Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
Dr. Romano #5486 üzenetére
Nekem még régről van a legjobb időm 52.xxx Rúkival
Emlékszek 1 kanadai srácra akivel rengeteg futamot nyomtunk és nyertünk meg párban, iszonyat jó draftpartner...sajnos kb 3 hónapja nem láttam
Azóta sem volt ilyen társam.
Most nem gurulok a PRO illetve az Intim autóval, az utóbbi meg sincs. Proval nincs benne taktika, telitank azt jóvan, nem lehet elcseszni a boxkiállást...tré
Billentyűzeten is nagyon jól lehet terelni a TAs autót, a Rúkit biztosan, de a Prot is tartottam kordában billen. De a kormány lenne az ideális, azzal a legkönnyebb tartani az ívet.Valakinek nincs olyan kormánya ami, ami USB-s, nem FFB-es, gyorsan de gyengén tekerné vissza magát középre? Ilyen volt a régi kormányom, csak tartós kölcsönben elveszett..zzzz
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Nintendo Switch 2
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Autós kamerák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest