Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- ASUS notebook topic
- Hobby elektronika
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Farkas23
aktív tag
Én pl nem is használom a tápját a kormányomnak
Meg alapból nem használom ezt se: force feedback!
Nekem Ex-em van, és eddig még nem volt gondom vele. Am. a MOMO-k elv már gyárilag hibásak. De nem a kormány hanem a pedál, hamar elszál a pedál, és magadnak kell javitanod, ha todDe én javaslom, h ne használd a force feedback-ot!
-
cila1
aktív tag
válasz
Iron Funeral #6994 üzenetére
Nekem MOMO Racingom van de szerintem szar.Nézd csak meg a falnak csapódásom történetét illetve Brigiét is.Neki is Momo kormánya van.Mondjuk rájöttem a hogy mitől húzott jobra hirtelen.Kihúztam a tápot ettől igaz nem megy a force feedback de nem érdekel mert így jól működik.Tehát szerintem ne vegyél ilyen szart.Nekem elötte volt 1 Genius Twin Wheel kormányom amit a Woodynak adtam el 3000ft-ért.Meg is bántam.Szerintem sokkal jobb az a kormány.Vegyél olyat.7-10 ezer ft-ért lehet venni.
-
proof88
addikt
válasz
Iron Funeral #6994 üzenetére
Ja, 18 körül gondoltam, annyiért is vettem, mondjuk ennyit simán megér szvsz, persze a momo is 12-ért. Na mindegy, akkor este meghirdetem majd.
-
proof88
addikt
Meghirdetném majd a Driving Force Pro-t hardveraprón, de gondoltam, előbb itt. Elsősorban rESET-re gondoltam, mert róla tudom hogy az övé elromlott és csak szenved. Jól működik, nem tudom mennyit volt használva, mert én is használtan vettem, szóval csak magamról tudok nyilatkozni: én október elején vettem és novemberig biztos használtam. Tehát kb 2 hónapig igazából. Az eredeti hirdetés ez volt. Gari nincs rá, de erre nem is nagyon kell. Kiegészítésül annyit tennék hozzá, hogy a két váltó kar vagy inkább gomb a kormány mögött eltérően működnek, a nyomása más a kettőnek, nem tudom hogy ez kopás miatt van-e, mindenesetre ettől még tökéletesen használható. Kicsit poros, majd megtisztogatom.
-
proof88
addikt
-
proof88
addikt
Visszanéztük a Brit Nagydíjat.
Videók:
1-2. kör:
Silverstone Incidents - k01k01 - Tomax crashes into Speedg
Silverstone Incidents - k01k01 - Szabesz crashes into cila (lol Farkas)
Silverstone Incidents - k01 - ervin - JColee - ace knockingSilverstone Incidents - k01k08 - UberKill
Silverstone Incidents - k02k01 - PR00F loses control, crashesTovábbiak:
Silverstone Incidents - k05k01 - Brixx spins, Speedg avoids collision
Silverstone Incidents - k07 - Brixx steering wheel failure
Silverstone Incidents - k10k16 - LaCeeN crashes
Silverstone Incidents - k11k01 - Brixx crashes, stops at a dangerous place
Silverstone Incidents - k20k15 - Farkas knocks ervinLaCeeN-nál ugye lement a Tálcára a játék.
Brixx-nél meg valami cila-féle kormány gond volt. Viszont nem lett volna szabad ott maradnia az 1-es kanyar mellett. 9 embert veszélyeztetett (a boxból kijövőket nem számoltam), időben kellett volna vagy hátratolatnia onnan, vagy ESC-et nyomni, ha úgyse folytatta. Ez 90 mp-es bünti a köv futamra.Enyhítés?
Bocs Farkas, a 2. videóban te is szerepelsz.
A többi incidensre meg ki mit gondol? A Tomax-Speedg-esetet versenybalesetnek fogtuk fel, egyikük se tehetett róla. -
Stirlitz
senior tag
Igen, halk zene kell alá aláfestésnek. Most, hogy kinek mi a zene, azt ne firtassuk.
De valami kell alá, mert rfactor motorhangja, nagyon messze van attól amit élőben lehet hallani. Aki volt mondjuk a Hungaroringen F1 versenyen, az tudja miről beszélek. Megnéztem a monzás videót, vágás jó, csak a hangot egy idő után letekertem, mert idegesített. Időmérő eredménye táblázatban jó ötlet. Az említett wtcc-s videó-t nem én készítettem, csak bedobtam ide, hogy legyen vélemény. És még valami, a monzás videóhoz képest, már nem 4résztvevő van. El kéne némi segítség, hogy mi kerüljön bele. Bár szerintem az a legjobb, ha Proof beszámolóját veszem forgatókönyvnek. Itt a Kanadai versenyre gondolok, az lesz a próba videó.
-
Sziasztok!
mikor lesz pontosan a köv futam ?
még vmi:
milyen köridő számit jónak azon a pályán?
ugy értem,amit mi is meg tudunk futni. -
Speedg
csendes tag
válasz
Stirlitz #6956 üzenetére
Nekem a zene nagyon nem jön be hozzá,sőt szerintem nem is kéne alá ,vagy nem ilyen hangerővel hogy elnyomja a motorhangot.Az időmérő eredményeit kicsit tovább lehetne mutatni ,mert ez így egy kicsit kusza (nekem legalább is).
Ha úgy megtudná csinálni mint a liga honlapon lévő Monza videó, szerintem az jobb lenne.
Bár ez csak az én egyéni véleményem.Hogy a többiek mit szólnak hozzá majd kiderül.
-
JColee
őstag
Felmerült, hogy hol lehessen szabályosan szélesíteni a pályán. Farkas azt mondta, hogy csak a 4es kanyarnál lehessen. Szerintem viszont jó lenne, ha a 8as, és a 12es kanyarnál is lehessen használni a műfüvet. Ezen kívül még sok vágás várható a 15ös kanyarban (sikán), ezért azt is górcső alá kéne venni (szankció mértéke, stb)
számozás
várom a véleményeket -
Stirlitz
senior tag
Ilyesmi video-ra gondoltam a mi versenyeinkröl is, (ezt nem én csináltam) nézzétek meg, ha megfelel, akkor már készül is.
-
proof88
addikt
Írtam ugye a héten a hibáról a szerver üzemeltetőnek, reagáltak is, hogy valami gáz van, de majd elvégzik a karbantartást. Erről kapott is mailt Szabesz. Én úgy állok hozzá, hogy lezártnak tekinthetjük a dolgot, mert végül is péntek-szombatra írták, gondolom elvégezték.
szerk.:
beszámoló haditerv:
- angol futam: ma-holnap-holnapután (még nem néztünk meg mindenkit);
- monaco: szerda és csütörtök.Tehát jövő héten elkészül mindkét futam beszámolója. Képek nélkül, bocsi. Dehát videók vannak.
-
cila1
aktív tag
Van szeró!!!!!!
-
Farkas23
aktív tag
Most akkor a szerverről mit tudni? Mer ha jó akkor tőlem lehetnek gyakorlo futamok.
-
cila1
aktív tag
Sziasztok.
A mai nap lesz szerver?Tud valaki valamit ? -
ervin33
tag
csináltam szerot fsone2008 al, monzában vok. aki akar jöhet.
ip: 89.135.12.126
-
Szabesz
őstag
Mindkettőtöknek: [Bővebben: link]
-
ace100
csendes tag
Néha működik,néha nem a server!!!
A futamokra visszatérve szerintem tényleg lehetne 1-2 futamot előrébb hozni.Tehát PROOF ötletét támogatom.
Valójában most mi van a serverel? -
JColee
őstag
most csak nálam nincs szeró, vagy most van a karbantartás?
-
ervin33
tag
nem jön vki ctdp 2006 körözgetni?
ip: 89.135.12.126
-
Iron Funeral
őstag
Ennyi erővel a veséimet is kérhetnéd
(#6937) Sub-S: jólvan, megnyugszok (:
(#6935) proof88: Nem, az utóbbi két versenyen részt vehettem volna, ill. Manikűrben nem, de megoldható lett volna az is. A legnagyobb baj az, hogy most nincs kormányom, teszkós sem
A kormánnyal meg két baj van: Lusta vagyok venni; nincs pénzem rá -
Sub-S
senior tag
válasz
Iron Funeral #6934 üzenetére
Áhh, nyugi nem maradtál le semmi érdekesről.
-
cila1
aktív tag
válasz
Iron Funeral #6932 üzenetére
Adok 1 tuti kormányt 2 db METALLICA jegyért és akkor tudsz majd versenyezni.
-
proof88
addikt
válasz
Iron Funeral #6934 üzenetére
amúgy tényleg növeli a morált ezek szerint az ilyen összefoglaló
De neked az idővel van gond inkább, a kormány másodlagos, nem? -
Sub-S
senior tag
válasz
Iron Funeral #6932 üzenetére
...
-
Iron Funeral
őstag
válasz
proof88 #6926 üzenetére
Kéééééééééééész
Amikor megláttam a "Verseny utáni nyilatkozatok:" részt... majdnem besírtam a röhögéstől
nyilatkozatok
sajnos nincs ROFL szmájli úgyhogy képzeljetek ide egyet
Komolyan mondom hirtelen hiányozni kezdett a verseny, ígérem lesz kormányom... még ebben a szezonban
...és legközelebb lesz ember aki foglalkozik a nyilatkozataimmal is, (pl. szeretném megköszönni a csapatomnak, meg a téonlájnnak hogy részt vehettem, stb.
)
-
proof88
addikt
Na tessék itt a beszámoló.
Nem raktam be képeket mégsem.
Nem baj, régebben képek nélkül idő előtt (!!!) olvastátok a beszámolókat, pedig megmondtam, hogy nem szabad, most is jó lesz képek nélkül.
Na mindegy, ennyi erővel már 3 hete is elérhetővé rakhattam volna.
-
Farkas23
aktív tag
Egyenlőre csak maradjuk annál a verziónál, amit elöször Proof felvetett!
Azér a pályákhoz idő is kell, az se jo ha minden héten van futam, mer akkor meg sosincs pihi. Én pl sokszor kihasználok a 2 hétből 3-4 napokat pihenésre, és igy amikor ujra felmegyek gyakorolni, sokkal frissebben megyek fel, és rögtön jobban is megy az egész!
Eddig egyenlőre csak a Monza lesz előrébb hozva, de ha megszavasztok még 1 v 2 pályát akkor azokat is előre lehet hozni!A másik kérdés: Legyen-e Hockehein, Fuji és Abu Dabi az idei VB-ben? Ha igen akkor megint úgy kell számolni, h több futamot kell előre hozni, h nyárig végezzünk!
Proofal, még azon is beszélgettünk, h nyáron szünet lesz a nyaralások,stp. miatt, ezért akik otthon lesznek, és lesz kedvük gyakorolni és igénylik, akkor lehet tartani felzárkoztato edzéseket.
Ezzel most mit értek: pl. vkinek szüksége van ötletre h-h vegyen be kanyarokat, akkor abban eltudjuk mi mondani a véleményünket, vagy fékezésnéll is lehet kérni ötleteket, meg stb. -
proof88
addikt
Na fél 11 körül olvasható lesz a Kanadai Nagydíj beszámolója!
Már megírtam egy ideje, most akkor berakok 1-2 képet...
-
ervin33
tag
válasz
proof88 #6918 üzenetére
végülis majd kitalájuk hogy mi legyen. de amit proof mondot hogy pár könnyeb pályán lehetne 1 hetes manöver az jol hangzik
.
hát igen mindenki máskép érzi a pályákat én pl: silverstone-ban nagyon hamar elértem a maximumomat 50 kör utánn már 1.22.900 nál jártam másnap meg .1.22.100 ek voltak az idöim már. a következö héten meg sajan hiába mentem nagyon sokat nem tudtam már fejlödni csak kb 1 tizedet. jo volt hogy lehetet volna 1.21.700 es idö de mindig elcsesztem vhol. -
proof88
addikt
válasz
ervin33 #6914 üzenetére
amugy min kellene válzoztatni hogy megoldhato legyen? - sztem 48 órából kéne állnia egy napnak
Nekem sem volt mindig időm. Most volt rá több időm, mert vizsgaidőszak volt. De ősszel nekem is volt olyan, amikor egy pálya első hetén nem is foglalkoztam F1-gyel, mert annyira sok beadandót meg tanulnivalót kellett elintézni egyetemre.
Én azért javasoltam, hogy 1-2 pályát esetleg előre 1 hetesnek tűznénk ki, mert akkor mindenki úgy tudná beosztani előre az idejét. Mondjuk a szombati időmérővel is ott a bibi, amit Szabesz mondott. Szombaton esetleg gyakfutam lehetne, meg szokásosan a vasárnap késő délutáni.
Egyébként valóban igaz, hogy sokat fejlődtünk már, de... szóval a mostani brit futamon is volt olyan csatt, hogy ehh.
Amúgy woody fog jönni Nürbre? -
Szabesz
őstag
válasz
ervin33 #6914 üzenetére
Egy szerver oldali funkció, hogy az időmérő utáni állapotot lementse, és úgy rajtolhassunk másnap. De ez jelenleg nem elérhető.
cila1: általában nem tudok felkészülni, s 7-8 másodperc lemradásban vagyok gyakfutamokon. Az hogy részt veszek rajta, nem jelenti, hogy versenyképes vagyok.
-
Szabesz
őstag
-
cila1
aktív tag
válasz
proof88 #6909 üzenetére
Nem azt mondom hogy tetszik vagy nem tetszik 1 pálya. Én arra akartam rámutatni hogy gyorsítsunk.Szerintem már annyira összeszoktunk a pár hónap alatt illetve mindenki megtanulta kezelni a verdát hogy nyugodtan mehet a heti VB futam.Csak 1 példa.Az elöző futamon elsőre mentem 1.26... Gyakoroltam mentem vagy 200 kört és lett az időm 1.24...
Tehát szerintem nem sok értelme van a 2 hétnek mert mi nagyon jók vagyunk már és tudunk vigyázni egymásra(igaz Ace100-at kicsit lebontottam vasárnap a valahanyadik kanyarba)Mégegyszer bocsi Ace.Na várom a lebaszásokat. -
ervin33
tag
válasz
proof88 #6909 üzenetére
szerintem legyen az hogy probáljuk meg hetente de a tagok jelezzék pl:péntek estig hogy jo e nekik a vasárnapi futam.
vagy esetleg lehetne idömérö szombaton délut vagy este. futam meg másna este pl: 19,45 re mindenki szeron lenne. egy 15 perces renszer meg szero ellenörzés és akkor 8 kor meg futam . és 20,30 ra már vége is lenne.
-
proof88
addikt
Hát arról nem tehetek, hogy nem tetszik a pálya. Ha 1 hetet lennénk 1 pályán, akkor sem lenne szebb egyik pálya sem. Tudom arról beszélsz, hogy tűz, de ez is a hátterében áll, valakinek nem tetszik egy pálya, már nem is tesztel rajta. Nekem sem tetszik Nürburgring, dehát gyakorolni kell, különben hegyezhetek majd zabot a mezőny végén. Csak gyakorlással lehet jónak lenni egy pályán, még akkor is, ha nem tetszik a pálya. Gyakorláshoz meg sok idő kell. Az állandó 1 hetet nem lehet elvárni mindenkitől, simán van olyan hét amikor egy embernek nincs ilyenre ideje.
szerk.: bocs talán kicsit támadónak tűnik a hangvétel, de nem annak szántam, csak hülyén fogalmaztam meg az első mondatot.
Az 1 hetes az akkor működne max, ha előre mondanánk meg 1-1 futamra, hogy 1 hét lesz összesen. -
cila1
aktív tag
válasz
proof88 #6905 üzenetére
Nekem az a meglátásom a témába hogy mostanság egyre kevesebbet van fent a szerón a társaság zöme (engem is beleértve).Szerintem minden héten rendezhetnénk futamot és akkor április 4. lenne a záró futam.Én október végén csatlakoztam hozzátok de akkor sokkal nagyobb volt a tűz mindenkibe ez a tűz kezd kialudni.Éppen ezért felkéne pörgetni a tempót.Csinálnánk vasárnap kora délután egy gyak futamot -este meg mehet a VB futam.Na lehet lehurrogni.
-
proof88
addikt
Azt néztük Farkassal, hogy ha ebben az ütemben haladunk, akkor nagyon nyárba fog nyúlni a szezon. Szóba került, hogy bizonyos futam(ok)ra csak 1 hetes felkészülési idő lenne. Ilyen lehetne szerintem Monza, mert talán ez az egyik legegyszerűbb a hátralévők közül. Mik a vélemények?
Aztán meg ha még Hockenheimet is akarjuk, akkor az is plusz idő. Nyáron már nem olyan jó a VB, mert nyaralások, stb.
9 futamon vagyunk túl, Nürburgring a 10. Nürburgringgel együtt még van 9.
Valahogy így:
feb. 14. Nürburgring
feb. 28. Hungaroring
márc. 14. Valencia
márc. 28. Spa
ápr. 11. Monza
ápr. 25. Szingapúr
máj. 9. Japán
máj. 23. Kína
jún. 6. BrazíliaTehát ebben az ütemben jún. 6-án érne véget. Viszont ebben nincs se Hockenheim, se a 2. japán pálya (még nem tudjuk hogy máj. 9-én Fuji vagy Suzuka lesz-e), Abu-Dhabi sincs.
-
Szabesz
őstag
5-én és 6-án karbantartás lesz a szerveren, valószínű ennek az előszelét érezhettétek a minap. Amit kész, szólunk.
-
ervin33
tag
-
proof88
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Facebook és Messenger
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Ingatlanos topic!
- PlayStation 5
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- EAFC 26
- War Thunder - MMO Combat Game
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest