Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
wesker24 #5560 üzenetére
1) Ne add fel ilyen könnyen
2) Corollával menni kihívás. Legalább érzed, hogy van erő a kocsiban és nem need for speedhez hasonlóan 180-nal veszel be hajtűkanyarokat.
3) A teljesítendő időlimithez nem kell kockáztatni szinte semmit. Ha érzed, hogy kezded elveszteni a kontrollt a kocsi felett inkább vedd el a gázt.
Simán "bekocoghat" az ember. (persze durvát hibázni nem szabad)
4) Nagyobb teljesítményű kocsik kezelhetősége is majdnem hasonlónak fog tűnni (főleg rossz balansszal), igaz ennyire nem durván. (valamelyik túlkormányzott, valamelyik (nagyon erősen) alulkormányzott - ezt majd balansszal többé-kevésbé meg lehet oldani)
5) A gyakorlás ingyenes, annyit tehetsz meg amennyit akarsz.
6) 1 vizsga sem túl drága... kb. egy 7 körös futam B-roadon. Ha neked 1 400 RP drága, akkor egy full tuningos Harpoont minek mondasz? (kb. 760 000 RP mindenestül) -
Dr. Romano
veterán
válasz
wesker24 #5560 üzenetére
Ugyan már!
Ezek a vizsgák már full könnyűek!
Régen asszem a B-kategóriás vizsga valami eszméletlen nehéz volt. 60 sec alatt kellett teljesíteni a pályát, ez csak akkor sikerült ha 100%-osan tökéletes kört mentél (kb. 7 AF-em ment rá amíg végül sikerült).Erre rá pár hétre jött az ünnepi nagypatch, ami a pályát 60sec helyett 73 sec-re könnyítette, ez látva majdnem felrobbantam!!!!
Tehát ne add fel! A mostani vizsgákat már sokkal könnyebben lehet teljesíteni, mint anno...
-
Kommy
veterán
válasz
wesker24 #5557 üzenetére
Hát egyáltalán nem kell fizetni a játékért, meg lehet mindent venni ami szükséges a játékhoz.
Az az 1400 RP meg semmi sztem mivel egy 7 körös B-roadon többszöröse összejön sztem igaz rég mentem azona pályán.
Ráadásul sztem viccesen könnyűek a license tesztek, olvastam olyanokat nem tudom hogy hol de hogy régebben sokkal kevesebb idő volt rá megcsinálni 1-2 tesztet -
Dr. Romano
veterán
válasz
wesker24 #5517 üzenetére
Helló!
Üdv itt!
"Amig AP nincs addig fejleszteni sem tudok semmit !!"
Ez nem igaz! RP-ből is fullosan fel lehet fejleszteni a verdát (az első hsz-ben van egy link, ami egy jó kis cikkre mutat, érdemes azt is elolvasni
)
Az AP exkluzív cuccokra való, de enélkül is el lehet lenni a játékban. Egyébként ingyen AP-t is tudsz szerezni csak "hivatalos versenyeken" un. eventeken kell résztvenned (és persze minnél jobb eredményt elérned). -
PepeDon
tag
válasz
wesker24 #5517 üzenetére
De tudsz. Az AP-hoz normál pénzért banki átutalás után jutsz. Csak azért van odaírva mind a két ár, mert lehet AP-ért és RP-ért is venni dolgokat. Ha nincs elég időd, de sok a pénzed, rögtön regisztráció után megveheted a legjobb gépet és feltuningolhatod (bár az kicsit nehéz, mert amíg E-s vagy nem tudsz sok mindent megvenni) csak pénz kell hozzá.
Nyugodtan vedd meg a cuccokat RP-ért. Először a tapadáson javíts. (egy cucc akkor aktív, ha a kép háttere piros. Az elején én is benéztem, vettem ezt azt, de a kocsi nem gyorsult
)
-
-
Target78hu
aktív tag
válasz
wesker24 #5406 üzenetére
A gameguardos móka egy másik ismerősömnél segített ,neki se indúlt el a pt(gamegumó).
És igen azért kell törölni ,hogy frissítse újra hátha gebasz volt az első telepítésnél!
Nem tudok többet mondani ,kérem kaccsolja ki! (sry)
De ,ha most xarakodik a játék és abbafejezed a szenvedést ,akkor lehet a késöbbi fagyásoktól,kékhaláltól,lagghegyektől kiméled meg magad!
Sok esetben csak szerencse kérdése ,hogy müxik a game rendesen (3 havernál kékhalál&fagyás és nem p-I 233mmx egyik masinája se ;-) )
Nálam max , a login képernyővel szemezhetek újra versenyközben olykor -
Target78hu
aktív tag
válasz
wesker24 #5396 üzenetére
Töröld ki a gameguard mappa tartalmát vagy :
-ha routered van nyisd meg ezeket a portokat: UDP 12321-12329
-kaccsoljad ki ,ha ezek bármelyike fennt van : PeerGuardian, Daemon tools, Steam, threatfire, rivatuner, omega drivers, multires, powerstrip, ati tray tools, dna drivers vagy más 3rd party graphics utilities cucc
Az aeria fórumáról kontárkodtam: (egyébként ez 1 ismemnek segített)
1. Startmenü, futtatás, beírod: sysdm.cpl és enter (-t nyomsz)
2. Speciális fűl, teljesítménynél katt a beállításokra.
3. Adatvégrehatás megakadályozása fűl,Adatvégrehatás megakadályozása fontosabb windows programoknál és szolgáltatásoknál <- ez legyen kiválasztva!
4. kattanj az OK-ra 2x. -
quadroracer
tag
válasz
wesker24 #5392 üzenetére
Most olvastam hogy NOD32-t hasznalsz. Azt is nezd at alaposan mert van benne olyan vedelem, ami akkor is mukodik ha te lelovod a progit! Karantenba nezz bele nincs e benne egy gameguard.des vagy akarmi fajl. Ha igen akkor torold! Nezd meg az esemenynaplot is, hatha abban is van vmi riasztas. Amugy az IMON reszt kell atbogaraszni. Most mar tenyleg remelem hogy sikerul elindulasra birni!
-
quadroracer
tag
válasz
wesker24 #5396 üzenetére
Szia!
Szerintem mukodnie kell a te Internetkapcsolatoddal is! Csak nezd at a bongeszo beallitasokat az IE-nel. Igaz ez csak egy tipp, de probald meg!
Tehat IE-->Internetbeallitasok-->Kapcsolatok
Itt nezd meg, hogy latsz e valamit a Telefonos es virtualis maganhalozati beallitasoknal(huh de hosszu..) Szerintem ott latnod kell valamit, ha igen akkor katt ra es nezd at a beallitasait. Ha lattal ott valamit ha nem sztem nezd meg a helyi halozat beallitasait ugyanezen a fulon!
Ha beleleptel akkor sztem legyen bepipalva az automatikus eszleles! Ezen kivul pedig sehol ne legyen pipa ha nem hasznalsz proxyt!
Remelem segitett, ha nem akkor se csuggedj, mert csak valami beallitas miatt nem megy ki a gameguard! En ilyen esetrol tudtam de nalad lehet mas van, de azert proba cseresznye! ;) Ha nem segitett akkor vedd elo az internetes papirjaidat es bongeszd at, hatha vmi nincs jol bekonfigolva!
Sok sikert! Viszlat a palyan! -
Benedicht
tag
válasz
wesker24 #5392 üzenetére
Internet explorer-ben nezd meg hogy az Internet beallitasoknal (Eszkozok/ Internetbeallitasok/ Kapcsolatok/ Lan beallitasok)-nal van-e proxy megadva. Ha van megadva, de nem hasznalod, vagy rosszul van beallitva, akkor a gameguard nem tud csatlakozni.
Mas: Teszterek kerik, hogy aki speedbugot tapasztal az csinaljon a versenyrol replay-t, toltse fel valahova, es valahogy jelezze(screenshot, kommentben), hogy mennyi volt a maximalis(vagy mar nem normalis) sebesseg.
-
Dr. Romano
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest