Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iron Funeral
őstag
Úgytűnik, hogy a Belga nagydíjra/tól visszatérek
Feltéve persze ha az lesz Valencia után, mert egyéb esetben nem a Belga nagydíjtól leszek visszatérve -
ervin33
tag
csao srácok. én sajna nem tudok jönni a gyakrlora.
-
proof88
addikt
válasz
Frenky89 #7395 üzenetére
Igen, kifelé az első lámpa vonala, ahonnan megkezdhető a kigyorsítás, de ez ki is derül, mert ha fehér vonaltól kezdesz gyorsítani, teszten adja is a büntit érte. Egészen pontosan az első lámpa vonala, mert kettő lámpa van, nem egy vonalban.
Most kifelé a záróvonalat nem tudom, mert még annyira azt nem néztem meg ...
szerk.: ja vágom mit monc, a a falhoz közelebbi tényleg hamar véget is ér, a másik pedig a kanyarig elvezet, azon kell belül maradni.
Egyébként tök vicces sztem a célegyenes végi kanyar, mert a csúszósabb pályán volt amikor nekicsúsztam a falnak a féktávon. -
Frenky89
addikt
válasz
proof88 #7394 üzenetére
Jah, hogy úúúgy. Ok.
Azt is meg kellene majd tárgyalnunk, hogy a boxkijárat miként legyen. Gondolok itt ezalatt arra, hogy hol a vége a limites zónának, illetve melyik vonalakat lehet átlépni a ki-, behajtásnál.
Sztem kifelé a lámpa vonala a határ, befelé egyértelmű. Hagyományos fehér vonalként viszont csak a külső fehér vonalat kellene tekinteni kihajtáskor, nem pedig a falhoz közelebbit, ami egy pár méter után elég fura helyen véget is ér.
-
proof88
addikt
válasz
Frenky89 #7393 üzenetére
12-es boost, a szárnyak 24/22 asszem, mert 20/18-cal volt 6,1 liter kb.
Ha jól emlékszem, akkor 1-es boost-tal 10%-kal kevesebbet fogyaszt az autó, ami 10 körre tankolva 11 kört jelent, viszont kemény tizedek maradnak a szektorokban. De felvezető körre meg SC mögött haladni jó.szerk.: tehát jó a mérésetek, de inkább 11 kör telik ki 70 literből, nem?
-
cila1
aktív tag
Figyelem!
Frenky és én leteszteltük a fogysztást!
A setup szerint 150L 12kör.
Tesztelés szerint 70L 10körre elég. -
proof88
addikt
Jó, akkor aki kint van, az ott van.
cila: mindketten büntit kaptatok végül, csak Frenky-nek ez nem számít az eredményébe, mert utolsó lett amúgy is.
Frenky: vagy lehet nincs igazam, már nem emlékszem, hova írtunk pontlevonást vagy nem, emlékeim szerint bele lett véve, mindegy majd megnézem, most úgysem érint minket.
cila: azt hittem, azért amikor gyakorolsz a pályán, megnézed, hogy kb mennyit fogyaszt az autó.
Teljesen félreméri a program most, mert 30 literre ír 2 kört, pedig kb 6,2 litert fogyaszt az autó 1 kör alatt, tehát 30 literrel tudsz menni egy felvezető kört és 4 mért kört. Így számold ki, hogy mennyivel indulsz majd. 150 literből ezen a pályán 24 kör kijön.
Viszont mindenkinek ajánlom, hogy nézze meg mennyit fogyaszt az autója, én 6,2 litert számoltam, a TV Style ugye tizedre írja ki a megmaradt benzint és kb 6,2 literrel lesz kevesebb nekem 1 kör után. Laposabb szárnyállással ez kb 6,1 liter. Tehát mindenképp 6 liternél kicsivel több. -
Frenky89
addikt
válasz
proof88 #7384 üzenetére
Nem értelek félre, ha úgy ítélitek meg, akkor természetesen kapjak büntit, ne legyek kivétel azért, mert utolsó lettem.
"Az új rendszer tartalmaz olyan lehetőséget, hogy esetleg pontlevonás időbüntetés helyett olyannak, akinek az időbünti úgyse számít, hiszen utolsó helyen ért be."
Ez viszont vagy elkerülte a legutóbbi szabályváltoztatáskor a figyelmem, vagy már akkor se értettem vele egyet.
cila1: Azt nemtom, de hogy érdekesen alakul a fogyasztás ezen a pályán az biztos. Tegnap pl. az egyik hosszabb etapom végén 11/0-ás benzinszinttel mentem még másfél kört.
-
cila1
aktív tag
Még annyit hogy láttátok hogy az üzemanyag 150L a max Valenciába és az 12 körre elég.
Tehát ezek szerint a felvez körrel illetve az idömérő körrel -3 kör.Akkor mindenki 9 körre való benyával fog elrajtolni? -
cila1
aktív tag
válasz
proof88 #7384 üzenetére
Én nem azért írtam hogy Frenkyt büntessétek meg.Én azt írtam hogy Frenky miatt kaptam a büntit mert oldalról féktávon megtockoltam(senkinek nem lett baja) és utána Frenky jött belém hátúlról én tovább mentem ő is igaz a boxba szárnyért.Éppen ezért írtam hogy senki ne kapjon büntit.1-1.
-
proof88
addikt
Senki ne feledje, hogy ma este fő gyakorló futam lesz, a módosított időbeosztással, azaz gyülekező negyed 8-kor, időmérő pontban 3/4 8-kor, negyed 9 körül pihenő és pontban fél 9-kor indul a futam!
Mivel mindig gond van abból, hogy időmérő utáni pihenő alatt hogy és milyen sorrendben jelezzük, hogy itt vagyunk, ezért leírom, hogy mindig úgy kérjük, hogy sorrendben irkálják be az emberek, hogy itt vannak. Mivel a pihenő alatt kimennek az emberek a pályára, ezért a képernyőn látható sorrend nem a rajtsorrendnek felel meg, mert aki pihenő (bemelegítő) alatt mért időt megy, az előrébb kerül ideiglenesen a listában. Mivel nem mindenki emlékszik pontosan a rajtsorrendre, ami az időmérőn alakul ki, ezért amikor azt kérjük, hogy jelezzétek, hogy itt vagytok-e, sorrendben, akkor mindig a képernyőn látható sorrendben megyünk végig.
Azt is szeretném, hogy amikor írjuk, hogy jelezzétek, akkor a pályán lévők hagyják abba a körözgetést, ne nekünk kelljen kitalálni, hogy ők éppen a pályán vannak és azért nem válaszolnak! Aki beírta, hogy jelen van, őt jelenlévőnek tekintjük onnantól kezdve és nem várunk rá. Tehát aki beírta egyszer, hogy jelen van, az később ne találja már ki, hogy pillanat és jön... a versenynek pontban fél 9-kor el kell kezdődnie. Tehát mindig a képernyőn látható lista alapján megyünk sorrendben végig az embereken!cila: közben rájöttem, hogy szerintem Frenky-t "félvállról" vizsgáltuk a futamon, mert utolsó lett, tehát a büntetésekkel nem került volna hátrébb már, és mivel befejezte a futamot, a következő futamra sem kaphatott volna büntit. Ugye arra a futamra még a régi szabályzat volt érvényes, tehát csak időbüntetést lehetett kiszabni. Az új rendszer tartalmaz olyan lehetőséget, hogy esetleg pontlevonás időbüntetés helyett olyannak, akinek az időbünti úgyse számít, hiszen utolsó helyen ért be.
Kérlek Frenky, ne érts félre, most nem mindenáron büntiket akarok osztogatni Neked, csak leírtam a tényállást.
Mindazonáltal cila felvetése jogos, mert valójában elfelejtettük kiírni Frenky büntijét, de ahogy mondtam, azért nem vettük komolyan, mert az eredményen nem változtat semmit. -
Sgt.Randall
aktív tag
találtam egy kis csomagot az RFT 09- re 2010 skineket rak fel itt egy kép:
letöltés -
Speedg
csendes tag
válasz
proof88 #7373 üzenetére
Megoldodott a promléma
Nem tudom hogy de két hálókártyát telepített a Win7,vagyis rakott be de az egyiket nem tudta elindítani mert nem volt hozzá driver,de mikor próbáltam frissíteni a drivert akkor azt írta ki hogy a legfrissebb drivert használja a kártya
Én meg letöröltem a kártyát és megoldodott a promléma
Megmaradt az eredeti Realtek ami eddig is volt és most megy simán 1024×768 felbontásba
Azért köszi a segítséget
-
Farkas23
aktív tag
válasz
proof88 #7379 üzenetére
Jó neked. Én elöször szenvedek igy 1 oályán, de ezt előre is tudtam, ezért nem akartam még rá gyakorolni. Ma gyakorlok, következő pályára lépésem már csak a vb futam előtt lesz! Meg max holnap főgyakorlón! Én ezt előre tudtam h ilyen lesz. Csak amikor gondolkodtatok, h melyik pálya legyen, ott már tudtam, h esélyem nem lesz! De nem is érdekel Itt télleg csak a pont szerzésre meek, semmi másra!
-
Farkas23
aktív tag
De az h az egész pályán semmi, csak a célegyenesben, hát elég gáz:S:S Olyan uncsi a pálya, h nem tok oda figyelni, lehetetlen igy vezetni tökéletesen.
Bele raktak egyenseket meg össze vissza kanyarokat, ebből áll a pálya:S semmi épület vmi. Most is fent vok gyakorlok, de eccerüen nem tok odafigyelni anyira uncsi az egész! -
Farkas23
aktív tag
válasz
Iron Funeral #7372 üzenetére
Én meg ugy vok ezzel a pályával h leszarom! Nem hiszem h naoin fog menni rajta, nem is fogom erőltetni. Alapból utálom a Valenciai pályát, mer sztem 1 kalap szar pálya:S:S Életben is 1 nagy fos verseny volt rajta.
-
proof88
addikt
válasz
Farkas23 #7366 üzenetére
De hallod... ott vannak fenn a táblák, hogy 200...100..50. Meg elvileg te felső kamera állásból vezetsz, nem? Simán látni lehet a kanyarokat.
Nem hiszem h naoin fog menni rajta, nem is fogom erőltetni. - pff jó hozzáállás
Speedg: directx-et is frissítetted? Chipset driver, hálókártya driver is fel van rakva? Milyen géped van?
-
-
-
Speedg
csendes tag
Valakinek valami ötlete van hogy miért akad nálam a online-ban az rfaktor?Megnéztem sima verseny hétvégében minden grafika teljesen fel van állítva 8 autót engedtem magam elé akkor semmi akadás nincs ,ha be lépek a szeróra 800×600-as felbontásba minden közepesre van állítva tükrök kikapcsolva a kép ronda mint a bűn és akad.
Újra raktam arendszert azóta van ez
-
Farkas23
aktív tag
Kinek az ötlete volt ez a szar pálya? Se féktávot nem látni, se kanyarokat belátni!
Ugy bukkanak fel a kanyarok hirtelen, mire észlelem anyi! Váltsuk le sztem mer ezen 1 ember se fog végezni:S -
macy
addikt
Valami ilyesmi kéne. Bocs, hogy nem jelentkeztem de összejöttek a dolgok. Ha kell valakinek a merci akkor vigyétek nyugodtan, nem néztem megvan-e még egyáltalán.
-
proof88
addikt
válasz
Farkas23 #7340 üzenetére
Nincs határidőhöz kötve.
Egyébként tetszik, szép munka. Később helyettesíteni lehetne a szövegeket ezzel. Persze tudom, hogy a szövegek alapján csinálod, de akkor nem kéne majd mindig szépen megfogalmaznom, hanem csak néhány szót az esetekről, aztán az alapján meg lehet csinálni a videót.
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Iron Funeral #7331 üzenetére
Egyébként nagy örömömbe sikerült nekem is elrontanom a mondatot, na mind1
-
proof88
addikt
válasz
Farkas23 #7335 üzenetére
Ez azért van, mert gyártod a videókat, mint az őrült, sietsz vele, aztán hibák maradnak benne, ahelyett, hogy átolvasnád, amit írsz.
Közben meg nekem mondod, hogy igyekezzek. Nem baj, most én vagyok a következő videó akadálya, majd teszek róla, hogy lecsillapodjon ez a sebesség mániád.
-
Farkas23
aktív tag
Következő videó Kanada, aztán majd a következő oldalunkon is megtalálható lesz!
-
proof88
addikt
Na mindegy, a lényeg, hogy most higgadjunk le, nem szabad idegeskedni. Szabesz átrakja a pályát és gyakorolni kell.
Én nekem meg emiatt nem volt időm délelőtt megnézni azt a nürbis esetet...
-
Farkas23
aktív tag
válasz
proof88 #7326 üzenetére
Szabesznak kéne kérni a totalhostingon a webtárhelyet, mer benne van a bérleti dijban!
És akkor meglenne oldva, átköltözünk azt csá, leszarjuk a lapunk.hu-t. Rohadjanak meg!Webadmin elérés (Dokumentáció: Ügyfélkapu használata);
FTP elérés (Dokumentáció: FTP - Total Commander);
Subdomain* (Dokumentáció: Subdomain használata);
Webtárhely*;
TeamSpeak szoba* (Dokumentáció: GYIK);
vagy
Ventrilo szoba* (Dokumentáció: GYIK). -
proof88
addikt
válasz
Farkas23 #7325 üzenetére
Na most gyorsan átcsesztem az enyémet, most már majdnem olyan mint a régi.
Egyébként aztán lehet, hogy jövő héten majd szánok rá időt, még nem tudom... csak tudod, mondtam hogy menüket meg mittomén tudok csinálni, de hogy az emberek be tudjanak jelentkezni meg hozzá tudjanak szólni óváshoz, mittomén, olyat nem. Egy portálrendszert kell felrakni, és akkor menni fog a regisztráció, aztán azt lehet dizájnolni, csak nekem ebben nincs akkora tapasztalatom ...
szerk.: mivel ma visszakerül a másik verzió a pályából, átállítottam, hogy annak az idejét mutassa alapból az oldal.
-
-
proof88
addikt
Nem, admin felületre be tudunk jelentkezni és ott minden tartalom megvan még. Hoztak egy új szabályt, miszerint mostantól klánok, stb. nem regelhetnek, és a mostaniakat pedig felszólítják... én ma délelőtt mentettem, amit tudtam. Tehát pontverseny képei, beszámolók, versenyzői adatok, ilyeneket lementettem. Nem kell idegeskedni amúgy, csak cuccolni kell onnan, úgyis akartunk már, így hamarabb megtörténik.
De mivel én nyáron szerettem volna ezzel a témával foglalkozni és most biztos nincs időm erre, ezért egyelőre hot lapsot és pontverseny állását itt lehet megtekinteni.
Ma légyszíves intézzétek el a pályát... úgy látom, akkor marad az eredeti verzió, akkor Szabesz, ha minden igaz, átrakja arra a szervert és lehet gyakorolni.
-
Farkas23
aktív tag
Király....
Remélem megdöglenek!!!!!
Akkor most vagy csinálunk sajátot, v megint keresünk! -
proof88
addikt
Na én most megyek el, addig is itt van ez.
Akkor majd visszarakjuk az eredeti pályát, ha nincs ellenvetés. Privit írjon, aki el akar érni, de nem lát msnen (vagy ide a topikba). Az oldal meg egyelőre marad ez. -
Iron Funeral
őstag
válasz
Szabesz #7312 üzenetére
Kill 'em all
Ez itt a reklám helye volt -
válasz
proof88 #7299 üzenetére
az oldal nem müxik vmiért,ezért ide irok.
sztem nem fékeztem későn.
simán el tudtam volna ott fordulni azzal a sebességgel.
kicsit szoros volt a hely,de elférhettem volna.
farkassal volt koccanás a kerekkel (ő nem sérült)
és megdobott balra igy kerültem speed "elé".
balról jött speed,összeértünk (ő sem sérült),egyébként én voltam előrébb.
aztán jött hátulról a ferrari...
sztem elég büntetés volt nekem,hogy nem tudtam folytatni a futamot.
viszont rajtam kivül minden "résztvevő",folytathatta. -
Frenky89
addikt
válasz
Iron Funeral #7307 üzenetére
Nem is állt szándékomban.
-
proof88
addikt
El kéne dönteni, hogy végül melyik pályán menjünk, mert már csütörtök van!!!
Akkor vissza lehet rakni az előző verziót? Mindenki plíz írja már meg ...
-
proof88
addikt
Speednek akad ez a pálya, bárhogy próbálta a beállításokat, a másik verzió nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Creative Sound Blaster X AE-5 eladó
- Ryzen PC-5700X-RTX 3080-B550 AORUS-32GB DDR4-1 TB M.2 SSD-NOCTUA FAN+360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- ASUS ROG MAXIMUS XII HERO (WI-FI)
- ASUS ROG MAXIMUS Z790 DARK HERO Alaplap
- DELL GY1TD PowerEdge R630/R730XD NVMe (U.2 SSD) PCIe Extender Controller Adapter + K9TVP Kábel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready