Új hozzászólás Aktív témák
-
PepeDon
tag
válasz
Plokijuma #5823 üzenetére
Nem akarlak megsérteni Ploki, de amikor bejött a Serpentines pálya azon olyan időket mentél a quadroval, 'ami már nem emberi'. Jó utána téged is lenyomtak (talán), de akkor se mond, hogy mindig negatív speedbugod van, mert ez így nem helytálló. TA-ban lehet, de az egész PT-re nézve nem. (ez csak olyan kis megjegyzés).
Én személy szerint azt vettem észre, ha valaki speedbugos (plusszosan), akkor tuti van aki negatívan is. Pl a múltkor utolsó három köröm (a végén kb 2 körre való maradt) 1:03.5xx, 1:03.1xx, 1:02.9xx volt. A mögöttem levő meg futotta a szokásos 1:01.9xx-1:01.5xx időket. Ha lett volna még 2 kör el is veszítem a futamot. Az ellenkezője annyira nem fordult még elő vele, hogy egyedül fussak 1:00.xxx időket.
Régi gépről meg annyit, hogy Kisvárdai a következő konfigon tolta. Bár nem tudom volt-e speedbugja. 2,8 cerka, 256mb ram, 9250 radeon. Kész diavetités volt a start. Mostanában talán 3ghz p4, 1 gb ram, meg x1050 radeon ez se egy teljesítmény bajnok, de a múltkor driftelve futott 0:59.8xx időt tehát, vagy ő, vagy driftpartnere kicsit bugos volt, vagy csak simán annyi drfit jött össze, hogy ennyit lett.
Azt kijelenthetjük, hogy nem gép és nem net sebesség függő a speedbug. Az lehet, hogy más laggolása eredményezi, ezt ki kellene kisérletezni. 10-15 ember és 2-3 órán át TA-zni. Persze mind magyar lenne és akkor kb azonos lenne az esélye a speedbugnak. Ha valakinek lenne, akkor nem az EU-USA táv miatt van. Azért kellene annyi ember, mert akkor már valaki tuti laggolna. Esetleg kevesebb ember és a háttérben meg futtatni le és feltöltést. Lehet, hogy még így se jelentkezne a speedbug, de egy próbát megérne.
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Politika
- Mini-ITX
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby rádiós topik
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest