondolkodom a kormányon, vagy egy jobb billentyűzet beszerzésén, mert akármennyire is igyekszem, nem igazán tudok finom és folyamatos mozgást előcsalni a gépezetből 
-
Viszlát
addikt
Nekem abból van mostmár elegem, hogy ha valaki keresztbefordít és így csúszok, közben belémjönnek páran és én kapok büntetést...

PaJa1: benne vagyok meccs után (max két óra múlva)
-
Viszlát
addikt
Nem adtam fel és végre megnyertem életem első TA-jét
Nem semmi 30 kör volt, szó szerint leizzadtam 
-
Viszlát
addikt
válasz
Viszlát
üzenetére
Nah, asszem a TA-t hanyagolom, csak felhúznak a taknyok. A magyarok se jobbak, egy Mgaby nevezetű illetővel üldöztük az elsőt párban, aztán mikor sikerült megelőzni és lehagyni, átvette a vezetést, de sikerült beérnem annyira, hogy draftolhassak mögötte. Utsó körben megelőztem, koccanás sem volt addig, erre az utolsó kanyarnál keresztbefordít, egyértelmű mozdulat volt...
-
Viszlát
addikt
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Arra még nem igazán volt módom, mivel a kilökés után egymagamban szeltem a köröket...
De ma új esélyt adok a dolognak 
-
Viszlát
addikt
Nah. Lassan egy hete, hogy először játszottam, gondoltam kipróbálom ezt a Thunder Valley-t. Ment nagyon keményen a clear race-re való felszólítás, mindenki nyomta, hogy így lesz a replay mentve meg úgy... Első helyre kerültem, három körön keresztül tartottam a pozíciót, bár kétszer megelőztek, de mindig visszamentem előre. A negyedik kör elején miután harmadszor előztem vissza az egyik srácot akivel kicsit már elhagytuk a többieket, fogta magát és simán keresztbe fordított. Teljesen megdöbbentem, hogy clear race-ről dumálnak és egy ennyire egyértelmű kilökés.... ráadásul ahogy próbáltam egyenesbe kerülni, vagy öten nekem jöttek és még én kaptam büntetést, agresszív vezetésért...

mod: kezdem úgy érezni, hogy öreg vagyok én ehhez... a végén mikor szóvá tettem, valami debe94 úgy le shut up-ozott, hogy csak lestem...
-
Viszlát
addikt
Sziasztok,
két nap játék után elkezdtem fejlesztgetni a gépet (alap kanaka) és nemhogy jobb lett, összevissza csúszkálok az új felfüggesztéssel

Kérdésem az, hogy milyen érdemes vásárolni? És hol tudok AP-t szerezni? Biztos én vagyok a béna, de nem találtam sehol

-
Viszlát
addikt
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Értem. Most olvasom kicsivel alattunk, hogy nem lehet application formot venni... ezek a figyelmeztetések hol találhatóak? Mert én megszívtam, megvettem, aztán sehol semmi a vizsgánál.
-
Viszlát
addikt
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Se nem jobb, se nem rosszabb - más.

Viszont egyszer kifagyott a játék és cancelled-nek írja be nekem, ejnye-bejnye

-
Viszlát
addikt
válasz
mazda626
üzenetére
A directx volt a ludas, nagyon szépen köszönöm!

Dr. Romano: viszlat, de még csak most kezdtem az egészet és eddig nem is működött jól. Láttam amúgy az első hsz-ben, hogy kérted jelezzük az ottani nevünket, de gondoltam majd akkor ha már belejöttem, mert így a TDU után biztosan furcsa lesz az irányítása

-
Viszlát
addikt
Sziasztok!
Gondoltam én is kipróbálom a gémet, másfél nap alatt frissítette is azt a fél gigányi cuccot ami kellett neki. Viszont egy fura jelenséget tapasztalok, "villog" az autó, értsd ezt úgy, hogy vibrál az egész kaszni és hiába frissítettem drivert, nem változott a dolog.
Valakinek tippje esetleg?
Köszönettel, V
Új hozzászólás Aktív témák

- Asus Rog Strix G513 Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- APPLE Airpods PRO 3 , Airpods 4 Airpods Iphone 14 15 16 17 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ezt eljátszottam ötször, ötből négyszer speed bug-om lett, amikor a torrent is ment mellette...

Tökszáraz tankkal tudtam 1.02.997-et menni, egyébként bőven 1.03 felett...