Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Creative997

őstag

TA-val kapcsolatban, nekem is szoktak gondjaim lenni. Olvastam kinek mi a gondja: nekem egy picit máshogy történik ugyanaz. Szokott lenni (ritkán a speedbug miatt megunom) hogy több 30 köröset tolok egymás után. Az első átlagos, 1:01:közepe tankolás előtt, ha nem löknek ki simán meg tudom nyerni. Ok, vége, következő futam, tetű lassú a kocsi egész végig. Király. Általában el szokták rontani a tankolást, így az élmezőnyben tudok zárni, de a győzelmet el lehet felejteni, mert minden körben gyök 2vel "száguldozom" és mindig utolérnek és rendszerint 2 futamonként jelentkezik. Ráadásul engem inább az bosszant a leges-legjobban hogy gyakran előfurdul hogy az előttem lévőknek nincs szélárnyéka és ő nem speedbugos és cseszhetem hogy valaha is utolérem. A másik szélárnyékos dolog hogyha ketten mennek előttem párhuzamosan, beállok az egyik mögé--> eltűnik a szélárnyéka, rendben, beállok a másik mögé, akkor annak tűnik el, vissza, megint eltűnik etc etc... de volt már olyan is hogy nem volt szélárnyék mégis gyorsultam. Miért nem lehetne már megcsinálni, hogy ne legyen ekkora különbség két verseny között???

Új hozzászólás Aktív témák