Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabesz
őstag
válasz
Iron Funeral #4199 üzenetére
Ilyen velem is volt, mondtam francokat, én már voltam bent, biztos csak a jelzés ragadt benn. Hát nem kizárt a versenyből köv körben?
-
Iron Funeral
őstag
-
Szabesz
őstag
válasz
proof88 #4196 üzenetére
Mondjuk úgy, hogy van benne bug rendesen. Volt olyan pálya, ahol pont a mérőpont előtt kicsúsztam, és a mérőpont után mentem vissza a pályára, és egyszerűen pörgött tovább az óra, és a célnál sem volt hajlandó leinteni a kört, csak a következő körömben, amikor rendesen érkeztem meg a mérőponthoz akkor ott villantott éberkém, hogy biza jöttem egy 2 perces szektoridőt, és lett vagy 3 perc a köröm.
Szóval csudák vannak. -
proof88
addikt
válasz
Iron Funeral #4195 üzenetére
nem szabja ki mindig sajnos, volt már rá példa, hogy nem... van amikor egyszerűen nem veszi észre. Mint ahogy a kanyar levágásokat sem mindig veszi észre, én spanyolban az 1. kanyart vágtam már le úgy, hogy nyertem vele 4 tizedet és nem szólt érte semmit, pedig rendesen végigszántottam a füvet.
Van amikor meg észreveszi. Szóval nem elég pontos, és sajnos valószínűleg ezért van az is, hogy pl Monzában a célegyenes végén a bukótérre falakat raktak, pedig a valóságban nincs ott fal... hogy ne lehessen úgy levágni, hogy ne vegye észre a program.
-
macy
addikt
Kipróbáltam az RFT-s török pályát. Sokkal jobban csúszik mint amit most használunk. Most kipróbálom RFT-s autóval is.
-
Szabesz
őstag
Én is úgy tudom, hogy életben is úgy van.
Egyik gyakorló fuamon, mikor jött be a SC, és kivágta egészpályás sárgazászlóra, nem mertem elengedni a gázt, mert valaki jött mögöttem veszettül (értsd, az előzési szándékot nem hagyta fel). De mostmár legalább ez is tisztázva van. -
proof88
addikt
válasz
Szabesz #4182 üzenetére
Elnézést, ezt rosszul írtam.
Tehát Szabesz nem +10mp-et kap, hanem +6 mp-et.
És akkor Speedg-nél is rosszul írtam, nem 2x10mp-et kap, hanem 6+10mp-et!Dyno: de, sárga zászlós helyen az életben sem szabad előzni!
Ha én 280-nal bevágodok a boxba akkor is csak 6sec bünti?
Elvileg Farkas mondott valami olyasmit, hogy 5 km/h-nként +3 mp, de azért gondolj bele: 280-nal bevágódni a boxba, azt már mindenképp észreveszi a program is és kiszabja az áthajtásos büntit. -
Dyno
veterán
válasz
proof88 #4180 üzenetére
- sárga zászló alatt TILOS előzni! Ha valahol sárga zászlóznak, az jól látszik, mert a bal felső sarokban mutatja a sárga ikont a játék, ha azon a bizonyos területen vagy éppen.
Ne már, életbe sincs így.
A büntetés mértéke: 113 km/h-ig +3mp, afelett +6 mp.
Ha én 280-nal bevágodok a boxba akkor is csak 6sec bünti?
(#4175) Szabesz: Mennyi is a havi tarifa?Mert lehet én is többet fizetek ki a dolog leegyszerűsítése végett.
-
proof88
addikt
Az előző hozzászóláshoz még három szabályváltozás tartozik:
- A gyakorló futamok elején, amikor a rajtrácson sorakoznak fel az autók, senki se induljon el felvezető körre, hogy időt spóroljunk, mert ha mindenki a helyén marad, kis várakozás után a játék elrajtoltatja a mezőnyt. Csak akkor szabad felvezető körre indulni, ha az admin külön erre kéri az embereket!
- A box utcában a sebesség limit átlépése: onnantól számít a büntetés, amikor a bejáratnál a fehér vonalra hajtasz az első kerekekkel. Ezen a ponton dől el, hogy kapsz-e büntetést. Általában 98 km/h a limit, abban egyeztünk meg Farkassal, hogy ezen a pontot 108 km/h a max, tehát 10 km/h még belefér érkezéskor, több nem. Tehát ha 109 km/h a sebességed, amikor az első kerekek a fehér vonalon vannak, az már büntetést von maga után! Egyéb pályákon is érvényes a 10 km/h plusz, tehát ha egy pályán a limitált sebesség a boxban 50 km/h, akkor érkezéskor max 60 km/h lehet a megengedett. A büntetés mértéke: 113 km/h-ig +3mp, afelett +6 mp.
- Box utcában két pilóta egymás mellett: amikor több ember is tartózkodik egyszerre a boxban, akkor a tankolással, kerékcserével, stb. végzett ember, aki épp elindulásra készül a szerelőktől, meg kell bizonyosodnia afelől, hogy nem fogja feltartani, lassításra kényszeríteni, veszélyeztetni a mögötte érkező pilótát! Két autó nem haladhat egymás mellett a boxban, tehát azt sem lehet csinálni, hogy elindulunk a hátulról érkező autó mellett, aztán majd lesz valami... mögé kell besorolni és kész. Aki ügyes és pont be tud jönni a mögötte érkező elé, anélkül, hogy azt lassításra kényszeríteni, az szép és jó, de amint a hátulról érkezőnek lassítania kell emiatt vagy félrehúzni a kormányt, már büntetést kap az imént elindult pilóta. A büntetés mértéke eleinte +5 mp, tehát 1-2 futamig ennyi, később +10mp lesz.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
Spanyol futamra kiszabott büntetések:
A következő emberek NEM kaptak büntetést: Sub-S, ervin, Stirlitz, Laceen, Dyno, Frenky, JColee.
A többiek pedig:
- Szabesz: sebesség átlépése a boxba érkezéskor, +10mp.
- Farkas: Proof leszorítása a célegyenesben, +10mp.
- Speedg: gyorshajtás a boxba érkezéskor, valamint a box elhagyásakor ráhajtott a piros festett területre, ez 2x10mp.- Iceman sokszor ráhúzta a kormányt a többiekre, volt a rajt utáni első kanyari incidens, amikor két emberre húzta rá a kormányt egyszerre, aztán a 3. körben szintén az első kanyarban Proofra húzta rá a kormányt, aztán a 17. körben a 4. kanyarnál ráhúzta Proofra, a 18. körben a 3. kanyarnál ment Proofnak, szintén figyelmetlenség miatt. Ez 4x10 mp-es büntetést jelent, Ti hogy látjátok, kapja meg a 40 mp-es büntetést?
- Proof a 20. körben a 10. kanyarnál megpöckölte hátulról Sub-S-t a féktávon, emiatt Sub-S kisodródott a pályáról a piros festésre. Ezután Proof elhajtott a helyszínről, Sub-S viszont a kigyorsításnál megpördült, így 3 helyet vesztett, mert jött még 2 pilóta, aki ekkor elment mellette. Mi legyen Proof büntetése, mert pontosan erre nincs a szabályzatban magyarázat, csak a szándékos kilökésre, de nyilván ez nem szándékos volt?
-
proof88
addikt
Szabályváltozások:
(kiírom őket a weblapra is)- sárga zászló alatt TILOS előzni! Ha valahol sárga zászlóznak, az jól látszik, mert a bal felső sarokban mutatja a sárga ikont a játék, ha azon a bizonyos területen vagy éppen.
- Ne feledjétek el továbbra sem, hogy SC alatt SEM szabad előzni, és amikor vége az SC-nek és zöld zászlót kap a mezőny, akkor is várni kell az előzéssel addig, amíg áthaladsz a rajt/cél vonalon. Ebből adódik az is, hogy amikor SC után zöld zászló van és a legelső autó sem haladt még át a rajt/cél vonalon, és lassan haladva gumikat melegít, akkor sem szabad még megelőzni! Ez a szabály eddig is megvolt, csak megismétlem.
- hétvégenként a gyakorló futamok másfél óránként vannak. Ahogy Farkas írta, a következő időrendben:
15:10 időmérő 15:30 futam
16:40 időmérő 17:00 futam
18:10 időmérő 18:30 futam
19:40 időmérő 20:00 futam
21:10 időmérő 21:30 futam
22:40 időmérő 23:00 futam (akiknek van kedvük késő este még 1 utsó futamot lenyomni, arra az esetre)
A gyakorló futamoknál nincs csúszás, max 1-2 perc, és csak egyszeri újraindítási lehetőség van! Hétvégébe a péntek is beletartozik.A spanyol futamra kiszabott büntetések megvannak, azt a következő hsz-be írom le, és segítséget kérnék a többiektől, hogy 2 esetben segítsenek döntést hozni, milyen büntetést szabjunk ki, mert Farkassal nem akarunk se túl szigorú, se túl gyenge büntit.
szerk.: légyszi a web oldalon is nézzétek meg a szabályzatot és szóljatok, ha valamelyik nem tetszik! Ne futam után mondjátok el, hogy ez vagy az a szabály rossz, hanem lehetőleg most!
-
Farkas23
aktív tag
Jön vki gyakorló futamra, mer az akkor siessen!
-
Stirlitz
senior tag
Nem állt szándékomban hülyét csinálni senkiböl. Ellenben ha megfigyeled, itt remek társaság van, és könyed hangnem uralkodik, álltalában egymás közt. Ennek köszönhetően probáltam kicsit viccelni. Sajnálom, hogy nem úgy sült el a poén, ahogy vártam. De, hogy kurvák
, meg nem melozok, na ez nem igaz. Nagyon is keményen dolgozom. Ha van mit, természetesen, mert ez a válság az autós szakmát keményen érinti. A témát magam részéröl lezártnak tekintem.
-
Szabesz
őstag
Mai nappal kezdődik a második hónap a szerverünkön.
Az eddig befutott támogatások:
JColee - 3 havi
PROOF - 1 havi
rESET - 1 havi
Speedg - 10 haviköszönet mindenkinek
-
LaCeeN
tag
Pénteken megjön a kormányom úgy hogy gyakoroljatok mert lesz ne mulass
-
ervin33
tag
csao srácok. esste 8 kor lenne egy futam,ha elegen lennénk adigra. aki akar az jöjön.
-
macy
addikt
válasz
Iron Funeral #4162 üzenetére
Mert ez élvezetesebb, sokkal nagyobb a kihívás
-
JColee
őstag
-
macy
addikt
Lenyomtam 1.36-ra.
-
cila1
aktív tag
Vasárnap mikor lesz a verseny?
-
proof88
addikt
válasz
Stirlitz #4152 üzenetére
Ehh...
Egyébként talán egyszer majd megtanulok jól setupolni én is, mindenesetre összeszedtem, hogy mik hozhatnak időt ezen a pályán, mit érdemes kipróbálni az autón, tesztelni, hogy jobb-e, stb., és arra jutottam, hogy van kismillió dolog, amit pénteken ki kell tesztelnem ... jó lenne, ha tényleg segítenének valamicskét, és még aprólékosabban megérteném a dolgok menetét... -
Stirlitz
senior tag
válasz
proof88 #4151 üzenetére
Amikor fősulival probálkoztam, a matek analizis engem is megfogott. A végére már a zuhany alatt is azzal foglalkoztam.. Részvétem! (bár nem írtad pontosan melyik tárgy köt le) Az 1.25.xxx időre a Red Bull Team is igényt tart
És a Toyota is, abból amit láttam tőlük, erre következtettek.. Sok sikert mindenkinek!
-
proof88
addikt
Ok, akkor megkérek minden olyan embert, aki 1:32 alatti időt nem tud menni, hogy gyúrjon rá, mert a Bömbi szeretné megdönteni hétvégén az 1:26-ot!
Egyébként bocsi, hogy kifelejtettem Szabi79-et!
Tomax visszatérésének örülök. Ez így összesen már 18 ember!Már 12 ember elrajtolását is szép élmény volt látni spanyolban!
Viszont jó lenne, ha hétvégén nagyon-nagyon sokan tudnánk gyakorló futamokat menni... legyen szíves mindenki vésse a fejébe, hogy a kanyarokban hogy kell viselkedni egymással!!!
Hétvégén akár kis létszámú csoportokat is lehetne alkotni folyamatosan a szerveren, akik az egymás mögött haladást gyakorolják. Mert a kanyarhoz egyszerre érő emberek csak az egyik dolog, amit meg kell tanulni, a másik dolog egy autó követése, minél közelebb lenni hozzá, lőtávolban, de sérülés okozása nélkül... ez is csak gyakorlással megy. Sőt a kanyarhoz egyszerre érkezést is gyakorolhatnánk, milyen érzés a másik mellett a nagyobb íven menni, stb... meg lehetne vele előzni 1-2 kisodródást is.Amúgy Farkas bocsi, hogy nem nagyon vagyok mostanság, de sajnos most nagyon melózni kell az egyetemmel is.
-
Farkas23
aktív tag
Üdv.
Proof:
Az uj rekord idő már nem 1:26.4xx, hanem 1:26.228 amit én futottam meg tegnap!
A másik h Tomax visszaért és meg is futotta a limit időt!
És Szabi79-et se felejtsd ki a sorbol, mer ő is velünk van, csak nem tom h meg-e futotta a limit időt, ami már 1:32.228-ra csökkent! -
JColee
őstag
woow termelitek itten a posztokat, gyorsan vissza kell olvasni
proof88 szép munka
-
macy
addikt
Ötször próbáltam végigmenni a hegyi pályán bömössel. Egyszer sem sikerült
-
proof88
addikt
No visszatérve a videókra ... bár playlistbe raktam őket, nem tudom hogyan linkelhetem a playlistet, ezért egyenként linkelem a videókat.
Spain Incidents 2009. 11. 1. A) LaCeeN crashes k02k07 #1 - sokat nem tudok hozzáfűzni, aki fűre lép, az megjárja
Spain Incidents 2009. 11. 1. A) LaCeeN crashes k02k07 #2 - ugyanez
Spain Incidents 2009. 11. 1. A) LaCeeN crashes k02k07 #3 - ugyanezSpain Incidents 2009. 11. 1. B) Szabesz overtakes Farkask 05k13 #1 - látszólag egy ügyes előzés, valójában nem az ...
Spain Incidents 2009. 11. 1. B) Szabesz overtakes Farkas k05k13 #2 - én itt Szabeszt hozom ki hibásnak, túl optimista volt, bár ő maga is elismerte, hogy átgondolatlan volt a manőver, tehát tárgytalan a dologSpain Incidents 2009. 11. 1. C) Iceman vs PR00F k03k01 #1 - na ez egy komoly ráhúzás volt Iceman részéről.
Spain Incidents 2009. 11. 1. C) Iceman vs PR00F k03k01 #2 Frenky onboard - ugyanez Frenky visszafelé-kamerájából
a vicces az, hogy a következő körben ugyanez a szitu, csak fordítva:
Spain Incidents 2009. 11. 1. D) PR00F Iceman How to turn side by side - ez a helyes eljárás
Spain Incidents 2009. 11. 1. D) PR00F Iceman How to turn side by side #2 - későbbi alkalom, aztán van még kérdőjeles manőver, pl. a 3. kanyarban, és a 4. kanyar előtt, ahogy kicsit rámhúzza Iceman és ezért pöckölöm meg hátulról... a tükrökből azért egyértelműen látható vagyok, na.Spain Incidents 2009. 11. 1. E) Farkas under BMW pressure - ez is szép példája annak, hogyan kell egyszerre a kanyarhoz érve vigyázni a másikra, NEM SZABAD RÁHÚZNI A KORMÁNYT SENKIRE!!! 2:13-nál jól látszik, hogy meghagyom Farkasnak a helyet a 10. kanyarban, s csak a következőben előzöm meg, ott már biztonságosabb!
Spain Incidents 2009. 11. 1. E) PR00F overtakes Iceman, Sub-S overtakes both - itt nem tudtam mit tenni, előzés közben nekimentem Icemannek, de szerintem ő húzta rám figyelmetlenül a kormányt megint... Sub-S jól kihasználta a helyzetet, 2-t előzött egyszerre.
Spain Incidents 2009. 11. 1. F) PR00F vs Sub-S, Finish - itt féktávon megpöcköltem Sub-S-t, elvileg ezért ment rá a piros területre... viszont a megpörgés már a kigyorsítása miatt lehet, nem tudom... mivel én löktem ki, ezért úgy gondolom, hogy megérdemlek egy kilökésért járó büntit.
Egyébként megvártam volna és visszaengedtem volna magam elé, de mivel rögtön jöttek Farkasék, ezért nem.. na mindegy. A videó végén az autó összetörése jól jellemezte a felháborodottságomat a futammal kapcsolatban, mérges voltam.
Spain Incidents 2009. 11. 1. G) Iceman hits Sub-S and Szabesz - A rajt utáni baleset kiváltó oka a 3-as karambol, Iceman figyelmetlen volt és ráhúzta Sub-S-re és Szabeszre is.
Spain Incidents 2009. 11. 1. H) START - a rajt pillanatai, lassítva is az 1. kanyarban... Szabesz és Sub-S egybekeltek, látszik, hogy korrigál a játék utána, valószínűleg lag is volt ott... de az én részemről is lehet, bár a többiek mozgása jónak tűnik...
No, kérem a véleményeket!
cila1: pont most írtam ide őket.
Amúgy kösz az infót! -
Sub-S
senior tag
-
proof88
addikt
megvannak a videók, ma belinkelem őket és lehet tanakodni...
55 kép is született az albumba, ami még nem elérhető -
proof88
addikt
Köszi az infót!
Ajj, kár hogy összetörted a végén!
Hát azért nem alszok, mert sok mindenre nincs időm nappal, ezért ilyenkor kell. Pl. nem ártana még 1-2 tizedet találni a setupban a török futamra.Meg hát minél több mindent olvasok, annál kevesebb idő kell majd később a setup építéshez.
Amúgy van amikor egyszerűen csak nem érzem fáradtnak magam, holnap (ma) meg viszonylag laza napom lesz.
-
macy
addikt
válasz
proof88 #4132 üzenetére
Az esti futam eredménye:
Tehát Speed is és ace is megfutotta a limit időt.
Egyébként a török futam után ez a pálya következik.
Ja és mi a tökömért nem alszol már?
-
proof88
addikt
Emberek!
Nyakunkon a Török Nagydíj!
Ha jól tudom, akkor az eddigi rekord idő JColee műve, 1:26.4 körül van, tehát a limit idő 1:32.4. Nem tudom, hogy ki nem teljesítette még ezt az időt, de aki részt vett már gyakorló futamon, az majdnem biztos. Róluk tudom: JColee, Farkas, Szabesz, Sub-S, ervin, macy, Stirlitz, Laceen, Dyno, én.
woodynál nem tudom, ő most egyelőre csak gyakorolgat, szeretne-e jönni a hétvégi VB-futamra?
cila, Te voltál már gyakorló futamon, ezt tudom, de a limit idő alatt vagy-e üres tankkal?
Ha jól tudom, Speedg sem volt még gyakorlón, azt se tudom, mi a helyzet a limit idővel nála.
Ugyanígy Frenkynél sem tudom, mi a helyzet.
Ace100: Nálad sem tudom, mi a helyzet.
Iceman: nála se.16 embert soroltam fel, kihagytam valakit? Aki tud, válaszolja meg, hogy volt-e már gyakorló futamon ( mármint akiről nem tudom, hogy volt-e
), és ha nem, jönne-e valamikor, és a limit idővel hogy áll?
További téma, hogy lehetőleg a hétvége előtt módosítsunk a szabályzaton. Akkor megegyezünk abban, hogy a tömegbalesetes dolog nem játszik, tehát nincs olyan, hogy tömegbaleset?
Kérem, hogy mindenki emelje ki a szabályzat azon pontjait, amivel nem ért egyet, amin szerinte változtatni kéne vagy élből törölni!Következő téma, hogy a spanyol VB-n történt incidenseket átbeszéljük. Eredetileg múlt héten kellett volna, de folyamatosan halasztottam a futam visszanézését, bocsánat mindenkitől!
Felrakok néhány videót, amiket lehetőleg mindenki nézzen meg és mondja el a véleményét róla. Továbbá felrakok néhány jó példát is arra, hogyan kell viselkednie 2 embernek, ha egyszerre érnek egy kanyarhoz, egymás mellett.Még annyit hozzátennék a török futamhoz, hogy aki még nem gyakorolta be eléggé a box bejáratot, az gyakorolja be minél jobban, mert elég idegesítő, ha megússza az ember sérülés nélkül az 1. etapot, aztán a box bejáratnál szerez sérülést, ami kemény másodperceket ad a boxban eltöltött idejéhez! A spanyol futamon 2 gyakorlottnak számító pilóta is hibázott a box bejáratnál, és a török pálya box bejárata még a spanyolénál is veszélyesebb! Csalogató a bejárat, de amikor az ember észreveszi, hogy túl nagy a sebesség, már késő, és jobb esetben az első szárnya bánja, rosszabb, de szerencsésebb esetben megsérül a felfüggesztés és húzni fog oldalra az autó, még rosszabb esetben le is szakad a jobb első kerék! Ne a bejárat elején kívánjatok időt nyerni, hanem amikor már elfordultatok a fal mellett, utána tempózzatok, persze óvatosan, mert a fehér vonal (ami itt a lámpa után van) átlépése a limit sebesség felett büntetést von maga után.
Az is egy újítás, hogy utólag adunk ki box utca sebesség átlépésért büntetést, mert a spanyol futamon volt rá példa, hogy valaki 120 km/h felett lépte át a fehér vonalat, de a program nem szólt érte! Mivel teljesen precíz nem lehet az ember, én Farkasnak azt javasoltam, hogy 10 km/h legyen a tolerancia mértéke, tehát ha 98 km/h a sebesség limit a boxban, akkor a büntetés akkor jár, ha 108 km/h felett lépi át valaki a fehér vonalat. Ez egészen pontosan azt jelenti, hogy 108 km/h lehet max. a sebessége az autónak, amikor az első kerekek rajta vannak a fehér vonalon.
-
macy
addikt
-
Farkas23
aktív tag
Nem jön senki szerverre?
-
ace100
csendes tag
Helló!
Szerintem jó az ötlett a futamokra.Hétköznapi futamokon remélem leszünk elegen.
És szeretnék minden ligatársamnak sok jó,izgalmas és ferplay futamott kíváni.
Üdv mindenkinek:ace100 -
Farkas23
aktív tag
Üdv.
Elkészitettem a hétvégi futamok menetrendjét! Úgy döntöttem, hogy kicsivel kijebb tolom a futamok közti szüneteket! Más szóval nem minden órában lesznek a futamok, hanem minden 1,5 órában!
Időpontok:
15:10 időmérő 15:30 futam
16:40 időmérő 17:00 futam
18:10 időmérő 18:30 futam
19:40 időmérő 20:00 futam
21:10 időmérő 21:30 futam
22:40 időmérő 23:00 futam (akiknek van kedvük késő este még 1 utsó futamot lenyomni, arra az esetre)
Remélem így megfelel, szerintem jobb mint ahogy tegnap volt, hogy minden órában volt futam!
Remélem mindig lesz vki aki irányitja a szervert és akkor semmi fennakadás nem lesz, de ha más nem akkor akik fent vannak szavazással tudják irányitani!Kérném szépen a hozzászólásokat, hogy szerintetek milyen az ötlet???
-
Dyno
veterán
21:30-kor indul egy időmérő, azt követi rá 15-20percre a mai utolsó futam!!
-
ervin33
tag
meg várhatatok volna,elment a netem. most jött vissza.
-
macy
addikt
Anyám borogass. Tisztára mint az én ex mercim.
-
Farkas23
aktív tag
Nem jön senki gyakorló futamra?????????????????
-
Farkas23
aktív tag
Következő időmérő 19:30-kor lesz, és 19:45-öl vagy ha kell 20:00-ko futam!
-
Farkas23
aktív tag
Gyertek 4 perc és időmérő!
-
Farkas23
aktív tag
17:45-től időmérő és kb 5 perc és lehet felmenni!
-
Farkas23
aktív tag
-
Dyno
veterán
Most 5kor időmérő van még csak ami 15perc?
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad L14 Gen2 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Gigabyte AORUS 7 9KF 17.3" FHD IPS i5-12500H RTX 4060 16GB 512GB NVMe IR kam új akku gar
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest