Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Nem kaptunk óvást a Hungaroringgel kapcsolatban.
Megnéztük a rajtot, a boxkiállásokat.Tervezett büntetések:
- Ákoska késői fékezése a rajt után, baleset okozása
- Woody Stirlitzbe ment a 2. kör 4. kanyarjánál
- Cila túl gyorsan hajtott a boxba a 11. körben, 109 km/h
- Ervin mindkétszer átlépte a boxkijáratnál a záróvonalat
- Ace egyszer szintén átlépte a záró vonalat boxból kijövetVideók:
Hungaroring Incidents - k01-02 - start part 1
Hungaroring Incidents - k01-02 - start part 2
Hungaroring Incidents - k06k06 - Harcos crash
Hungaroring Incidents - k11k13 - LaCeeN crash
Hungaroring Incidents - k12-k12 - Sub-S crashcila: láttam amit írtál az oldalra, ott valamit szerintem kifelejtettünk... Viszont legközelebb a Büntetésekre való válaszokba reagálj.
Az esetet megnézzük, amúgy valszeg igazad van.
-
Speedg
csendes tag
Vigyázzatok a szerelők új szerszámokat tesztelnek [link]
Remélem hozzánk nem jönnek
-
Iron Funeral
őstag
Nem hinném, hogy grafikába nagyot villantana, majd talán az rFactor2 alá érkező cumók, feltéve ha tudja majd az új gMotor a DX10+ eljárásokat.
Viszont most néztem meg rFactorcentral-on és 90%-on áll most a progress bar, még a végén lehet, hogy tényleg megjelenik szezonkezdés előtt -
Frenky89
addikt
Ha megköveztek se tartom jónak.
-
cila1
aktív tag
válasz
Iron Funeral #7291 üzenetére
A Youtubon láttam videót szerintem nagyon szép lesz.
Melyik Valencia lesz?Régi vagy a mostani?Mert már dönteni kellene. -
Iron Funeral
őstag
Állítólag a 2010-es szezon előtt megjelenik, de ez csak állítólag. Szerintem írjunk egy Levelet a mítoszirtóknak, majd ők megmondják a tutit
-
proof88
addikt
válasz
Frenky89 #7287 üzenetére
De amikor lassít az tényleg jó, 2008-ban a BMW-t vakon is fel lehetett ismerni a jellegzetes mély hangjáról, az én kérésemre lett bepakolva a mélynyomó.
-
cila1
aktív tag
Fsone 2009 mikor jelenik meg?
-
Frenky89
addikt
válasz
Iron Funeral #7285 üzenetére
Sztem meg olyan mint egy hurutos elektromos fűnyíró.
-
proof88
addikt
válasz
Iron Funeral #7285 üzenetére
Amikor tolóüzemben megy, akkor nagyon hasonlít az igazira, de gyorsításnál meg nagyon nem jó.
-
Iron Funeral
őstag
válasz
proof88 #7282 üzenetére
MMG08 BMW hang. Szerintem egészen jó lett, ami az FS-ben van az konkrétan ronda szerintem, de ez jó lesz
-
-
proof88
addikt
Most már a Nürburgringen szerzett pontok is felkerültek!
-
proof88
addikt
válasz
akoska07 #7270 üzenetére
Ja igen, szóval nekem úgy működött, hogy a zipen belül az Europe mappát csomagoltam ki a Locations-be, egyébként nem is listázta. Így már listázta, csak nem töltötte be, hiányolta az egyik .mas fájlt. Úgyhogy ami az Europe mappában van 2 mas fájl, azt másoltam a Locations-be is és az Europe mappán belül a Valencia09Beta mappába is, mert nem tudom a kettő közül melyik helyen keresi, de így már működik!
szerk.: egyébként bocsi, tegnapra terveztük az átállást, de én le is léptem, mondtam is, hogy amíg nincs fenn az új pálya, nem is gyakorlok már. Viszont ha ráéreztél a pályára és már 35-ös időt is mentél, akkor a mostani pályán is jó leszel, mindenki romlik kb 5 mp-et az eredetihez képest.
-
cila1
aktív tag
Melyik pálya lesz?
-
Sub-S
senior tag
Ezt benéztem...
-
proof88
addikt
válasz
ervin33 #7255 üzenetére
én alap setuppal mentem a 37-es időt szóval 35-ös időt tudnék menni én is sztem egy idő után, frenky meg sub 33-asat egy idő után, szóval sztem a ciláé a tuti, de kinézetre is, ráadásul sokan nyafognak hogy szürke a pálya, na ebben már színesebb azért, pl fák is vannak
Farkas: nem tom sztem jó ez így, nekem jobban is tetszik mint az ausztrál, mert eseménydúsabb volt
Jó lett sztem.
Bár talán a motor hangok megint kicsit halkak. És továbbra is vastagnak tartom a szövegek fekete körvonalát!
-
proof88
addikt
válasz
ervin33 #7252 üzenetére
CAPS LOCK BEKAPCSOLVA MARADT?
Én MMG-set nem próbáltam, hanem ezeket:
- ami most a szerveren van, ez a 2009-es trackpackban van. Alap setuppal 1:37.3-at megyek.
- FSone trackpackban van egy 2008-as béta Valencia, az kb ugyanez kinézetre, de csúszósabb a pálya, 1:40 körül megyek rajta.
- van a WCP-s amit cila linkelt, ez 2009-es béta Valencia, tényleg szebb és tartalmasabb, sokkal jobban hasonlít pl a Massás onboard videóhoz, és olyasmi csúszós mint a 2. pálya, ami tegyük hozzá közelebb áll a valósághoz, mert a valóságban sem tudtak 35-ös időt menni, a legjobb 38-as idő volt, ami tankolt volt, lehet üresen mentek 37-est is. Tehát a valósághoz a cila által linkelt pálya áll a legközelebb. Ha ma átrakjuk a szervert, akkor még mindenki simán készülhet rá. -
ervin33
tag
ÉN NAGY KÜLÖMBSÉGET NEM LÁTOK A PÁLYÁK KÖZT ÉN PROBÁLTAM AZ MMG ÁLTAL KÉSZITETET IS MA MÁS A KERÉK VETÖ,ÉS NEM A LEGJOBB. PROBÁLTAM AZ FSONE ÁLTAL KÉSZITET VALENCIÁT AZ MEG MEGINT CSAK UGYAN AZ MINT AMIN MOST MEGYÜNK.
-
proof88
addikt
válasz
ervin33 #7250 üzenetére
ehh, sajnos biztos lesznek olyanok, akik bedőlnek ennek, pedig minden cég elmondja, hogy az ügyfelektől ők sosem kérnek semmilyen előfizetői adatot emailben, és telefonon sem. Telefonon max akkor, ha ügyet akarsz intézni és megkérdezik az előfizetői azonosítódat, persze az más eset, mert te kezdeményezed a dolgot.
-
ervin33
tag
válasz
proof88 #7249 üzenetére
SRÁCOK FIGYELEM!!!!!!!!!!!!! AKINEK UPC EMAIL FIOKJA VAN !!! HA KAP EGY LEVELET AMIBEN ELÖFIZETÖI ADATOT KÉR A UPC AZ NE KÜLDJÖN SEMMIT VISSZA !!!! ADATHALÁSZ EMAIL. ÉN MOST KAPTAM HÁT ELÉG GYANUS VOLT A SZÖVEG A MONDATOKAL NEM STIMELT VMI MINTHA FORDITO GÉP CSINÁLTA VOLNA. MEG A CIM IS GYANUS VOLT EGYBÖL HIVTAM A UPC-T MONDTÁK HOGY ÖK SEMMIT NEM KÜLDTEK. VIGYÁZZATOK!!!! KÉMKEDÉS FOLYIK!!!!!
-
proof88
addikt
Na most gyakorlok a pályán, aztán megnézem a másikat is.
szerk.: viszont nálam asszem 2-féle Valencia van alapból, ez a linkelt egy 3., na megnézem őket. -
proof88
addikt
Ausztrália: 2. hely, 21 pont.
Malajzia: 6. hely, 15 pont.
Bahrein: 2. hely, 21 pont.
Spanyol: 3. hely, 19 pont.
Török: 4. hely, 17 pont.
Monaco: 1. hely, 23 pont.
Kanada: 2. hely, 21 pont.
Angol: 7. hely, 14 pont.Hopp ez csak 151 pont.
Ja megvan, Magny-Cours mé nem elérhető???
De ha a pontversenynél megnézed jobb oldalon, ott ott van.Ott első lettem, így jön ki a 174 pont.
Elérhetővé raktam, bocs ne haragudj, ha szerkesztés módba bejelentkezek, akkor látom, így viszont nem tűnt fel, most már látható. De ha a Pontversenyt nézed vissza, futam-futam után, akkor ott szerepelt eddig is. Viszont köszi hogy szóltál, hiányzott a francia futam, pontosabban nem látható volt. :/
-
proof88
addikt
He???
Mindenkinél az angol futamig összegezve vannak a pontok. A jobb oldalon ott van Verseny eredmények menü, versenyenként vissza is nézheted, hogy ki mikor mennyi pontot szerzett. Illetve a Pontverseny menü lejjebb, ott szintén megnézheted, hogy összegezve ki hanyadik helyen állt a versenyek után. Farkas szokta megcsinálni, én meg ellenőrizni is szoktam, én is összeadom a pontokat, szóval stimmel minden. A Nürburgringen és a Hungaroringen szerzett pontok még nincsenek számolva. De mit látsz, ami nem jó? Pl. a Te esetedet nézve:
Melbourne-Malay-Bahrein-Catalunya - ezeken még nem indultál.
Isztambulban szereztél 14 pontot.
Monacoban 0.
Montrealban 12 pont.
Silverstone-ban megint nem szereztél pontot. Ez eddig 26 pont.Ha Farkas megcsinálja a Nürbis táblázatot, akkor hozzád 10 pont fog kerülni még, ill. ha meglesz a Hungaroringes táblázat, akkor még nem tom mennyi. Ha ezeket hiányolod, akkor ok, hamarosan meglesznek, de e 2 versenyen szerzett pontok még másnak sincsenek jóváírva.
Viszont nem rossz ötlet, hogy balra a pontverseny állásához az is odakerüljön, hogy mikor lett utoljára frissítve.
-
cila1
aktív tag
Proof.
Lenne 1 kérdésem.Mitől van az hogy valakinél nőnek a VB pontok és van akinél nem? -
cila1
aktív tag
Gyerekek!!
Nem érdekel senkit a Valenciai pályával kapcsolatos kérdés??? -
proof88
addikt
válasz
Farkas23 #7239 üzenetére
írásjelet ne rakj a mondatok végére!
Ha mittomén azt írod, hogy xy megelőzte ab-t, akkor se felkiáltójel, se pont ne legyen a mondat végén, így értem
Helyesírásra ügyelj plíz!
Én nem tom milyen zene jó f1 alá, esetleg ha kapsz ihletet a hivatalos videókból vagy nem tom -
Farkas23
aktív tag
Mondjatok vmi zenét ami 5 peres kb. , de ne legyen több, és persze jó f1 alá!
-
ervin33
tag
-
cila1
aktív tag
Sziasztok.
Ervinnel megnéztük a GP Hungaryn lévő WCP neve alatt futó Valenciai pályát.Szerintem megkéne nézzétek mert sokkal szinesebb.Nem annyira nyomasztó mint a jelenlegi.Ervin ha feltudod tölteni valahová és belinkelnéd szerintem sokan megköszönnék. -
cila1
aktív tag
ERVIN!!!!!!
Nézd csak milyen tag vagyok!!!!!!!!!!!! -
cila1
aktív tag
Találtam 1-et.Gp Hungaryn van 1 WCP Valenciai pálya.33MB.Nem tudom most megnézni mert dolgozom de ha valaki ráér megnézhetné.Lehet hogy szarabb mint ez ami van de lehet hogy jobb.
-
cila1
aktív tag
Nincsen más fejlesztésű Valenciai pálya?Mert ez ami van az nagyon ronda.
-
proof88
addikt
Megvolt a Magyar Nagydíj!
Időmérő: link1, link2.
Verseny: link1, link2.Aki óvást nyújtana be, azt itt tegye!
Következő helyszín: Circuito Urbano de Valencia, utcai pálya.
25 kanyar
Térkép, adatok
Leírás, fékekre figyelni!
Kubica kedveli a kontrasztos valenciai pályátVideók
Felipe Massa Onboard Pole Position Lap at Europe (Valencia) 2008
BMW Kubica onboard
F1 Valencia Street Circuit: Fernando Alonso
Rubens Barichello onboard Valencia 2008 RA108
L.Hamilton pole lap valencia onboard (hát ez így érdekes, de a hivatalos oldalon rendesen megtekinthető)
MT89 GP2Series 2009 Valencia Sprint Race Petrov Onboard
Onboard BMW Oracle's USA - Valencia - 28 Jan 2010szerk.: Kubica gyors kormánymozdulatai vazz...
ezt mindig megfigyelem nála, kb a feéle mozdulat felesleges szvsz, de legalább úgy tűnik, mintha komolyan gépészkedne a kocsival, de nem baj ettől még ok!
De a BMW motor mély hangja alacsony fordulaton...
-
proof88
addikt
válasz
Frenky89 #7224 üzenetére
ehh... akoska szólt is még bőven verseny előtt, a gyakfutam után, hogy nagyon ugrál a kocsim... én végig mindenkit folyamatosnak láttam egyébként. Megnéztem pingtest.net-en, úristen, ilyen D-s minősítést kaptam.
Időmérő elején azért tűntem el, mert újraindítottam a gépet, a modemet, majd pingtesteltem és A minősítést kaptam, ill. a speedtesten is teszteltem, ahol szintén jó eredményem lett, pedig korábban az is rossz volt. Szóval bocsi, ha valakinek gondot okozott ez! Mondjuk szorosan csak előtted voltam, illetve a verseny elején Szabesz előtt, nem tudom akkor volt-e valami gond... Pedig minden hétköznap szoktam kvék lájvozni is és ott nem szokott gondom lenni a pinggel.
-
ervin33
tag
szoval az idömérö még ahogy sikerül, elég jol meg voltam töltve 15 körre volt benyám a versenyen. a rajt utánni kalamajka, abbol kapot a jobb futomüvem. hát elég rosszul lehetet kormányozni de nem akartam kimenni a boxba. 6-7 helyen voltam. kikapcsoltam a javitást hogy idöt nyerjek. de pár km el átt léptem a sebeséget a box ba kaptam egy büntit. bementem azt elvoltam tájolodva hogy átthajtásos vagy stop and go. hát ott volt a box személyzet én be álltam . 12mp kijövök ugyan ugy ott a jel hogy töltsem le a büntetést. azt megyegy tovább következö körbe meg kizártak
szabesz: hu az meredek volt hát éphogy ki igen. pedig mikor meg láttalak és kiszámithatatlan volt a kocsi iránya hogy hova pördülsz,mondom magamba ebböl csatt lesz,de vhogy elkerültem kis szerencsével.
nemrég belenéztem a replay be,hát a renaultok jol egymásra találtak.
kivleszek mit hoz ki ebböl a bt
-
JColee
őstag
azt azért vágjátok, hogy a leggyorsabb körömet a pályán verseny közben futottam
bár lehet, hogy volt benne egy pici szélesítés, de ezt nem olvastátok el -
Szabesz
őstag
válasz
proof88 #7217 üzenetére
Eddig talán egyszer vágott le, de az még VB előtt volt, és az sem ilyen. Most elfeketedett a 2. monitor (amin ment az rF), előjött az asztal, majd rögtön vissza. Persze a hang az közben folytonos volt, hallottam a csattanást. Mire visszajött a kép, már darabjaira tört a kocsi, minden felfüggesztés tropa, szárnyak sehol, csak annyit láttam, hogy ervin ippeg hogy ki tudott kerülni.
-
cila1
aktív tag
Mi volt Ervin veled?Egyszercsak eltüntél.
-
cila1
aktív tag
Köszi Stirlitz hogy nem huztad rám a 4.kanyarba.Ace remélem nem sérűltél a rajtnál?Valamiért hátramenetbe volt a kocsi azért nem indultam el.Bocsi.
-
proof88
addikt
Ja, ezért szoktam időmérő előtt vagy a mért köreim teljesítése után kilépni a játékból és vissza, mert ez egy ilyen játék. Akkor lép ki, ha 2-3 óráig megy és/vagy sokat Alt+Taboztam játék közben. Sajnos élőben láttalak, mert pont hátranéztem és láttam... hát azért szar érzés volt, meg kíváncsi lettem volna a versenytempóra, na mindegy...
LaCeeN-nak asszem csak Tálcára rakta a játékot az angol pályán, az meg olyankor van ha elindul valami program, pl. Adobe Updater vagy ilyesmi, mire lement a Tálcára a játék már el is tűnik a program, mert frissítést keresett vagy ilyesmi és nem talált. Eleve nem kéne engednie a programnak ezt, de mindegy, van olyan játék, mi mindenképp előtérben marad. Meg mondjuk a programoknak is úgy kéne indulni h ne mindenáron akarjanak előtérbe kerülni, főleg az ilyen ápdéterek, hogy aztán nem is írnak ki semmit, ha nincs friss flash player vagy acrobat reader meg stb ... -
Szabesz
őstag
A jó mocskos k*** életbe
Levágott az asztalra
pedig ilyen tiszta rajtom se volt még soha
-
-
-
proof88
addikt
Videók
Nurburgring Incidents - k01 - Start and 1st lap by PR00F
Nurburgring Incidents - k01k01 - ace knocks Stirlitz
Nurburgring Incidents - k01k01 - Sub-S vs PR00F
Nurburgring Incidents - k01k01 - Szabesz knocked by Frenky
Nurburgring Incidents - k04k03 - Stirlitz knocks LaCeeN
Nurburgring Incidents - k04k07 - Stirlitz spins
Nurburgring Incidents - k04k09 - Szabesz knocks Speedg
Nurburgring Incidents - k06k03 - cila knocks Frenky
Nurburgring Incidents - k06k11 - Frenky crashes into cila
Nurburgring Incidents - k07k08 - ace spins
Nurburgring Incidents - k11k14 - Sub-S spins
Nurburgring Incidents - k12k16 - Stirlitz spins at pit lane entrance
Nurburgring Incidents - k14k14 - ace crashes into FrenkyBüntetések
A büntetéseket ezentúl a honlap megfelelő topikjában olvashatjátok.
Óvások
Ne feledjétek, a Hungaroringnél már Nektek kell benyújtani az óvásokat a honlapunk megfelelő topikjába. Ez azért van, hogy egy helyen legyenek a dolgok.
Azt se feledje senki, hogy ma lesz a VB-futam a Hungaroringen!
Ha lehet, próbáljatok meg minél többen részt venni a szokásos vasárnap 17:40-kor kezdődő gyakfutamon! Tehát 1 órán belül kezdődik a gyak! -
proof88
addikt
Én azt mondom, hogy már tapasztalt pilótának számítasz, úgyhogy jöhetnél. Nem tudom mikorra tudnál feljönni a szerverre este, de még időmérő előtt azért gyakorolhatnád a rajtrácsról indulást és a féktávot a célegyenes végén, ezek a zűrösebb részek minden pályán. Ne fékezz későn!
Dyno: visszatér hogy megnyerje Monzát!
Egyébként én örülök neki, majd nézd át a szabályokat, mert már egy rakat dolog változott. Kár a kihagyásod, remélem több örömöd lesz, mint bosszankodás. Viszont mindenki szokott bosszankodni, de a jó kalandokért meg úgy az egészért megéri szerintem!
Farkas: megnéztem a videót, ez hatalmas, nekem nagyon tetszik!!!
Szép munka, feldobott! Csatlakozom ervinhez, kicsit halk a motorhang, bár gyanítom h valamennyire direkt, hiszen ugye nem a legszebbek ezek a hangok a játékban, de kicsit azért lehet hangosabbra venni. Valamint az események fekete-fehér szövegében a fehér vonal lehetne vastagabb és a fekete legyen kevesebb, szerintem úgy könnyebb olvasni. Remek munka szerintem, tetszik!
Alázza a szöveges összefoglalót.
-
cila1
aktív tag
Sziasztok.
Gyak futamra nem tudok jönni.A versenyre igen.Írjátok ki hogy jöhetek-e. -
Farkas23
aktív tag
Új hír! Dyno visszatér a F1-be
Szeretettel várjuk!
És mivel szabad még a Williams igy ugyan abba tér vissza!
Videó h tetszett? Mondjatok már vmit!Dyno: örülök h sikerült téged visszacsábítani
Remélem ugyan olyan elszántsággal fogsz küzdeni, mint ahogy eddig
Új hozzászólás Aktív témák
- Creative Sound Blaster X AE-5 eladó
- Ryzen PC-5700X-RTX 3080-B550 AORUS-32GB DDR4-1 TB M.2 SSD-NOCTUA FAN+360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- ASUS ROG MAXIMUS XII HERO (WI-FI)
- ASUS ROG MAXIMUS Z790 DARK HERO Alaplap
- DELL GY1TD PowerEdge R630/R730XD NVMe (U.2 SSD) PCIe Extender Controller Adapter + K9TVP Kábel
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)