Új hozzászólás Aktív témák
-
mackosajt
addikt
azért az elég nevetséges, hogy délután háromkor még gond nélkül megyek england b-road-on 2:10 alatt az adott gépemmel, 4 óra múlva meg sehogy sem bírok 2:20 alá menni.
Ez így nagyon erős... Az életben sem változik ennyit a kocsim, hogy 4 óra múlva ilyen szarul tudjak menni vele.
bocsánat a kifejezésekért. De éltem már meg pár dolgot ebben a játékban, és jelenleg igen közel állok az uninstallhoz, pedig asszem OB óta fent van a gépen...
meg 2,6 gigától jobbat várok... -
Dr. Romano
veterán
Engem (és még jópár embert) akkor is zavar hogy a játék egyik legjobb elemét -mondjuk úgy- változtatták meg (rontották el) és szvsz igen is zavaró.
Természetesen egy idő után bele lehet jönni, de senki nem örül szerintem annak, ha egy jó dologról egy sz@rabbra kényszerítik...PaJa1
Köszi a tippet, ezt megnézem...
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Alienware 17r4 olvass
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest