Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Nekem még régről van a legjobb időm 52.xxx Rúkival
Emlékszek 1 kanadai srácra akivel rengeteg futamot nyomtunk és nyertünk meg párban, iszonyat jó draftpartner...sajnos kb 3 hónapja nem láttam
Azóta sem volt ilyen társam.
Most nem gurulok a PRO illetve az Intim autóval, az utóbbi meg sincs. Proval nincs benne taktika, telitank azt jóvan, nem lehet elcseszni a boxkiállást...tré
Billentyűzeten is nagyon jól lehet terelni a TAs autót, a Rúkit biztosan, de a Prot is tartottam kordában billen. De a kormány lenne az ideális, azzal a legkönnyebb tartani az ívet.Valakinek nincs olyan kormánya ami, ami USB-s, nem FFB-es, gyorsan de gyengén tekerné vissza magát középre? Ilyen volt a régi kormányom, csak tartós kölcsönben elveszett..zzzz
Új hozzászólás Aktív témák

- Battlefield 6
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Rendszergazda topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Acer Aspire A315-56 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Emlékszek 1 kanadai srácra akivel rengeteg futamot nyomtunk és nyertünk meg párban, iszonyat jó draftpartner...sajnos kb 3 hónapja nem láttam
Azóta sem volt ilyen társam.