Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazda626
addikt
Thrustmaster Modena 360 USB/Gameport
Nekem is ilyen van, csak sajnos valahol bibis, mivel USB-n nem érzi fel, csak ismeretlen eszköznek a gép, viszont gameporton tökéletes, de az meg már vagy 6 éve nincs nekem, szóval van egy 7 éves kormányom, amit haszánltam kb 1 hétig.
De pöpec, jó fogású. Azóta porosodik, én is szeretnék kormányt, de olyat, amin van kuplung is. Thrustmaster RGB Rally Clutch Edition. Az ára is korrekt, jók a visszajelzések, de itthon nem láttam még sehol sem. 
-
Dr. Romano
veterán
0:52-es R-es idő???
Jah, gondolom még a régi Rúkis sebességekkel
(nekem anno akkor 56-volt asszem a legjobb
)Jó draftpartnerekből sajna tényleg kevés van mostanság.
A PRO nekem sem tetszik a taktikátlansága miatt. 2x tankolsz 'oszt taktikázzááá'. Jó lenne ha pl 35 körös lenne PRO-n, akkor 5 körrel lehetne játszani.
Billentyűzettel is szépen lehet TA-zni, azonban ha bekapsz egy penaltyt, akkor oda az ívrásegítés és egyből hátrányba kerültsz
(fél éves bug! Invictus tessék javítani!
)
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De pöpec, jó fogású. Azóta porosodik, én is szeretnék kormányt, de olyat, amin van kuplung is. Thrustmaster RGB Rally Clutch Edition. Az ára is korrekt, jók a visszajelzések, de itthon nem láttam még sehol sem. 
(nekem anno akkor 56-volt asszem a legjobb
)
A PRO nekem sem tetszik a taktikátlansága miatt. 2x tankolsz 'oszt taktikázzááá'. Jó lenne ha pl 35 körös lenne PRO-n, akkor 5 körrel lehetne játszani.
)