Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• proof88

addikt

válasz Iron Funeral #6725 üzenetére

Nekem igazából kimaradt ez az életemből, a P4-es korszakban is P3 volt nekem, a következő lépés Pentium D volt már. Szóval DDR ramom sosem volt, SD után egyből DDR2 jött. Persze tudtam hogy van DC, csak nem igazán érdekelt. :)
    Nem tudom hogy teljesítményileg hogyan hat egy P4-es rendszerre a dc hiánya, viszont régebben volt egy meghatározó élményem, amióta az irodai gépekben is követelem a dc-t, mégpedig az, hogy 2006-ban barátnőm gépe cerka 3.2 ghz és 512 mega memória volt, 1 modul, és a vga egy radeon x300. És hát szegény szeretett volna most wantedozni, csak hát gányul ment neki. 640x480, cuccok minimumon, stb. Elég gány volt. Nos én úgy voltam vele, hogy a postprocessing legyen csak bekapcsolva, mert úgy szép sárgás lesz az egész és az fasza. No miután a vga újabb drivere is feltelepült (gyári cd-s volt rajta addig csak :D ), már 800x600-ra lehetett emelni a felbontást. :C
    Na de itt jön a DC-s élményem. Haveromtól volt 2 db 256-os modult. Emlékeztetőül: bnőm gépében egy db 512-es modul volt. Nos a játék meg-megakadt, tehát 25-30 fps megvolt, de 3-4 mp-enként kicsit megakadt a játék, ami elég zavaró száguldás közben. A DC-mód ezen segített, a 2 db 256-os modullal megszűnt ez a jelenség! :C Szerencsére az intel chipset már akkoriban elég toleráns volt dc szempontjából a memóriákkal szemben (i915), ezért berakhattam az 512-es modult is, és megmaradt a DC-mód, everest memóriatesztje is igazolta. Úgyhogy örült. Bár főleg az 1 giga ramnak örült, mert így bátran ALT+Tabozhatott simsezés közben, hogy msnezni is tudjon. :DDD 1-2 mp volt így az alt+tab, sajnos 512 mega rammal 10-20 mp. :U Szóval így lettem sztár a barátnőm szemében 2006 nyarán. :C Pedig tudhatta volna, mekkora láma voltam, hiszen akkoriban vettem P5WD2 lapot magamnak, de minek..., és 460W-os Thermaltake tápot, de minek... tessék most beégettem magam, hogy lássátok, én bevállalom! :K

Új hozzászólás Aktív témák