Hirdetés
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- VR topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isten88
senior tag
válasz
Ricco_hun
üzenetére
Szerintem a CTF is jó fun, mikor belépek, legszívesebben azzal játszom, mert Én azt tartom a legizgalmasabbnak, és ott másokkal is tudok játszani interaktívan. TA-zni is szerettem régen, mert érdekes volt, csak én meguntam. SimVS számomra unalmas, ArcadeVS halott, csak kezdők vannak ott, Challenge mód kihalt, pedig nem lenne rossz "pénzbe" is játszani. Drift utoljára számomra akkor volt jó, mikor még a Hangar csak egy kör volt. Mire megtanultam 4 millió fölött driftelni, ki is szedték, és ezzel számomra meg is ölték ezt a játékmódot. Drag jó lenne, csak nem ad semmit. Explorer meg RP szerzésre jó combozni. Ezzel nem a többi játékmódot akartam leamortizálni és másokat sértegetni, csak én ezeket szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák

- E-roller topik
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Star Wars rajongók
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- További aktív témák...
- DJI RS3 Mini
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1185G7 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD / Nvidia T500 / újszerű akkumulátor
- HP EliteBook 840 Aero G8, Core i5 1145G7, 32GB, 512GB NVME
- Makulátlan! Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Lenovo Thinkpad T14S Gen 1,AMD Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB, 512 GB, MAGYAR világítós billentyűzet
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest