- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- NVIDIA® driverek topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizibal
tag
válasz
Plokijuma
üzenetére
Teljes mértékben egyetértek veled. Nálam egy óra TA után (kb. két 30 körös, vagy jó sok várakozás és egy 30 körös) után szinte menetrendszerűen jelentkezik a negatív bug. Első vagy második tankolás után rendkívül bosszantó tud lenni, hogy egyszerűen nem bírok 1:03 alá menni a tankolás előtti kör kivételével, holott előtte simán összejönnek az 1:02:xx-1:01:xx idők draft nélkül (utóbbi persze a tankolás előtti körökben, tehát nem pozitív bug eredménye).
Sokszor egyszerűen lemaradok, hiába megyek az előttem lévő szélárnyékában (már ha megjelenik egyáltalán, és nem járatja velem a bolondját, hogy mikor kívül vagyok, akkor látom, mikor belemennék a légüres járatba, akkor meg pikk-pakk eltűnik, nem csak vizuálisan, hanem a gyorsító hatása is). Lehet, hogy én vagyok naiv és nem ilyen egyszerű a megoldás, de nem tudnák simán egy trace-eléssel megállapítani, hogy ilyenkor melyik változónak nem annyi az értéke, amennyinek kb. lennie kellene?
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest