Hirdetés
- Vezetékmentes, hordozható és még monitor is? Erre gyűjt(ött) a VUELIM
- A Switch 2 helyett a Steam Deckre fókuszál a Borderlands 4
- Szigszalag tartja egyben, és? Rekordközelben van a VGA-kiméra!
- Mesterien csapta le az OpenAI reklámparáját egyik konkurense
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
Új hozzászólás Aktív témák
-
Target78hu
aktív tag
Személy szerint nem találkoztam speedbuggal ,csak szimplán akadozik néha pl route 2 1 bizonyos szakaszán függetlenűl a résztvevők létszámától.
A dobozom ami villog előttem meg nem retro (c2de6300,8600gt,2gb) ,de mégis kénytelen vagyok lejjebb venni ,hogy élvezhető legyen /Fsaa-ki ,mert TA ban a szélárnyék akad(t) pl nálam).
Vagy ott van a másik zavaró dolog ,hogy az ellenfelek motorhangja enyhén hangos és ha nem kuksizom a speedometert ,akkor vigan megyek 2 esben míg lenem maradok.
A szobák szűrője nekem nem müxenek ,de lehet én vok láma pl beállítom ,hogy 4 es class vagy egykora tragacsok jöhetnek és szimplán becsorognak 6os szintű vontatóhajók.
A lobby-ban várok félórát mire bejutok valahova ,ha sikerűl is :
1. kidobnak mert HUN vagyok/túl gyors/csak (persze figyelve a szobanevet)
2. bejutok és kilép mindenki
3. tucat verda hegyek ne má' ,hogy mindig verve legyek -elfelemegyek
4. pályatöltéskor kurblis nettel+286 al rendelkező bushman kölökre várok 10 percet ,s mire végre menne kilép fele
Level-r óta követem a játékot és sok bug/bosszantó dolog volt benne ,de folyamatosan hoz újdonságot ,ezért bejövős nekem.Ez meg 1 mittoménminek: [link]
Új hozzászólás Aktív témák

- Getac S410 katonai laptop eladó (Intel I5 6300U 4X2,4Ghz, 16GB DDR4, 1TB SSD, jó akku)
- X13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i7-1355U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Workstation? Gamer PC? Netezős irodai konfig? YOU NAME IT!
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest