Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- 3DMark 11 eredmények
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSP33DY
aktív tag
Amit te kaptál az benne van már a játékban, az emilben írták is...
És hol, persze már írtam reggel, hogy egy golf (labda szedegető) kiasutó.. De kapni még nem lehet, és még az explorer sem adja! (hidd el
)
És milyem emilben írták?mit? Nem kaptam mailt, csak egyet, amikor elküldtem az eventes mailt, és csak egy plíz bí patient válasz jött.. semmi más! Ma néztem (mindet)
-
JackShephard
tag
Félreértettél Paja, én nem a GSek munkáját akartam lehúzni. Nagyon is becsülöm amit csináltok, elhiszem hogy iszonyú sok meló van vele.
Igazán megérdemelnétek ti is ezért valami bónuszt, de ezt is az aeria irányítja, mint minden mást. Én csak kicsit meglepődtem, mivel eddig bármely cl5ig autó volt az első díj tudtommal. Csak szerettem volna tudni, mi ez a titkos class1 autó. Ennyi volt a kérdésem.
Új hozzászólás Aktív témák

- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- 3DMark 11 eredmények
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Gumi és felni topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Temu
- További aktív témák...
- Precision 5570 27% 15.6" 4K UHD+ érintő i7-12800H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dali Oberon 5 - dió
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Nintendo Switch Oled-ek Picofly chippel okosított Dual Boot Hekate Tinfoil CFW RP2040
- Iphone 15 pro - Natural 128GB - Karcmentes, 90% akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8G I 8GB I 256-512-1T SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
Igazán megérdemelnétek ti is ezért valami bónuszt, de ezt is az aeria irányítja, mint minden mást. Én csak kicsit meglepődtem, mivel eddig bármely cl5ig autó volt az első díj tudtommal. Csak szerettem volna tudni, mi ez a titkos class1 autó. Ennyi volt a kérdésem.