Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ervin33
tag
válasz
Iron Funeral #4497 üzenetére
csao reset. szoval a 2005 ös 950 loerö az csak becsült adat,viszont 2005 szezon közepe utánn lett bemérve a mclaren 1 csapatoktol független mérés volt 917 le mértek és azzal a 917 le-vel !! a mezöny legerössebb eröforása volt!
-
proof88
addikt
válasz
Iron Funeral #4497 üzenetére
ja ok, értelek
viszont most hova legyen reális a játék jobban, egyrészt nem hiszem, hogy teljesen über-pontos a terep a játékban, másrészt meg a valóságban gondolom több mindentől függ az a pár tized.
meg hát nagyon nem mindegy, hogy milyen tapadást állítanak a pályára, néztük valamelyik Hungaroring mapot a nyáron és komoly időbeli eltérés volt egy másik Hungaroringhez képest, szal a játék sztem elég reális, über-reális meg nem lehet, mert akkor mindent tartalmaznia kéne az adott évről a pálya adott állapotáról. széljárás is, stb.
-
Iron Funeral
őstag
válasz
proof88 #4495 üzenetére
Igen jól mondod, 2005-ben még 950+ pacis verdák voltak
Én tudom, hogy a saját időm reális volt, mondjuk 1:24.770 meg lett volna volt még annyi a körben, csak azon vagyok fennt akadva hogy FS-ben V8-as motorokkal "megyünk" olyan időket mint a valóságban V10-esssel mentek.
1:25.8 a qual Q2-ben volt, gondolom Sub-S ideje sem a tökig tankolt autóval bukkant fel szóval érted2008-ban Kimié a leggyorsabb kör 1:26.506-al.
Egyébként a Torro Rosso-nak volt 16000-re korlátozott Cosworth V10-e, a RedBull -eddig- először és utoljára Ferrarit használt (Type056) ami nem mellesleg a legcombosabb volt akkor
Múltkor Macyval beszéltük, hogy miért nincsenek jó hangok rF-ben, na, amíg lesznek addíg hallgassátok meg a V8-as mercit, 2006-ból, ahol még 20000 felett pörgött a szekér
-
Frenky89
addikt
válasz
Iron Funeral #4494 üzenetére
Sub-1:26!?
na neeee, késő van már ehhez....
-
proof88
addikt
válasz
Iron Funeral #4494 üzenetére
2005-ben v10-es motorok voltak még, nem? Mert 2006-ban jöttek az új motorok, kivéve a red bullnál talán, az lefojtott v10-es volt akkor is...
na nézd meg az eredményeket, reális az időd
alul fastest lap 1:24.770
2006-ban fastest: 1:28.00ez versenyen futott leggyorsabb kör egyébként.
-
Iron Funeral
őstag
válasz
proof88 #4484 üzenetére
LoL 1:25.1-et mentem 2005-ös kocsival, igaz összesen mentem kb 8 kört és nem 800at, de lol marha reális ez a játék már megint
(csak úgy mondom, hogy MS 2006-ban ment Q2-ben 1:25.8-at, azóta ennek a közelébe sem voltak V8-as autóval
)
egyébként engem régen a gépház csipkedett néhányszor, lennt volt a lábamnál a gép és amikor hozzáértem->
Viszont így már értem Sub-S nickjét, s az időre felvett változó, tehát jelenesetben 1:26, és a teljese neve 1:26-alatt
-
proof88
addikt
én most elfoglalt vagyok, de télen több időm lesz vizsgaidőszakban... legalábbis este biztos
szerk.: ja és földeletlen a konnektor és valszeg ezért rázott meg tegnap a G25, DFP-vel meg nem volt ilyen gond, gondolom mert a g25 közepe kívül is fém. Eddig csak a monitornál tapasztaltam ilyet, de akkor ráfogtam arra, hogy csak rosszul fogtam meg. Tegnap vagy 10-szer megzsibbasztotta a kezem kicsit, mire rájöttem, hogy ez ráz.Mondjuk csak 1 óra után jelentkezett, valószínűleg azért, mert akkor már izzadt volt a kezem. Vazz direkt behoztam a gépet néhány hónapja a másik szobából, hogy ne zavarjon anyám meg én se őt. Erre meg megint van probléma. Lehet majd a téli biciklis kesztyűmmel fogom tolni, ha az megvéd.
-
proof88
addikt
m1, majd kicsit megpöckölöm, aztán veszít 3 helyet
-
proof88
addikt
tehát nem 26.4 hanem 25.4?
-
macy
addikt
Jaja Sub áruld el mert szétrúgjuk a segged
-
Sub-S
senior tag
Este lészen-e valami?
-
cila1
aktív tag
Hétvégén lesznek gyakorló futamok?
-
proof88
addikt
mondjuk win7-ben szerintem alapból benne van már a .net 3.5
nem tudom, mi lehet a probléma...lefeküdtem tegnap este fél 9 után, 9 körül már aludtam. vazze, hiába aludtam el olyan korán nem volt elég reggel 8-ig aludni, még 1-2 órára visszafeküdnék, ehh...
-
Szabesz
őstag
válasz
ervin33 #4471 üzenetére
Nanem
Nálam a .NET 3.5 oldala jön be a linken, és W7-en megy (most is épp használom egy programomhoz)
Próbaképp letöltöttem, nekem sem indul el, de ez elindul, és le is lövi magát (lehet mert épp fut a Visual Studio, most nem fogom bezárni)Amúgy nem tudtam, h kell a pluginnak a .NET (nálam alapból fenn van a VS révén)
-
proof88
addikt
-
ervin33
tag
-
Szabesz
őstag
A lényeg, hogy próbálsz; nem arról van szó, hogy menj ki te a pályáról, hogy ő vissza tudjon jönni, hanem ha látod, hogy kicsúszik, és neked van helyed, udvariasan beljebb húzod egy kicsit, hogy megkönnyítsd a dolgát. Különben is előfordulhat, hogy úgy mint Proof elveszti az uralmáta gép, és visszavágódik a pályára, és ha pont pár centire terveztél elmenni mellette, akkor az ciki. Ebből a szempontból ez a te érdeked is.
-
proof88
addikt
válasz
Frenky89 #4452 üzenetére
én is inkább az x %-kal nagyobb bünti felé mennék.
Szabesz: ja ok
szerk.: őőő, ez a gáz elvétel ez macerás, mert ki mennyire veszi el a gázt.. nem lehet precízen megfogalmazni. Az a baj, hogy verseny helyzetben mindenki gyorsan akar menni, hiába van sárga... most ha megnézed a mi esetünket... Tomaxnak mennyire kellett volna elvennie a gázt a célegyenesben, hogy ne jöjjön belém? Lehet az még nagyobb veszélyt szült volna, ha lelassít, mert ha mögötte jönnek, senki sem tud semerre kerülni, csak a fű marad. Szerintem nem feltétlenül kell elvenni a gázt, de ha olyan a helyzet, azért el kell.jó precízen megfogalmazva
Sub-S: én nem 2-ig vagyok fenn, hanem délutántól délelőttig
, de most pl tegnap ~ du. 3 órától ébren vagyok, szal ma éjszaka fogok aludni.
De ha nem megyek fel, akkor az azért van, mert egyéb dolgom van.
Bár szoktam játszogatni ilyenkor, 1-2 menet quake live-ban, de azt csak azért, hogy ha elálmosodnék, kicsit felébredjek. Szal vezetés ilyenkor az lenne, hogy egy normális köröm nem lenne, meg belemennék a másikba, etc.
Viszont ma benne vagyok versenyzésbe. Felnézek olyan fél 7 körül, aztán lehet majd késő este is.Holnap szerencsére csak 8 körül kelek.
Ha ez tényleg így lesz akkor lehet, hogy nem túl sok futamon tudok majd indulni... - miért, eddig is jó volt a vasárnap este, nem? Vagy csak 2 hetente jó neked?
-
Farkas23
aktív tag
válasz
Frenky89 #4452 üzenetére
Hát igen. De ha csak figyelmeztetünk valakit, akkor leszarja, és pont ez a lényeg, hogy ne szarja le! Gondolj bele, elkezdjük a fő gyakorlót, ahol mindenkinek részt kell venni, most ha csak az lenne h figyelmeztetés akkor nem érdekelné mer gondolnál, hogy úgyis csak figyelmeztetést kapok, majd a vb-n jobban oda figyelek, na de attol még 1 embert kiüt a fő gyakorlórol! És a cél az h mindnél kevesebbet érintkezzenek az autók egymással!
De itt mondjuk ne arra gondolj, hogy pl előzésnél ha összeértek bünti, hanem ha figyelemtlen vk,i és mondjuk már elment mellette vki, és anyira elszánt h ő mégis visszaelőzi pedig nincs rá esélye, és ezzel okoz koccanást meg stb. akkor vmivel mégis csak kell büntetni, hogy véletlenül se forduljon elő! Vagy rajtnál elég kevesen veszik figyelembe h előttük autó van, és ők úgy gondolják h tök lazán elmegy mellettük, ige de van kanyar is, amire számitani kell h beakar fordulni az elötte lévő, és az aki elől van nem számit arra h őt majd kiüti 1 mesziről érkező autó, nem tud arra felkészülni, mer nem is lehet! A lényeg, hogy mindig a hátsónak kell nagyon figyelni! Kivétel a körözésnél, ott pont forditva, akit köröznek annak sokkal jobban oda kell figyelni, mint aki köröz, hogy eltudja engedni úgy h közbe ne okozzon semmi nehézséget! -
Frenky89
addikt
Up!
Látom módosítgattatok a szabályokon.
Szerintem jó ötlet a kötelező gyak, az SC kikapcsolása és a kicsúszott versenyző segítése, de a kötelző gyakon való büntetésosztást már nem tartom annak.
Maximum úgy, hogy kötelező gyakon figyelmeztetést kap az adott pilóta és, ha élesben ismét elköveti ugyan azt, vagy egy nagyban hasonló hibát, akkor x%-kal nagyobb büntit kap. -
-
Szabesz
őstag
válasz
proof88 #4442 üzenetére
Nem, nem kritizáltam, hanem pont egyetértettem
Lényeg annyi volt ott is, hogy ha látod, hogy valaki kicsúszott akkor próbálsz helyet csinálni neki (mivel a füvön/salakon jelentős lendületet vesztett az aki kicsúszott, veszélyes visszatérnie a pályára ha akár egy versenyző is jön/jöhet mögötte jóval nagyobb tempóval, ezt könnyítjük meg azzal, hogy szándékosan nem nehezítjük meg a dolgát, hanem pont igyekszünk segíteni neki)
Nade ma nem megy a fogalmazás.Még egy dolog: ugye sárga zászlónál kutyakötelesség elvenni a gázt, mert olyan szép balesetek lehetnek mint amit mi hárman produkáltunk (Proof&jómagam&Tomax), nem csak akkor ha látod is a sárga zászló okát. Ugye?
-
Farkas23
aktív tag
Üdv!
Végre ujra raktam a rendszert és egyenlőre kiváloan működik! Játék is fent van már!
Sztem jó szabály hogy figyelünk a kicsuszott pilotára is, és hogy helyet hagyunk neki!
Ma nekem nem jo a gyak futam sajna:S De holnap már jo! -
proof88
addikt
-
Sub-S
senior tag
Nem tartunk este egy gyakorló futamot esetleg?
Van valaki aki számon tartja az eddig futott időket pilótánként?
-
proof88
addikt
letöltőd őket, feltelepíted a link1-en lévőt az rfactor mappájába, utána a link2-n lévő zip-et kicsomagolod az rFactor mappájába, mindent felülírsz. Ezután el kell indítani a tvmenu.exe-t, ami az rfactor könyvtárában van, Graphics Options gomb > bal felül kiválasztod a Profile-nál az RF1_TEST-et, aztán jobb alul az RPM-nél a min legyen 6000, a max 18000, aztán a TV Standings fülre kattintasz és ott van egy olyan, hogy Number of Drivers, ami alapból 5, azt átírhatod 20-ra, az jelenti azt, hogy hány embert mutasson a monitor bal szélén sorban max.
