Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- RAM topik
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- ASUS notebook topic
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- LED / LCD TV topik
- Kompakt vízhűtés
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
A következő futam Monza, márc. 28-án, tehát most vasárnap lesz a VB-futam!
Térkép, adatok
Padlógázzal - szimulátorral Monzában
A motorgyilkos monzai pálya vár az F1-es mezőnyre
Hamilton jó eredményre számít a gyorskorcsolyapályánVideók:
Pályabejáró a BMW új fejlesztésével by PR00F: onboard, ill. más kamerákkal.Csak a hűtést kéne megoldani valahogy.
Schumacher onboard 2002 1:20.730
Schumacher onboard pole lap 2003 1:20.963
F1 Monza Lap Record Barrichello 2004 1:20.089
Raikkonen Q2 fastest lap 2005
Raikkonen onboard 2006
Massa onboard 2006 -
Farkas23
aktív tag
válasz
proof88 #7798 üzenetére
Ja érdekes volt az kis szünet, csak keresgéletem mindenkit h ki hol van,de senkit nem találtam! Aztán eszembe jutott, h ilyen már volt vmikor, és nem naon paráztam!
Egyébként már megvannak a pontok, ha kell akor gyere msn-re elküldöm!
Vmikor beszéljük meg a Spa-i futamot! -
proof88
addikt
Igen, mindenkinek ilyen volt, de ezt beszéltük is a futam után, lehet már nem voltál ott. Én ott voltam Reset és Frenky mögött a buszmegálló sikánnál, fordultunk rá a célegyenesre amikor eltűntek, ránéztem alul a csíkra, mindenki eltűnt, na mondom rohadt jó, azt hittem a netem a gond, de ránéztem a modemre és semmi gondot nem mutattak a ledek, és miután a játék nem akarta bontani a kapcsolatot, így reméltem, hogy nem a netemmel van a gond, csak paráztam, hogy nehogy belefékezzem magam valakibe, mert nem látom. Szerencsére a 3. szektor elején újra mindenkit láttam.
Nem tudom, hogy ez játék bug-e vagy a szerverrel volt a gond...
Igen amúgy, a pontok még mindig csak Nürburgringig vannak összegezve. De ma hozzáadom a Hungaroringes és Valenciás eredményeket is, már nagyon érdekel, hogy hanyadik helyen állok.
-
cila1
aktív tag
Tegnapi futamon a 2.vagy 3.körbe eltünt mindenki a pályáról.Azt hittem hogy bontott a net.Én mentem tovább már majdnem kiléptem a játékból amikor hirtelen feltünt az összes autó.Mindenkinél ez volt a helyzet vagy csak én tapasztaltam ezt a jelenséget?
-
cila1
aktív tag
Csaó.
A VB pontok még nem tükrözik a valóságot,ugye?Pár verseny eredmény hiányzik? -
sajna nem tudtam melóból meglógni,igy nem tudtam indulni a futamon.
pedig nem keveset gyakoroltam a futamra -
proof88
addikt
válasz
proof88 #7785 üzenetére
Most látom, a nevem mellett az áll, hogy "Felfüggesztés". Ez így ebben a formában nem igaz, ugyanis az autó végig versenyképes volt, de csak 14 kört mentem vele, mikor leintették a versenyt. Viszont a kerekei rögzítve voltak még a kasztnihoz, mondjuk az egyik oldalon már piros volt a felfüggesztés, az tény.
De autónak még jó volt.
-
Sub-S
senior tag
"Figyelem!
A mai VB-futamon a következő emberek nem indulhatnak, mert balesetveszélyesek:
- Brixx,
- Sub-S,
..."Mitől lettem volna én balesetveszélyes?
-
JColee
őstag
válasz
Iron Funeral #7781 üzenetére
és így is le kell maradni, mert különben belétek megyünk
-
JColee
őstag
válasz
Farkas23 #7779 üzenetére
nem is, de az már zavaró, ha állandóan az egyenes közepén kell satuzni
proof88 nem fogom ötször leírni ugyanazt
egyenesben ne kelljen nyomni a féket. ennyi lehet menni lassan menni
most nyilván akinek jól sikerült a futam, annak ez kis probléma, de mivel én kiestem kapásból, ezért ideges vagyok
elcsesztem egy csomó időt gyakorlással, várakozással azért, hogy egy kanyart se tudjak bevenni -
Iron Funeral
őstag
Először is szeretném megköszönni a támogatóknak, hogy itt lehettem, a csapatnak pedig a nagyszerű munkát amit az autón végeztek. Az első pár kör eléggé nehéz volt de aztán a végére bevált a stratégiánk és a lehető legjobb helyen zártuk a futamot.
JColee: igen, de ügyelni kell a gumihőmérsékletre, ha nyomjuk elől mint az állat a vége akkora fog a rácsra érkezni amikor már jól lehűlt a gumi.
-
ervin33
tag
bocs jcolee,de nem tudtam idöben megállni mert a ball oldala a kocsinak a füvön volt és hiába fékeztem nem állt meg.
-
proof88
addikt
Figyelem!
A mai VB-futamon a következő emberek nem indulhatnak, mert balesetveszélyesek:
- Brixx,
- Sub-S,
- Harcos,
- Tomax,
- Woody,
- Breisa,
- SirAlo,
- Vizza.A következő futam Monza, következő héten, vasárnap.
-
vizza
csendes tag
Valaki irja meg azt h mikor belepek 1 akarmilyen szerverre fsonera belep rendesen es ra 5 masodpercre kidob a szerver ki irja h connection lost....miert van ez?
-
vizza
csendes tag
Hat de meg nincs meg kezdodve
meg csak 18:54 -
vizza
csendes tag
Na sikerult minden de mikor beszeretnek leni azt irja ki nalam hogy current session closed!Miert van ez?
-
vizza
csendes tag
De milyen pachet??Le toltottem a sime rfactor aztan az fsonet majd a 2009 trackpackot,ennyit kell fol rakni nem,?mas nem volt csak ennyi 3 fajl amit fol instalaltam pls help
-
proof88
addikt
Figyelem (akit érint), ma Spa VB-futam este, negyed 8-tól gyülekező!!!
Előtte 17:40-kor gyakfutam időmérő, 18:00-tól gyakfutam.
Box kijárat: az első lehetőség, ahol ki lehet jönni. A limitert a lámpától lehet kikapcsolni, ami egy vonalban van az aszfaltra festett fehér vonallal is. Viszont a box bejáratánál vigyázni kell, ott ugyanis nincs egy vonalban a lámpa a festett fehér vonallal! A vonal előbb van, már ott limitált sebességgel kell menni!
-
Stirlitz
senior tag
Hello!
Nem tudtok eladó pedált? Logitech DFP-hez kellene. A konkrét példánynak az a baja, hogy szétkoptak a pedál potméterek. Állítólag a Logitech momo-nak is teljesen ez a pedálszettje, ha valaki tudna egy hibás momo-t, szóljon legyen szíves! (vagy bele illő potméter is jó lenne, de nem hiszem, hogy ez kereskedelemben beszerezhető)
-
vizza
csendes tag
Engem siralo hivott a ligaba
-
proof88
addikt
Kíváncsi lennék, hogy hirtelen honnan jött ez a 3 új ember, na ebből interjú lesz!
Ismeritek egymást?
Leírhatnátok, mióta foglalkoztok szimezéssel, vannak-e régebbről ligás tapasztalataitok, milyen kormánnyal/gamepaddal/billentyűzettel nyomjátok, és ne feledjétek részletesen kitölteni az oldalunkon a profilotokat!
vizza: vigyázz, mert ezen a fórumon (az egész ProHardveren) tiltott a warez, és mi is eredeti játékkal nyomjuk.
Küldtem privit.
-
vizza
csendes tag
A cracket honnan tudom leszedni?
-
vizza
csendes tag
Azt szeretnem kerdezni h ha a 2008 as modot toltom le akkor miert kell a 2009 f1 trackpack?
-
Szabesz
őstag
-
vizza
csendes tag
Amugy lagg vagy valami szokott lenni?
-
vizza
csendes tag
Koszonom
-
vizza
csendes tag
El fogadom a szabalyzatot,persze ha el fogadtok a ligaba lattam meg van 1 hely
-
vizza
csendes tag
Hello,szeretnem ha az admin el fogadna keresemet
-
SirAlo
aktív tag
Nah mar a mod lennvan, most toltom a trackpackot ami lassan jon
, am ti kormanyal vagy billentyuzettel vezettek ? van egy kormanyom is de a pedalja nem megy, lehet beallitom hogy a gaz-fek kormanygombrol menyen
-
Szabesz
őstag
Kit tisztelhetünk "Vizza" alatt? Lehet elkerülte figyelmem, de nem látom a jelentkezését (vagy nekem nem szólt senki)
-
Farkas23
aktív tag
Üdv
Persze, jöhetc nyugottan! 2 pilóta közül választhatc: Honda (Jenson Button) és Force India (Giancarlo Fisichella)!
Az oldalunkra légyszi regelj!(Lehetőleg mindent tölts ki!)
Szabályzatot olvasd el!
Üdvözlünk a csapatban, reméljük mindig részt tudc venni!
Innen tudod leszedni a dolgokat!Üdv Farkas23 BT
-
SirAlo
aktív tag
Hello, szeretnek csatlakozni a ligahoz, be tudtok venni ?
-
macy
addikt
Mindegy, kár ezen agyalni. Szeptember még baromi messze van.
-
ervin33
tag
válasz
Iron Funeral #7738 üzenetére
hát egy pár millioan majd bizti megveszik.
-
ervin33
tag
válasz
Iron Funeral #7729 üzenetére
1 jokis furikázásban énis benne vagyok ma
-
Sub-S
senior tag
Sajnos a hétvégi futamon sem fogok indulni valószínűleg...
-
Iron Funeral
őstag
válasz
ervin33 #7724 üzenetére
Mondtam én, hogy nem lesz belőle egy rFactor
Egyértelmű többségben vannak azok akik komoly szim helyett egy F1 kocsikkal tömött Race Drivert akarnak. Végül is nem baj, multimóka/szim F1-re megmarad továbbra is az rF/rF2, ezzel meg mehet az offline kocsikázás, Légy Te a Bajnok címmel
Más.
Érdeklődék, hogy ma vagy holnap nem-e lesz kis gyakorlófutam/rajtgyak. (nem, nem főgyakorló)
-
ervin33
tag
csao. fent van az rfactor? az fsone2008? akkor a 2009 track pack? meg a hozzá valo patch kell majd
ha valami hiányzik innen az elsö oldalrol le tudod szedni.
szerintem fire foxot használj mert internetexplorer-el nem nyitja meg a gp hungary oldalon a letöltéseket.
-
Farkas23
aktív tag
Üdv
Igen van hely! Beülhetc a Williams-be (Nico Rosberg), a Force Indiaba (Giancarlo Fisichella) és a Hondába (Jenson Button). Jöhetc nyugottan! Egy nevezést kérnék majd, meg oldalunkra való regisztrálást!
Szeretettel várunk!Üdv Farkas23 BT
-
Hugs
csendes tag
Hi!
Érdeklődnék van-e hely a ligátokba(a hely nem számít)?
-
ervin33
tag
válasz
Iron Funeral #7721 üzenetére
itt irnak rola hogy a videokon árkád beállitásal ment a srác.
azt gondoltam hogy nem hardcore szim lesz, szoval az a helyzet hogy a több millio vásárlo van többségben akik nem kemény szimet akarnak. és a code arra fog gondolni nem pedig arra a kisebb felhasználoi körre aki full szimet akar.
de bizti lehet majd arcade és sim mod közt választani az eddigi forma1 ben is ugy volt.
-
ervin33
tag
itt egy link az f1 2010 es játékrol sajna angola szöveg de sokmindenröl irnak benne .én az irányitás részt leforditotam. ti köztetek vannak akik jol vágják az angolt. meg nézhetné vki. és kometálhatná hogy miröl is irnak ponosan.
-
ervin33
tag
válasz
Iron Funeral #7717 üzenetére
figyi !!! ugyebár nem nagyon tudjuk hogy élöben milyen szárnyal mennek monzában??(pontosan!) a veréb lehet 1-1 el ment itt azért volt nagy a sebeség ,de a kanyarban már bajok voltak.
-
macy
addikt
-
proof88
addikt
válasz
Iron Funeral #7708 üzenetére
ejj
-
proof88
addikt
válasz
Iron Funeral #7705 üzenetére
No majd ezt vasárnap meglátjuk, egyelőre maradjunk annyiban hogy a gyakfutamon én voltam az egyedüli befutó.
-
Iron Funeral
őstag
Nekem ez nem tűnt fel. Igazából azért könyörög a kocsi, hogy vágjam oda valahova/robbanjon fel, legyen vége a szenvedéseinek amit a gyilkolásával okozok
Nálam nincs olyan hogy visszavett tempóNa jó most füllentettem, azért én is tudok cizelláltan vezetni, de nem akkor amikor be kell érnem, meg kell előznöm valakit
-
JColee
őstag
válasz
Iron Funeral #7701 üzenetére
nem, gyakorláson is általában sok benyával megyek 8kivéve, ha javítani akarok a legjobb körömön, de kb a 2-3. körtől jobban csúszkál (pedig gyakorláson is szoktam menni hosszabb etapokat)
erre nem fogok rájönni, de azt tudom, hogy versenyen óvatosabban kell vezetnem -
Stirlitz
senior tag
Egy mezei 2magos elég lesz. Ide a rozsdás bökőt! Megkockáztatom, egy 3ghz környékére rángatott E2160 vagy ATHLON X2 is elég lesz neki, de egy HD4830, vagy HD5670 VGA kelleni fog. Meg 3Gb ram, de inkább 4Gb. Akinek ilyesmi gépe van, az nyugodtan várhatja a game-t. Persze nem hiszem, hogy 100fps ezzel meglesz full grafon 1024*768 felbontásban. Inkább 40-50fps sebbeséget várok. És legyen igazam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- RAM topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Google Pixel topik
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- iPhone topik
- Robot fűnyírók
- Synology NAS
- További aktív témák...
- D-Link 5G Mobile Router
- Logitech G705 Lightsync - Fehér - garanciával, számlával
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Airpods Pro 2nd Gen. USB-C, Bontatlan, Új, 0 Perces, Aktiválatlan, 1 Év Garancia
- Apple Airpods 4th Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, Aktiválatlan, 1 Év Garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest