Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- Amazon Kindle
- Projektor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Csak tisztázni akarom, mert még mindig vannak sokan, lehet h itt a PHn is, akik nem tudják h mi is az a GS. Annyival vagyok előrébb, hogy megkaptam a többiek elérhetőségét, látom a GS forumot, sárga a nevem, és tudok tesztelni. Nincs semmi féle extra bonuszom, nem vagyok gyorsabb, nem kapok semmit sem a jatekban azért mert GS lettem. Azért akartam szólni, mert nem lenne jó ha más PHs tag, vagy akárki, bannt kapna, rendesen kell viselkedni, a problémákat megvitatni. Remélhetőleg azok akik kiosztják a banokat nem mindig forrófejűek...
Meg azért is írtam,hogy jobban képnen legyetek ezzel a GS dologgla kapcsolatban.
Most kissé átoknak érzem ezt, mert van a legjobb körös verseny és nem indulhatok rajta, mert a GSek (nem én, hanem már akik régebb óta azok) tesztelték ugye az új pályákat és ez előnyt jelent számukra. Kár hogy kimaradok ebből, elég jól megy a Hangar :s
Igyekszem tájékoztatni titeket az égető dolgokról.
Pepe: Szerintem van még legalább két heted az új autóig, mert csak márciusban jön vmikor. Szal még beruházhatsz 1 haproonba kb 650K, és most mivel RPs hétvége van, hamar meglesz
1 Béród, csajjal 7K körül hoz, a futam 14 perc, ha jobbakkal mész. Tehát megvan majdnem 30 K 1 óra alatt! azért ez nem sámli...Majdnem olyan TA feeling, szerintem elég jó ez a pontozás VSre
Új hozzászólás Aktív témák

- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Warships
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Bittorrent topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
1 Béród, csajjal 7K körül hoz, a futam 14 perc, ha jobbakkal mész. Tehát megvan majdnem 30 K 1 óra alatt! azért ez nem sámli...Majdnem olyan TA feeling, szerintem elég jó ez a pontozás VSre