Aztán felül SAVE PROFILE gomb.
Ezután jobb felül a MOD SELECTOR gomb, az fsone08_SE sorban kiválasztod a megfelelő profilt (RF1_TEST) és jobb alul SAVE gomb. Ezek után kiléphetsz a programból és működni fog.-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
MÁS, mindenkihez szól: újabb szabály jutott az eszembe: ha valaki kimegy a pályáról és vissza szeretne jönni, és más valaki épp közeledik és látja, akkor kötelessége segíteni a kint lévőt azzal, hogy beljebb húzódik, tehát csinál valamennyi helyecskét a kint lévőnek, hogy az vissza tudjon jönni. Ugyebár alapból az van, hogy a kint lévőnek figyelnie kell a bent lévőkre és csak úgy jöhet vissza a pályára, hogy elengedi a többieket. Na most ez továbbra is így lenne, annyi különbséggel, hogy a bent lévőnek is figyelnie kell, és lehetőség szerint helyet csinálni a kint lévőnek, hogy az könnyebben vissza tudjon jönni, tehát kisebb az esélye, hogy a két autó véletlenül ütközik vagy ilyesmi.
Jó ötlet vagy rossz? -
cila1
aktív tag
Sziasztok.
Nekem nem működik a Tv-Style.Egy működőképest tudnátok linkelni?Illetve elmagyarázni hogyan kell feltelepíteni-illetve használatba helyezni.Próbálkoztam a meglévővel de nem akarja az igazat.Amúgy lesz gyakorló futam valamikor?Mikor lesz a verseny vasárnap?Mindenki indulhat? -
macy
addikt
Teszt szeró:
PH! F1 Team
geniusWCP Turkish WET
Csak azért mert ilyen kedvem van
-
proof88
addikt
nekem most jutott eszembe, hogy elvileg direktbe tőlem is le tudod szedni, és akkor megspóroljuk a feltöltés-letöltést. Mert csak feltöltök, te meg egyben letöltesz.
Van egy program, amivel úgy oszthatok meg könyvtárat, hogy ftp-kapcsolattal hozzám tudsz kapcsolódni és letöltöd.
A feltöltési sebességem 300 kB/s felett van. Tehát 1 gigát felnyomok max 1 óra alatt. Szólj ha készen állsz!
-
cila1
aktív tag
válasz
proof88 #4398 üzenetére
Szia.
Részemről egyetértek a szabálymódosításokkal.Jó lenne ha az időmérő fél nyolckor a verseny 20:00-kor kezdődne.Ezt már párszór írtam.Csinálni kell egy szavazást( verseny kezdés mikor legyen).Szerintem az is baj volt a vasárnapi futamon hogy későn volt a kezdés.
Szerintem a töbség a 20:00 versenyt fogja támogatni.Ha nem akkor tévedtem.Büntetés járna a zért is ha az első lekörözi az utólsót. -
proof88
addikt
-
proof88
addikt
-
ervin33
tag
csao. egy tömöritet mappába bele raktam ami kell,csak a 2008 pályát nem azt majd holnap meg keresem. most csinálja a gép. végzet feltöltöm egy oldalra azt küldöm az oldal cimet. de direkt linket nem tudok csinálni ugyhogy csak a cim megy. firefoxal keresd meg mert google, meg ie8 nem keresi meg ma már probáltam. mindenkép firefoxal!!
-
macy
addikt
válasz
proof88 #4413 üzenetére
Nem értem, most néztem meg de nálam nincs ilyen, hogy free user.
Na akkor én kezdem is: az a bajom pár emberrel /elég sokkal/ hogy túl gyorsak. Kikérem magamnak, hogy másodperceket vernek rám. Fel vagyok háborodva. Ha nem változtatnak a hozzáállásukon fel fogom jelenteni őket gyorshajtásért és a hatályos KRESZ szabályok be nem tartásáért.
-
proof88
addikt
No emberek még egy dolog az új szabályokkal kapcsolatban. Kötelező beírni a kötelező gyakorló futam után, hogy volt-e valami incidensetek valakivel. Tudom, hogy nehéz, mert futam után én sem emlékszem már semmire, de valami biztos rémlik, hogy valakivel valahol volt valami... legalább ennyit írjatok be ilyenkor! Aki futam közben kiesik vki miatt vagy feladja vki miatt, az írja le azt. Akinek meg rajt-cél győzelme volt mindenféle testi kontaktus nélkül, az írja be, hogy az volt.
De ha lehet, minél konkrétabban... ha valakinél kiderül, hogy nem írt be valamit, az eltiltást kap a VB-futamról. De nem kell mindent beírni, a lényeg az, hogy aki össze-visszatört és zúzott, az ne írja azt, hogy nem volt vele semmi gond! Ettől függetlenül azért mindenkit ellenőrzünk!
macy: igen, az 1. hsz-ben lévő linkek.
-
macy
addikt
Valaki vállalkozó szellemű átveszi az SC szerepét és akkor lehet pirítani
-
proof88
addikt
Maylender vagy hogy is hívják elég gyengén adta elő a műsort
lehet be volt szívvaegyébként ha észrevettétek, nem nagyon büntetgetünk már fehér vonalasdiért, nem is kaptok már olyan sok büntit.
nem nagy munka átnézni, mert ez csak a kötelező gyakorló futamról szól és csak a pilóták egymással való viselkedését nézzük. kanyar levágást ilyeneket nem. csak azt, hogyan előzi meg valaki a másikat, ilyesmi.
esetleg azzal segíthetnétek a munkánkat, hogy futam után leírjátok a fórumba, kivel volt incidensetek kb hanyadik körben, hol, hogy segítsétek a munkánkat.
szerk.: a kötelező gyakorló futamon azért nagyban a súlyosságtól függ a büntetés, na!
-
JColee
őstag
válasz
proof88 #4398 üzenetére
- a kötelező gyakorló futamot is komolyan vesszük, ugyanazok a szabályok érvényesek rá, mint a VB-futamra, a többi pilóta maximális tisztelete. Hogy könnyebben be lehessen tartatni ezt, ugyanúgy büntetünk, és a büntetések egy részét hozzácsapjuk a későbbi VB-futam eredményéhez. Tehát ha valaki a kötelező gyakorló futamon a "nemtörődöm" stílusa miatt kilök valakit, vagy nekimegy, elrontja a másik versenyét, akkor megkapja az időbüntit a VB-futamon szerzett idejéhez.
szerintem ez annyira nem jó ötlet
, mert egyrészt nektek nagyon sok munka átnézni, másrészt elég az a büntimennyiség, amit a normál vb futamon kapunk
én személy szerint a rajtot gyakoroltatnám leginkább, mert ugye az a legneccesebb, utána csak szétmegy a mezőny, és nincs akkora rizikófaktor
ja a safety car elvetését támogatom, Maylender vagy hogy is hívják elég gyengén adta elő a műsort, de így aki mozgásképtelen, azonnal escapeljen, és ne várjon semmire
korábbi kezdés is jó ötlet
a mérgelődést jó, hogy odaírtátok -
dunc
nagyúr
Sziasztok mit kell letöltenem ha kiakarom probálni a játékot,az első hozzászolásba lévő linkekkel nem tudtam mit kezdeni.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Honda topik
- Óvodások homokozója
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Filmvilág
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Creative Sound Blaster X AE-5 eladó
- Ryzen PC-5700X-RTX 3080-B550 AORUS-32GB DDR4-1 TB M.2 SSD-NOCTUA FAN+360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- ASUS ROG MAXIMUS XII HERO (WI-FI)
- ASUS ROG MAXIMUS Z790 DARK HERO Alaplap
- DELL GY1TD PowerEdge R630/R730XD NVMe (U.2 SSD) PCIe Extender Controller Adapter + K9TVP Kábel
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra