- Csatlakozik a chipgyártást forradalmasító Terafabhoz az Intel
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
Mariann,
Nekem is mint mondtam, hasonló problémám volt, mint kékhalál. Leteszteltem a memóriát, semmi. Aztán a többi hardwert is és semmi hibát nem talált. Egyedül a videókártyamemóriát nem tudtam tesztelni, ezért visszavittem a boltba mivel akkor még garanciás volt és nem találtak semmit. (a gond akkor volt amikor filmet vagy játékot akartam elindítani. Rendszertelepítés megoldotta, nem volt probléma 1 hónapig. De kinek van kedve állandóan format c: - zni? Azt hittem h a memória a ludas, amikor a végét használja az hibás és e miatt indul újra. De nem. Aztán a videókártya, de az sem. Végül az alaplapra gondoltam, mert egy haveromnak is olyan van mint nekem és neki is ez a probléma, de az sem. Aztán jött a vidkártya driver és az sem vált be.) Végül úgy hiszem megtaláltam a hiba forrását. Új winfost raktam fel és mellé más codec-et (codec: COder-DECoder (codec) - kódoló-dekódoló; multimédiás állományok betömörítésére és kitömörítésére használható segéd- vagy meghajtóprogramok gyűjtőneve.). Ace Mega Codec Pack volt és lecseréltem ffdshow-ra és hoppá, semmi baja. Havernak is az volt, és amióta ő is az ffdshow-t használja neki is működik.
Szóval még1x Mariann: milyen codec-ed van?
Új hozzászólás Aktív témák

- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- EVGA GeForce GTX 1080 Ti FTW3 HYBRID
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest