Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- USB, Bluetooth, Power – A logók valódi jelentése
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
JackShephard
tag
Nos, igen Yozseeval nagyon szépet mentünk amíg meg nem történt a pitnél a baleset, felhúztam magam, de aztán megbeszéltük, nincs harag. Sőt egy jó lagos edzést is tartottunk a ligára, Crea társaságában. Viszont a nap eseménye számomra a Bobtail kupa volt Tanzawán.
Terminátor fejű csávók markolóval, őrület... A replayt vagy fél óráig bámultam és fetrengtem a röhögéstől. Pár képet feldobok ide bemutatónak, ha esetleg kell valakinek a replay, elküldöm szívesen. Ja és ha a felfelé kört felvette valaki, azt megnézném, mert azt nem tudtam rögzíteni.kép1
kép2
kép3
kép4
kép5
kép6
kép7
kép8
kép9
kép10Nekem a CTF is bejött tegnap a c-racerrel, bár nem mindenki rajongott érte..

Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Samsung Galaxy S10+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Terminátor fejű csávók markolóval, őrület... A replayt vagy fél óráig bámultam és fetrengtem a röhögéstől. Pár képet feldobok ide bemutatónak, ha esetleg kell valakinek a replay, elküldöm szívesen. Ja és ha a felfelé kört felvette valaki, azt megnézném, mert azt nem tudtam rögzíteni.