- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam Deck
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
Viszlát #28661 üzenetére
Mea culpa, megtaláltam a megoldást közben:
Login Issues
Having problems logging in? Just go to your Heat Online folder, find the save/game/options and DELETE it. Dont worry, it will refresh itself. The servers have been split, so they do not understand Auto Log In! Welcome to a Lag free game…mostly. Please do not Auto log in during this period, we are working on a fix.
Thanks,
Heat Staff
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
Viszlát #6137 üzenetére
Intimes szobát még én is csak egyszer láttam, az is full amcsi volt ma éjjeli 2-kor
De mi csapathatnánk egy jót akkor este fele. Arra lennék még kiváncsi megverhető-e az Inti egy Pro-val
Kanyarban jobban megy, és bár egyenesen csúnyán lemarad köridőben elég közel tudnának lenni egymáshoz.
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Viszlát #6133 üzenetére
..pedig majdnem minden este nyitok egyet, aztán 20-30 perc unatkozás után lépek.. nekem intimmel nem sok kell a 0.49-hez!
és a fentiekre válaszolva TÖKÉLETESEN be lehet venni vele a kanyart, megfelelő íven akár 240-el is!! nem megy a falnak! (ezt tegnap mutatta meg egy C-jogsis srác, miután nyomtam vele 3 versenyt, mind a 3 szor -24 ratingért...fakk)
-
PepeDon
tag
válasz
Viszlát #6133 üzenetére
Intimes ótó
van nekem is . Jó lenne egyet csapatni, draftolva toltam egy 50.9xx időt. Bár draftolni nagyon nehéz vele. Az egyenesben ha rágyorsulsz a másikra, akkor pont a kanyaríven kellene elmenni mellette. Na pont azt nem lehet ezzel a kocsival. A kanyarban tartani a távolságot draftolva, meg kész művészet. Esti órák és hétvége a megfelelő idő nekem.
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
Viszlát #6128 üzenetére
Nagyjából én is ezt írtam csak barokkos körmondatokban
Ja amúgy végülis TA-Intimidator lett az új kocsim, a Panama-ra sokat kellene költeni, én pedig keveset játszom, azt is az oválcsíkon...
Szép nagy tankot kapott, mivel a 11 kör 3/4-éig kibírja naftával, az utolsó kanyarra nem maradt már csak - driftelgetéssel csontnélkül megvan a 11 kör. Drift nélkül egymagamban 218-220 mph-t tudtam belőle kicsikarni, ezt kanyarban ügyesen még 187 mph körül lehet tartani, de tényleg óvatos kormányzással. Viszont a gyorsulása nem valami jó, elég lomhán húzza fel magát eddig a sebességig. Üres tankkal a legjobb időm 51.9 körül volt egyedül.
A pitbe a Pro-nál megszokott módon már az előző körben el kell kezdeni fékezni (
), amúgy nem vészes az sem. Csak ki ne lökjenek, mert mire visszatalálok a pályára és visszagyorsulok addig rámvertek egy kört. Mondjuk az A-I szintlimit és az ára talán elriasztja a núbokat. Viszont elég sokaknak van már, jellemzően A-V szintesek, és főleg a tengerentúlról, de jól játszanak (ezt még tegnap láttam specatorban).
wow, fanatikus tag lettem
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
Viszlát #6066 üzenetére
km/óra szerint ugyanúgy mentem mint egyébként
Kanyarban is? mert csak a kanyarsebesség szokott a béka hátsója alá esni... az egyenesekben gyakorlatilag ugyanakkora a sebességed speedbuggal, mint nélküle... a kanyarsebességben szélsőséges esetben akár közel 15-20km/h sebességkülönbség is felléphet (draft nélkül pesze) attól függően, hogy pozitív vagy negatív speedbugot kaptál.
Emiatt többen arra gyanakszunk, hogy a kocsinak a tapadása(grip) változik meg, ha speedbug van.
(esetleg a tömege is, de ehhez az egyenesben lévő végsebességet kéne vizsgálni speedbugos és nem speedbugos esetben, de ez nem egyszerű, mivel ha negatív speedbugod van, jóval kisebbb a kanyarkijárati sebességed, mint normál esetben, emiatt lehetetlen a végsebeséget összehasonlítani, mert nem ugyanarról a sebességről kell gyorsulnia a kocsinak)
Replay mentve? A legszélsőségesebb esetek talán segíthetnek a fejlesztőknek rájönni a probléma forrására (vagy legalábbis mit lehetne ellene tenni) -
Coyot
őstag
válasz
Viszlát #6038 üzenetére
Nekem valami nagyon durva már, kb 100 versenyből 30on dobott ki, de már a ponokat számoló képrenyő jönne érted, és akkor basz ki vagy fagy meg
A legtöbször rádásul TA-ban fagy, úúútálom mikor 30körösön beérek finish felirat meg h winner, és win desktoptéynleg kellene szólni h tötöljék milve nem jókedvemből léptem ki.
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
Viszlát #6038 üzenetére
absolutely the same shit. utolsó körökben voltam, két kilökött szambázott az amúgyis keskeny pitkijáratnál, DURR telibe az egyik! mire magamhoz tértem addigra már csak ötödik voltam, de a verseny végére meg ki is fogyott az amúgy faszán kimért benzinem emiatt az akció miatt. agresszív vagyok, de ilyenkor kapna pár hátbaveregetést az ilyen. szívlapáttal.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Viszlát #5992 üzenetére
Hajaj.... ez már a karácsonyi nagyupdate óta így van (azóta van ez az ívrásegítés ezzel a hibával együtt
)
Lényege ha billentyűvel tolod és bekapsz egy penaltit, akkor végig a segítség nélkül kell menjél, ami eléggé nagy hátrány, mert az íven folyamatosan rángatni kell a kormányt
Ez igaz. A büntetéses rendszer még mindig nem a legjobb, de régebben nagyon "érzékeny" volt. Kisebb ütközésekért is már agresszív vezetési büntit adott, ami elég idegesítő volt. Szerencsére ezen már változtattak, de -ahogy írtad is- jó lenne még ezen is finomítani...
-
quadroracer
tag
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Viszlát #5837 üzenetére
Hello.Nem tudjátok mi van most a profilos event-el??Mikor lessz vége.És valaki nyert már ilyennel valamit??Valaki tudna adni ötleteket,hogy mit tegyk még bele??
my profil: [Itt a link a Profilomhoz.]
Nézzétek meg.És ha van valakinek ötlete mi kellene még bele az irjon.Nagyon megköszönném.
Üdv: KisaUi1:Még a Panny-rol fogok feltenni rá videot meg szerintem kibővitem az autos részleget még felveszem hozzá az uj verdákat.
Irjatok nagyon kellenének az ötletek.Légyszi
Kössz. -
PaJa1
őstag
válasz
Viszlát #5581 üzenetére
Jó a kormány, precízebben lehet vele irányítnai az autót. Nekem nem mostani minden hájjal megkent kéne hanem régifajta, csak USBsben. Más számítógépen kormányal terelni a járművet mint a valós életben, persze ha ralliztál az más
Itt elég gyorsan kell kapkodni a karimáját...Elvégre ez verseny
Majd fél milla km derék teljesítmény nekem dunsztom sincs mennyinél tartok. -
vizibal
tag
válasz
Viszlát #5577 üzenetére
Hát igen, sajnos akadnak olyan gyökerek, akik - számomra felfoghatatlan okból - abban lelik örömüket, hogy a többieknek keresztbe tesznek, teleszemetelik a chat-ablakot, stb. Próbáld meg nem felidegesíteni magad az ilyenek miatt; ha a közelükbe érsz, húzódj a fal mellé, ott kevesebb kárt tudnak tenni benned (legalábbis én ezt szoktam tenni, többé-kevésbé bevált). Persze ilyen hirtelen jött támadás ellen nem nagyon lehet mit tenni.
Küldj replay tape-et (screenshot-ot, ha verbális) az incidensről a GS-eknek, remélhetőleg tényleg bannolják az ilyeneket.
Csak sajnálni tudom azokat, akik normális, kulturált versenyzés helyett csak lökdösődni meg káromkodni tudnak. Vegyék már észre, hogy nem azért "ingyenes" a játék, hogy a vérpistikék (elnézést kérek minden István nevű tagtól a szóhasználatért) kidühönghessék magukat benne, aztán egy eltiltás után újra regisztráljanak és folytassák onnan, ahol abbahagyták.
Rossz látni, hogy az ilyen félrenevelt óvodás értelmi szintjét alulról karcoló egyének elveszik a normálisabbak kedvét a PT-től. Kitartás, Viszlát, kitartás... -
Viszlát
addikt
válasz
Viszlát #5487 üzenetére
Nah, asszem a TA-t hanyagolom, csak felhúznak a taknyok. A magyarok se jobbak, egy Mgaby nevezetű illetővel üldöztük az elsőt párban, aztán mikor sikerült megelőzni és lehagyni, átvette a vezetést, de sikerült beérnem annyira, hogy draftolhassak mögötte. Utsó körben megelőztem, koccanás sem volt addig, erre az utolsó kanyarnál keresztbefordít, egyértelmű mozdulat volt...
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Viszlát #5476 üzenetére
A TA sajna ilyen tészta. Elég sok gyökérke külföldi van, aki nagyon el tudja rontani a jó kis versenyeket, de szerencsére ez mostanában már ritkábban fordul elő (lehet többét kéne játszanom
).
Lényeg, hogy ne idegesítsd fel ezen magad. Menj 30 körös versenyeket, itt egy penaltyt mindenképp le tudsz dolgozni (volt úgy már sokszor hogy 2 büntivel vígan beértem a 3. 2. helyekrejah és ha full utolsó vagy akkor is menj végig, mert bármikor történhet bárkivel bármi és egyébként is még jó pénzt is lehet kaszálni) lol még rimmel is, hiába este van már...
-
erdol
senior tag
válasz
Viszlát #5476 üzenetére
Szerencsére vannak jó versenyek is,bár sok az idióta.Néha előfordul draft közben hogy kifordítanak vagy te fordítod ki az előtted levőt ha túl közel kerültök egymáshoz.Persze vannak szándékos esetek is.Azért szerintem nem vagy öreg hozzá,majd hozzá fiatalodsz én sem vagyok már mai gyerek.
Szerintem a lagg nem szűnt meg ma is láttam már tokió underlandon hogy hirtelen nagyot ugrott előre az előttem levő nem nitróval.TA-ban meg eltűnt az előttem levő egy pillanatra mikor ütköztek azután meg nekimentem.Sajna video nincs. -
Amur
addikt
válasz
Viszlát #5351 üzenetére
én is gyüjtögetem az RP-t aztán kipróbáljuk a Panama-t szerdán.
mentem tesztet az AP-a járgányokkal is.Hát ne vegye sértésnek senki,de egy RX-7,vagy egy EVO szinte ragad a pályára,egy Quadro után azon vettem észre magam hogy nem tudok velük kicsúszni, nem kihivás ezeket vezetni,remélem az RP-s Panama majd azért megdolgoztat!elvégre a játék öröméért játszom,nem azért hogy én legyek a leggyorsabb. nagyon arcade jeleget kap ha ezekkel játszik az ember,és nem kell hozzá úgy tudni vezetni.
Ez az én véleményem.Cáfoljatok meg,ha nem így érzitek! -
PaJa1
őstag
válasz
Viszlát #5329 üzenetére
Nekem is Kawana-m van (többek között
), mivel most a ligán is részt veszek ezért mindenből csak a 2es cucc van rajta, nem vettem észre soha hogy csúszkálna. Ha fejleszted akkor erősebb lesz és feszesebb, mivel hátsókerekes ezért hajlamos eltekerni a seggét, bár ehhez elég gyenge, erőből nem megy, kell 1 kis kézifék vagy huppanó. Óvatosan bánj a gázzal, ennyit tudok tanácsolni, illetve tegyél rá hátulra tapadást (Grip R vagy R+) attól függően hogy neked melyik jön be jobban. Ezeket a Balance alatta a boltban találod.
Az aláírásomban lévő link valamiért nincs meg... szóval az APról tömören:
APt lehet:
-Nyerni: Challenge módban, ehhez kell hogy legyen Challenge ticketed amit APért vehetsz vagy kaphatsz a forumon hírdetett eseményekért
-Kapni: Forumon hírdetett eseményekért, ha a jutalmazásban AP szerepel
-Venni: A forumon a STORE gomb alatt/után, a játék honlapján pedig a GET AERIA POINTS gomb lenyomása után vehetsz APt. Paypalt ajánlom, gyors, pár percen belül jóváírják az APt a játékban. Nem szükséges dombornyomott kártya hozzá. -
MaciG
addikt
válasz
Viszlát #5329 üzenetére
Az AP-ról bővebben itt
Az alap autót szerintem az elején nem érdemes tuningolni (majd késöbb ha lesz rá plus léd).
Quadrot érdemes venni (régen lehetett ingyé igényelni, de asszem annak már vége,de nem biztos). Ha sok léd van akkor viszont érdemes megvárni az új autókat (ápr 2), ha meg nincs de gyors autót szeretnél occsóé, akkor stallion ( Most csak az RP-s autókat említettem meg, de ha úgy gondolod, hogy beruházol AP-re akkor RX7 vagy chorvette
)
-
Shad0w
senior tag
válasz
Viszlát #5277 üzenetére
Amikor elindítod a játékot (akarom mondani, amikor ráböksz az ikonjára és kidobja azta kis ablakot
), akkor linkek vannak felsorolva az eventekről, különleges eseményekről. Ez az application form-os pl. most a 3. link.
Paja: Jó, -1 bug (fogjuk rá), lényegen nem változtat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autóhifi
- One mobilszolgáltatások
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Nintendo Switch
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest